újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

A környezet is beteggé tehet

Látogatók száma: 97

Jó ideje sok elmélet létezik arra vonatkozóan, mitől is keletkeznek a betegségek, elsősorban az onkológiai (daganatos, rákos) nyavalyák, illetve mitől és hogyan indulnak el és zajlanak le az öregedési folyamatok. Egy ponton ezek mindig találkoznak: az oxigénes folyamatok és a szabad gyökök (negatív) szerepe elvitathatatlan.

Van egy olyan elmélet is, amely szerint a szervezetet támadó vírusok nem mikrobák, hanem információk. Néhány újabb kori, rendkívül merész kutató szerint a vírusok a víz paramágneses struktúráiba beleírt információk. És mivel egy ember naponta egy jókora szobányi levegőt forgat meg a tüdőn át a szervezetében, belélegezve az ott található összes baktériumot, gombát, penészt, allergiakeltő anyagot és kb. 3 liter vizet pára formájában – hát van honnan merítenie a bajokat.

Ugyanez történik akkor is, ha a környezetünkben, velünk szemben ellenséges beállítottságú személyek vannak. Ha ezek folyamatosan túl közel vannak hozzánk, meggyengíthetik a szervezetünket, súlyosbíthatják állapotunkat. Erre persze évezredek óta senki sem gondol – helyesebben: eddig nem tudták – azok sem, akik kórházakat hoztak létre. Bizony, a kórház az egyik ilyen hely! Talán mindenki gyorsabban gyógyulna, és talán többen is gyógyulnának meg, ha nem kellene folyamatosan más, hasonlóan nyomorúságos állapotú emberrel összezárva lenniük.

A rossz környezet elgyengíti a szervezetünket. És ezen sokat segít, ha elmegyünk szabadságra, más környezetbe. Kevesen töprengtek még azon, hogy miért érzik olyan jól magukat, maikor távol vannak a lakhelyüktől. Nemcsak azért, mert nem kell dolgozniuk, mert más arcok veszik körül, más tájakat lát – hanem azért is, mert nincs bezárva addigi környezetébe, amely nem egy esetben valóságos betegségkeltő tényező számára.
Ha megváltoztatjuk az ember szervezetében amúgy is igen nagy arányban jelen lévő vizet, annak a mágneses struktúráját, ha abba nyomelemi mennyiségben ilyen vagy olyan ásványokat juttatunk be, akkor a célszemélyt egészségesebbé tehetjük, vagy akár "el is tehetjük láb alól".
Vagyis egyfajta "vízterápiáról" van szó, arról, hogy ki hogyan képes beprogramozni a vizet, amely az emberek – adott esetben igen sok ember! – szervezetébe juthat.

Érdekes, hogy ezek a kutatások néhány homályos jelzés szerint egyaránt folynak az európai orvostudományt kultiváló szakemberek laboratóriumaiban, és a tudományos orvostudománytól elrugaszkodó, újító kedvű para-gyógyászok köreiben is. Mert itt legalább akkora a lehetőség, mint a kozmikus térből nyerhető energia felhasználása terén.
Ilyenkor persze felmerül a kérdés: vajon a kutatók jót akarnak-e az emberiségnek, vagy rosszat? A vízzel történő információ-bevitel mint betegségkeltő lehetőség azok fantáziáját ejtette rabul, akik a jövőbeni bio-háborúkra készülnek, ahhoz keresnek (és sajnos találnak) mind alkalmasabb fegyvereket.

A cikket írta: Éva

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Kedves Éva! Elgondolkodtató az okfejtésed, pláne ha belegondolok hogy mostanában gomba módra szaporodnak a víztisztító és vízszerkezet változtató készülékek gyártásával foglalkozó cégek. Éppen most fizettem be én is egy ilyenre. Most már akkor ebben sem bízhatunk? Az viszont tény hogy a jövő nagy biznisze nem az olaj, hanem az ivóvíz lesz.
Üdv: Orchidea
Érdekes, amit boncolgatsz, és egyben félelmetes is. Ne is gondoljunk bele, mert már ebbe is bele lehet betegedni!!
Éva! Az egészségünk mindennél fontosabb! Köszönöm, hogy segítségünkre vagy, szép estét Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: