újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Pontverseny

Látogatók száma: 72

Minden vágyam, hogy egyszer nyerjek már valamit. A nevelőtisztem is támogat ebben.

Kedves Írótársaim!
Én ugyan nem vagyok író, és soha nem leszek, de úgy döntöttem, hogy szeretném megnyerni a pontversenyt. Olyan csábítónak tűnik az első díj, és nagyon titokzatos dolog lehet a PROCONER I bt ajándékcsomagja, úgyhogy az nekem kell. Szóval, szükségem van egy csomó felesleges dologra. Most akkor naponta írni fogok nektek, illetve, a szent cél érdekében, a lapra. Itt és mostantól első a mennyiség. Reggelente korán felkelek, és összelapátolok egy csomó betűt. Persze tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki az elején szeretni látni magát. Mostanra már kifigyeltem a taktikát is. Többféle módon lehetek első. Az első variáció. Naponta írok valamit, ami legalább ezer karakter, az már negyven pont, plusz öt pont a kettesekért, amit szerencsés esetben kapok rá. Továbbá végigszaladok az összes új íráson, írok rá valamit, és le is osztályozom, általában ötöst fogok adni, vagy hatost. Ez még ötszázötven pont. Kis szerencsével legalább tízen olvassák, amit írtam, az még - harminc írással számolva - háromszáz pont, és már nyertem is. Ez járható út. Persze van egy másik variáció is. Ez nekem nem nagyon járható, mert eddig még soha sehová sem írtam. Szóval, kisöpröm a fiókomat, és mindennap felteszek egy-két-há…rom írást a talonból. Ha elég termékeny vagyok, és figyelem az állást, akkor 3-4 hónapig jó vagyok. Az utolsó napokra összpontosítva, és figyelve az állást, még 31-én éjfél előtt felteszek vagy húszat. És már nyertem is.
Van még a harmadik megoldás is. Írok vagy harmincat, tehát mindennap egyet, és jót írok. Ötösöket kapok, és sokan olvassák majd, és hozzá is szólnak. Így is lehet nyerni, de erre semmi sem inspirál. Még Lenin mondta az Állam és forradalom c. munkájában, hogy a mennyiségi változás átcsap minőségi változásba, tehát ezek szerint, ha jó marxista&leninista vagyok, jól fogok írni. Csak ezt kell kivárnotok. Szenvedjünk együtt. Mit szólnátok, ha mindezek mellett, végigszaladok egy csomó íráson, és mindenkinek odaírom, hogy grat. Ez is hoz a konyhára egy rakás pontot, és már megint enyém a csomag. Még nem tudom, melyik változatot szeressem. Segítsetek, hogy az enyém legyen az ajándék.
Úgy döntöttem, hogy mindennap egyet teszek fel, és jót, és mindennap a rövid grat. szó helyett érdemben hozzászólok a velem közös helyen alkotókhoz. Valószínűleg rengeteg sértődést fogok generálni, mert tőlem nem várhatjátok el a ködös, habcsókszerű ajnározásokat. Ahogy gyönyörű magyarsággal mondják, megírom a tutit!!!

A cikket írta:

12 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Érdemben kellene hozzászólnom, megmondták a nagyok....de még álmos vagyok, így csak annyit: akár ködös, akár habcsókszerű, legyen belőle sértődés, ha megírod a tutit, ÍRD MEG a tutit...van aki nem meri vállalni a véleményét (Kedves- Név- Nélkül hozzászóló) , te vállalod helyettük is...
A stílus nagyon tetszik :) ....és már tudom amit tudok... :)

megtekintés Válasz erre: Müszélia

nem tudom, mi az a proconer, de ennyi fáradozást nem ér meg.

Müszélia, talán megéri a fáradtságot, ők hozták létre ezt az oldalt....
Mindenki azon igyekszik, hogy kiírja magából ami benne van, vagy azért, mert ehhez van kedve és itt lehetőséget kapott erre, vagy azért, mert megkönnyebbül tőle, tehát csak a maga kedvére, mintegy kiírja magából a rosszat..., vagy jót, vagy bizonytalan és megerősítést vár, tehát sok oka lehet. Adjuk meg a bizalmat mindeni részére, hogy legalább saját magához őszinte volt, amikor egy fiókból régen megírt történetét írta meg és osztotta meg a hallgatósággal, ami számára valamikor fekete, vagy fehér volt. Az olvasó attól bármilyen színűnek láthatja. Ha félsz attól, hogy nem úgy értékelik, ahogyan te gondolod, az is csak egy érzés.

megtekintés Válasz erre: Pitt

Szia Butácska! Nem mondta a nevelőd, hogy előszőr a szabadságodat és az önbecsülésedet nyerd vissza?

Szia Pitt! Nem értem, hogy ezt mivel kapcsolatban írtad.
Tünde
Szia Butácska! Nem mondta a nevelőd, hogy előszőr a szabadságodat és az önbecsülésedet nyerd vissza?
Kedves Butácska!

Ez a pontverseny egy játék, nem egy igazi verseny, ahogy a kiírásban is van, két sorral az "ehavi" ajándék felett -amit oly ügyes taktikai érzékkel meg szeretnél nyerni, mint a fekete Pétert "annak idején" gyermek korában minden kisgyerek-.
Az oldalainkon még pár rendhagyó dologgal fogsz találkozni.
A programozó néha "béna" és nem tud helyesen írni, a nyertes, ajándékot kap (hú, figyelted Laura a veszőt... a királynőt megölni... ez nagyon kijött:-) ), a kérdezd a férfira nő nem válaszolhat, esetleg a "versenyben" férfi nem vehet részt, így nem kaphat "ajándékot (amiben, ha jól emlékszem: 1db feleséges póló, 1db könyvjelző, pár névjegykártya, feleségek.hu-s toll...volt), vagy az előző havi nyertesek -maguktól- nem hajtják halálra magukat, hogy ismét nyerjenek... hagynak másokat nyerni (ez olyan buta felnőttes dolog)

Szóval, aranyos a cikk és nekem tetszik is...
Írj nekünk sok ilyen butácskát;-)

Pussz,
Tündér

megtekintés Válasz erre:

Angyali Pinokkióm! Most egy kis örömet szerzek neked, csak csiszolgatni foglak, és nem esztergálni. :-) Valóban jók az írásaid, és természetesen nem fogok elmenni szó nélkül mellettük. De, azért ne ájulj el magadtól, mert a minap egy „tündéri” szarvashibát vétettél. Ezért jár neked a valóság csillaga. :-) Ami az előkészületeidet illeti a női pályázatra, szerintem menni fog. Gondolom nem dicsekvésből utalsz a férfias illatodra. Valószínűleg Puma cipőt viselsz. Na, nem a márkája puma, hanem a szaga.
Enyhe iróniát vélek felfedezni a hzs-ben az írásaim minőségével kapcsolatban. Sértődés nincs, de fogsz kapni egy kihívást tőlem a belső levelezésben. Ja, és még egy homokszem a gépezetben. Honnan az a 8+1 ?
Pusszantalak
Tünde

Szia Butácska, aki nem is butácska!
Az a baj, hogy nem figyeltek -a részletekre-, csak belekaptok az írásokba és visszafele nem néztek apuval;-) (családi vonás).
Olvass mindig vissza, vagy előbb kérdezd meg a jó öreg Pinokkiót, hogy ezt miért írta?!
Néha van, hogy egy másik cikk (v. hsz-e) mindenre fényt derít!
(Kérdezz nyugodtan, Neked mindent megvilágosítok!)
Puszi neked is,
Pinokkió
Azért örülök, hogy lesz aki rugdos majd jó irányba is, megtisztelsz. Mert a csak beny@lás nem segít rajtunk...

Imádom az iróniát, bocsi, de nem tudok kibújni a faháncsomból. (Nem is te lennél, ha +sértődnél!)
Hajrá,szorítok Neked. Tetszik az írásod, és most már legalább tudom, mit kell tegyek, hogy legközelebb én legyek az első. Üdv Magdi

megtekintés Válasz erre: matyómacsó

Szerintem meg a pontozást kellene megújítani, mert szívesen adnék egyest, mert kicsit demagóg a tartalma leninestül, marxistástul együtt, de ötöst is, mert szépen jönnek egymás után a szavak, csak a Proconer nevét írta rosszul. Akkor most adjak hármast? Azt meg meg kell indokolnom, mert a Butácska felszólított rá. :-)
Szóval kellene egy tartalmi szavazás, egy stilisztikai és esetleg egy helyesírási is. A hármat súlyozottan átlagolnánk, köbgyököt vonnánk belőle, majd hozzáadnánk a szerző nickneve betűinek abc szerinti sorszámait kétszer.

Mindegy, most adok egy egyest, mert itt mindenki ötöst adott, és ahogy Butácskának a nyelve van fölvágva, én meg nem szeretek beállni a sorba. Különben is, szerintem Butácska nem is szereti, ha őt mindenki szereti. :-P

Szia Matyó! Örülök, hogy Matyóságod ellenére nem hímeztél (- hámoztál), és megírtad a tutit. A demagógia jelentése az, amikor az ember érzelmekre, és előítéletekre próbál hatni. Itt erről szó sincsen. A PROCONER-t így írják a lapon a pályázatoknál, tehát ha ott rossz, akkor itt is. Ide másoltam neked: Az ehavi ajándék: egy ajándékcsomag a PROCONER Informatika Bt. felajánlásával! Gondolom az is szemet szúrt neked, hogy az e havit egybe írták. Arról is nem beszélve, hogy nem ajándék az ajándékcsomag, hanem díj. Nálam valóban nem kell beállni a sor végére, mert ott már állnak. :-)
Puszi
Tünde
Ui. az egyesnek meg örülök, mert olyanom még nincs, de biztos, hogy kapok majd a rajongóimtól.

megtekintés Válasz erre: Pinokkió

Szerintem is meg kellene újítani a pontversenyt. Pl. miért kell nőként regisztrálnom, hogy nyerhessek? Én férfi vagyok, az illatom is férfias..., így nehezen viselem, hogy írás előtt női parfümöt kell a hónom alá fújni, csak azért a nyüves Proconer nyereményért?! Ja és kérem bevenni a minőség szerinti súlyozást. Itt nem arra gondolok, hogy aki az élen áll, az a felkelés után megírt cikke után súlyokat emeljen (Butácskát ne sújtsuk már súlyosabban, mint ahogy azt az írásai súlya megilleti). Ja és zárjuk ki azokat, akik már nyertek!!! Minek nekik annyit nyerni. Ez itt nem Monte Carlo, + nem is a lottó 5-ös sorsolás, ahol orrba-szájba nyerhet az ember.
Összegezve 8-adik 5+1pont, hátha Butácska viszi el a havidíjat -ha már nem is tud írni-, ezt legalább megérdemli;-)

Angyali Pinokkióm! Most egy kis örömet szerzek neked, csak csiszolgatni foglak, és nem esztergálni. :-) Valóban jók az írásaid, és természetesen nem fogok elmenni szó nélkül mellettük. De, azért ne ájulj el magadtól, mert a minap egy „tündéri” szarvashibát vétettél. Ezért jár neked a valóság csillaga. :-) Ami az előkészületeidet illeti a női pályázatra, szerintem menni fog. Gondolom nem dicsekvésből utalsz a férfias illatodra. Valószínűleg Puma cipőt viselsz. Na, nem a márkája puma, hanem a szaga.
Enyhe iróniát vélek felfedezni a hzs-ben az írásaim minőségével kapcsolatban. Sértődés nincs, de fogsz kapni egy kihívást tőlem a belső levelezésben. Ja, és még egy homokszem a gépezetben. Honnan az a 8+1 ?
Pusszantalak
Tünde
Szerintem meg a pontozást kellene megújítani, mert szívesen adnék egyest, mert kicsit demagóg a tartalma leninestül, marxistástul együtt, de ötöst is, mert szépen jönnek egymás után a szavak, csak a Proconer nevét írta rosszul. Akkor most adjak hármast? Azt meg meg kell indokolnom, mert a Butácska felszólított rá. :-)
Szóval kellene egy tartalmi szavazás, egy stilisztikai és esetleg egy helyesírási is. A hármat súlyozottan átlagolnánk, köbgyököt vonnánk belőle, majd hozzáadnánk a szerző nickneve betűinek abc szerinti sorszámait kétszer.

Mindegy, most adok egy egyest, mert itt mindenki ötöst adott, és ahogy Butácskának a nyelve van fölvágva, én meg nem szeretek beállni a sorba. Különben is, szerintem Butácska nem is szereti, ha őt mindenki szereti. :-P
Szerintem is meg kellene újítani a pontversenyt. Pl. miért kell nőként regisztrálnom, hogy nyerhessek? Én férfi vagyok, az illatom is férfias..., így nehezen viselem, hogy írás előtt női parfümöt kell a hónom alá fújni, csak azért a nyüves Proconer nyereményért?! Ja és kérem bevenni a minőség szerinti súlyozást. Itt nem arra gondolok, hogy aki az élen áll, az a felkelés után megírt cikke után súlyokat emeljen (Butácskát ne sújtsuk már súlyosabban, mint ahogy azt az írásai súlya megilleti). Ja és zárjuk ki azokat, akik már nyertek!!! Minek nekik annyit nyerni. Ez itt nem Monte Carlo, + nem is a lottó 5-ös sorsolás, ahol orrba-szájba nyerhet az ember.
Összegezve 8-adik 5+1pont, hátha Butácska viszi el a havidíjat -ha már nem is tud írni-, ezt legalább megérdemli;-)

megtekintés Válasz erre:

Kedves Babenko! Tudok a sorok közt olvasni. Figyelek a ragozásodra is. Nem hiszem, hogy értelme lenne a mennyiségi írásokat kiszűrni. Mindenkinek a saját gyermeke a legszebb! Ami pedig az udvariasságot illeti, az senkin nem segít, és egy rosszul értelmezett valami. Itt nem nagybetegek írogatnak, hanem felnőtt emberek, ha segíteni akarsz nekik, akkor világosan meg kell írni a véleményedet. És ezzel a lapnak is segítesz, és magadon is segítesz, mert egyre jobbakat olvashatsz. Én nem köntörfalazok, és nem érzem rosszabbul magam, ha valaki ezt sérelemnek veszi. Ha megfelelő hozzáértést tanúsítok, akkor nem szabad megsértődni, noha mindenkinek természetesen szubjektív a véleménye.

Hajaj! Éppen ma tudtam meg, mennyire meg kell válogatnom, mit írok le . Hajrá Butácska! Várjuk a te írásaidat is.:-))))

megtekintés Válasz erre:

Nem tudom felhúzni a cipzárt, mert amint látod elromlott. Tudom, ki lehetne egészíteni egy lakattal, de sajna az ebben a hónapban már nem fog menni.
Tünde

Fel lehet azt húzni, csak egy kis gyors cipzárjavítás kell hozzá: http://www.felesegek.hu/write/diary/matyomacso/entry-397_1280741521.jpg
:-)
Szerintem, ha nyerni akarsz akkor csak nagyon jó irásokat tegyél fel, abból jön össze a legtöbb pont, bár én honapok ota fenn vagyok, soha eszembe nem jutott, hogy nyerjek...legalábbis itt nem:-)
Hát olvasgatásból és véleményirásból szerintem nem jön össze a kivánt pontmennyiség!
De hajrá, én szurkolok Neked.
nem tudom, mi az a proconer, de ennyi fáradozást nem ér meg.
Nagyon tetszik az írásod Tünde......Én azért adok 5 pontot,...mert szerintem teljesen valós dolgot boncolgatsz....És tetszik a végén a konklúzió....
Nem is tudtam, hogy lehet nyerni a pontversennyel.. Nem fogok erre utazni, de azért neked sok sikert és kitartást kívánok hozzá! :)

megtekintés Válasz erre: Laura

Én azért adtam rá pontot, mert említed, reggel korán kelsz és már írsz is. Nekem ez nem megy. Pillangó vagyok. Éjszakai. :)
A nyelveden a cipzárt felszoktad húzni? ;-)

Nem tudom felhúzni a cipzárt, mert amint látod elromlott. Tudom, ki lehetne egészíteni egy lakattal, de sajna az ebben a hónapban már nem fog menni.
Tünde
Én azért adtam rá pontot, mert említed, reggel korán kelsz és már írsz is. Nekem ez nem megy. Pillangó vagyok. Éjszakai. :)
A nyelveden a cipzárt felszoktad húzni? ;-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: