újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra
19:18
Virág új cikket töltött fel
22:32
AGaqhyUnO regisztrált a weboldalra

Ex az életünk része

Látogatók száma: 172

Ex 5 év után is szerepet játszik az életünkben...

Lassan 5. éve vagyunk együtt a férjemmel, már közös gyermekünk van, de még mindig szerepert játszik az életünkben a férjem volt kapcsolata.
Amikor megismertem a férjem és megtudtam, hogy élettársa és gyermeke van azt mondtam, nem teszek tönkre egy családot. De a Feri akkor is kitartóan keresett, így elgyöngültem, kiderült, hogy már régóta nagyon rosszban vannak, csak a gyerek tarja össze őket.
Amikor a férjem elköltözött az extől, nevezzük Timinek, akkor hirtelen a gyerkőcnek minden baja lett. Elvágta az üveg a kis kezét, leesett a lépcsőn, a szomszédok a lépcsőfordulóban állították fel és vitték vissza az Édesanyjához, mert még utána sem nézett. Ezt nem állíthatom biztosra, mert ez "csak" a szomszédok mondták.
Semmi nem tetszik neki, rendszeresen levelet írogat nekem, hogy mikor itt van a gyerkőc mit adjak rá ruhát, milyen ételt adjak neki. Hozzáteszem a gyereknek semmi allergiája és betegsége nincs ami miatt korlátozni kellene az étkezését. Csupán csak az játszik itt, hogy megszabja nekem, hogy mit csináljak.
Arra is volt példa, hogy a férjem elutazott, de a gyerektartás esedékes volt így én vittem el neki, nem akartunk vele megcsúszni. Ez nem tetszett neki így leordított, hogy takarodjak ki a boltból, mert különben kitapossa a ...lem és édesanyámat is a szájára vette, én akkor úgy döntöttem, hogy rendben kimegyek ebből ne legyen vita. Azt mondta ne merészeljek elmenni mert rendőrt hív, mivel én zaklatom. Mondtam neki, "ha rendőrt hívsz itt maradok, nem akarom, hogy az legyen, hogy én lelépek a rendőr elöl" Erre meggondolta magát, azt mondta nem akar hercehurcát. Én fogtam magam és elindultam haza, rá egy órára megjelent az otthonom előtt a rendőrség borzasztóan szégyelltem magam, mert engem és a családom minden szomszéd úgy ismer, hogy nem vagyunk problémásak. Kimentem és elkezdtek kérdezgetni a rendőrök, mikor kijött a férjem is akit ismertek a rendőrök, mikor meglátták el is mentek , mivel rájöttek, hogy ki is a nő aki a rendőrséget hívta.
A másik különös eset amikor karácsonykor itt volt Barni és csináltunk neki is az egyik közösségi oldalon egy lapot és jelölgettük be az ovis társait és óvónénijeit. Amikor is megkérdezte a gyerkőc, hogy -anyát is bejelöljük? Válaszolva azt mondtam, hogy rendben ha fent van Ő is ezen az oldalon akkor igen. Rá is kerestünk és lám lám 8 ismerőssel, de megtaláltuk. Nagyon örült . Pár nap múlva mikor vittük haza Barnit Ex már ordítva fogadta a párom, hogy elmegy a rendőrségre mert zaklatjuk azáltal, hogy bejelöltük a weboldalon. Ez volt a pont az i-re nálam.
Elképzeltem a jelentet amikor ex ziláltan rohan a rendőrségre azt kiabálva, hogy segítség, segítség, a fiam bejelölt egy közösségi oldalon és azt állítja, hogy ismer...hmmm... :-)
Timinek van egy 22 éves lánya is aki 9 éves kora óta nem szólítja őt anyának. Ezt sem tartom normális dolognak.
Talán én látom rosszul, talán, sőt biztos én is hibás vagyok, de szeretem a családom a férjem a gyerekem és még az Ő gyerekét is és nagyon nehéz így élni, hogy rendszeresen valamilyen formában keresztbe tesz nekünk.

A cikket írta: K. Anna

11 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

nem egyszerű az élet exnélküli pároknál sem, nemhogy a felbukkanó exekkel!
a férfi is igen sokat tehetne azért, hogy kellemesebb és elvisehetőbb legyen az iszony-viszony

:)
jó cikk
Tudod Én is második feleség vagyok, mindig igyekeztem távol maradni a kettejük problémájától, a 30 év alatt háromszor találkoztunk. Pedig itt is van gyerek, meg ott is. Igyekszem ebből teljesen kimaradni, így nincs konfliktus.
Biztosan nehéz, de tudomást se vegyél róla mármint a ex-ről. Ne akarj vele Te jóba lenni!! Látod sehova sem vezet, csak önmagadnak okozol problémát.
Köszönöm a hozzászólásokat!
A mindennapi valóság.... Sajnos vörös posztó vagy az ex szemében, amit nem értek.Ha a párod lezárta azt a kapcsolatot, akkor nem kellene vele foglalkozni, mert emlitésre sem méltó a nő.Csak a gyerek legyen a fontos, hogy jol érezze magát Nálatok.Az emberek akkor is ártanak a másiknak, ha nincs belőle semmi hasznuk, mint ahogy a Te cikkedből is kiderül.
Jó cikk!
Az én volt férjem új partnere egyszerűen elszakította az apjukat a gyerekektől. Nem vagy könnyű helyzetben, sőt! De azt mondom, le a kalappal előtted és a kisgyerek érdekében kitartás!
Kedves Anna!
Megértem a problémád, még ha az én szituációm más is. Nehéz kereszt a másik múltját magaddal cipelned. Nálunk a nejem előző házasságából született fia velünk él. Az apjával nincs sok gond végülis, nem nagyon törődik vele. Annál inkább a kamasz fiúval, akire én nehezen tudok hatni. De ez egy hosszú történetet, talán majd egy külön cikkben...
Őszinték az írásaid, várom a többit. :-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: