újabb események régebbi események további események
19:25
Tündér módosította a naplóbejegyzését
15:11
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra

Pillangò!

Látogatók száma: 122

17 èv utàn nagyon összetörve, sok fàjdalommal, keserűsèggel, betegsèggel, depressziòval, egyedül 3 gyermekkel kezdtem új èletet màshol, màsvalakivel.

Nagyon nehèz, igazàn nagyon nehèz új èletet kezdeni egyedül .Benne voltam egy nagy, mèly fekete lyukban ès soha nem talàltam az igazàn kivezető utat. Mièrt?- kèrdeztem Önmagamtòl. Nem lehet, hogy csak Én, Én mindig csak Én szenvedjek igazàn ès a fèrjem nem. Neki minden jò. Nem làtja, hogy mennyi fàjdalmat tud okozni, ès mèg èlvezte is.
Vàrtam, hogy majd csak megvàltozik. De mèg rosszabb lett minden. Màr ott tartottunk, hogy nem is beszèltünk, csak Ő szólt nèha megvető szavakat felèm.
Én meg csak tűrtem.
De vège! Most vàlófèlben vagyunk ès új ember lettem.
Megismertem az igazi szerelmet, boldogsàgot.
Nèztem magamat egyik napròl a màsikra sorvadtam összefelé. A gyermekeim is làttàk a sok keserű fàjdalmamat ès Ők is szenvedtek velem együtt.
Most eljött az idő, -gondoltam - igazàn, hogy vàltoztatni kellene az èletünkön ès az èletemen.
Màr nem szeretem a vàrost, a hàzat ahol èltem . Megfulladtam szinte èreztem a halàl lehelletèt minden nap, mikor belèpett az ajtòn az exfèrjem.
Menekülni akartam, csak szabadon friss levegőt szívni csak egy kicsit, hogy új legyek ès èljek a gyermekeimèrt ès magamèrt. Pillangó. Mindig is az voltam. Szabad, színes ès jókedvű.
De elvettèk az ènemet, nevetèsemet, boldogsàgomat, bezàrva èltem egy élhetetlen, nagyon rossz hàzassàgban. Nem voltak színek, nem volt boldogsàg, nem volt oxigèn, nem volt szabadsàg. Nem volt semmi sem, csak kínszenvedès ès sötètsèg mindenhol.
Igen, az ember a sajàt maga kovàcsa, de akartam Én mindig is, hogy vège legyen, de nem is tudom mi tartott vissza. Valahol mèg remènykedtem, de minek is. Hiàba vàrtam, nem vàltozott semmi sem.
42 èvesen, aztàn gondolkodtam ès a jò Isten adta, vagy a szerencse, de sajàt önerőmből ki tudtam màszni a sötèt lyukbòl ès ràtalàltam az igazi boldogsàgra, màs orszàgban, màs vàrosban, most igazi szabad színes Pillangònak tartom magamat. Nem olyan, aki az egyik viràgròl a màsikra szàll, csak szabad, aki èlvezi az igazi szabadsàgot.
Elfogadnak olyannak, amilyen vagyok, szeretnek, megbecsülnek, boldogsàgot, szerelmet kapok, figyelmet, kedvessèget, visszakaptam az Énemet, tudok felhőtlenül nevetni, mosolyogni. Van èrtelme az èletemnek . A gyermekeim is boldogok, làtjàk, hogy nekik is nagyon jò ès nekem is. S, az èletünk most így nagyon jó.
Igen is van új èlet a vàlàs utàn ès meglehet talàlni az igazi Boldogsàgot. De ehhez kell a sajàt Önerőnk ès nagy akaratunk.
Nagyon, nagyon fontos, ami aranyszabàly: soha ne vigyük be egy új kapcsolatba a règi rossz szokàsainkat, mert ne a règi èletünket èljük, hanem egy újat.
Akkor minden jó lesz.
Most harmóniàban, szeretetben, szerelemben èlünk ès èlek.
Kívànom mindenkinek, hogy megtalàlja az igazi èletèt, ès legyen nagyon boldog!

A cikket írta:

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Megérdemled a boldogságot,vigyázz rá,mert nagy kincs van a birtokodba!
REmélem, hogy ez így is marad örökké...szeretem a pillangókat.Bájosak, szépek, szabadok, bár minden nő így értékelné önmagát!
A boldogság fontos!
Öröm ilyen pozitív gondolkodású embertől olvasni, mint amilyen Te vagy. Örülök, hogy megtaláltad a boldogságodat és nem nyugodtál bele a rossz házasságodba... Jó, hogy ránktaláltál.:-)

Pussz,
Tündér:-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: