újabb események régebbi események további események
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Promóció

A mágnesterápia jótékony hatásai

2012. január 15. - Látogatók száma: 131

Igaz még fiatal vagyok, mégis sokszor úgy éreztem magam, mint egy öregasszony. Sajnos elég sokat fájt a hátam, a vállam és a nyakam. Egyesek szerint mindez lelki dolgokra vezethető vissza, mások szerint nem élek teljesen egészséges életet, de volt, aki azt is megjegyezte, hogy rossz a tartásom. De ki az, aki teljesen egészségesen él? Szerintem senki, vagyis biztosan nem sokan. Azt sem nevezhetjük egészségesnek, hogy megvonjuk magunktól például: a húsféléket vagy a kenyeret, és helyettük zöldséget eszünk. Szervezetünknek szüksége van a húsokban található fehérjékre, vitaminokra, zsírokra és egyéb más anyagokra is. Ha ezeket megvonjuk magunktól, az sem teljesen egészséges.
Hozzátartozik a történethez az is, hogy ülő munkát végzek, ezért lényegesen többet kellene mozognom, ezt el is ismerem. Nem elég az, hogy hetente biciklizek néhányszor egy kicsit, még többet kellene. Ezen próbálok javítani.
Sokszor már annyira elviselhetetlenül fájtak az ízületeim, hogy muszáj volt valamit tennem. Kenegettem krémekkel, amik ideiglenesen segítettek is, de ez még mindig nem volt elég. Mást is ki kellett próbálnom.
Anyukám a munkahelyén hallott először egy mágnesről, és annak jótékony hatásairól. Mivel a családunkban többen is szenvednek ízületi betegségben (ami akár nálam örökletes is lehet), úgy döntött, hogy vesz nekünk itthonra. A legelső a kis mágneses "vándor szívecske" volt, amit a probléma legközelebbi helyére kell helyezni. Először csak néztem és elgondolkoztam azon, hogy ez fog rajtam segíteni?! Részben szkeptikusként álltam a dolgokhoz, de mégis megadtam neki az esélyt, mert mi veszteni valóm lehetett volna, ha kipróbálom?!
Aki nem ismerné, annak röviden leírom, hogy mi ez, és hogyan kell alkalmazni: ez egy szív formájú mágnes, aminek a rezes felületét kell a test azon pontjára helyezni, ahol a fájdalom található. Úgy gondoltam a legideálisabb hely a nyakam környéke lesz, mivel a mágnes kb. 50 cm-es sugárban hat, így a vállaim és a hátam is érintve lesznek általa. Egyszerűen csak rá helyeztem a testemre a mágnest, és a hozzá tartozó lapkával rá csíptettem a pólómra. Napközben állandóan viseltem, és fürdés után is feltettem, így szinte egész nap rajtam volt. Vártam, hogy mi fog történni...
Érdekes volt, és egy kis idő múlva egész jól éreztem magam. Napokkal később, már mondhatni kicserélődtem. Azóta is alig érzem a fájdalmat, sőt a legtöbb esetben már észre sem veszem. Akkor éreztem a különbséget, és akkor tudatosult bennem, hogy szükségem van a mágnes szívecskére, amikor kölcsön adtam barátnőmnek, és nem volt rajtam egy pár napig. Ebben a pár napban újra előjöttek a fájdalmaim.
Azóta, hogy rendszeresen használom, teljesen kicserélődtem, és úgy vigyázok rá, mint valamilyen kincsre. Mert az is! Minden nap büszkén viselem még a mai napig is. Nagyszerű a hatása!
Emellett magnetizált vizet iszok naponta, ami kimossa a szervezetből a káros salak és méreganyagokat, ezáltal erősíti az immunrendszert. A csontritkulás megelőzésében is nagy szerepe van, és segít a mágnesszív hatékonyabb működésében is.
Nem utolsó sorban a mágneses pálca által készített víz, és a mágneses szívecske segítséget nyújthat a meddő pároknak a gyermekáldásban. Ezeknek köszönhetően már 300 baba született.
Édesanyám szintén az ízülete miatt kezdte alkalmazni a mágnesterápiát, és Neki is nagyon sokat segített. Jelenleg a téli, rossz időben megjelenő köhögésére használja. Ebben az időszakban rengeteget köhögött, és mióta minden nap használja a szívecskét a csecsemőmirigy közelébe helyezve, azóta jelentősen megváltozott az állapota, és szinte már alig köhög. Ezen kívül még szoktuk használni a „vándor szívet” fejfájásra, menstruációs görcsökre, torokfájásra és oda, ahol éppen fáj.

Saját tapasztalataim alapján elhatároztam, hogy másoknak is segítek meggyógyulni, vagy legalább segítek a fájdalmat csökkenteni. Elmesélem, akinek csak tudom, hogy milyen nagyszerű termékek is léteznek a világon. Sajnos nem sokan tudnak a mágnesek jótékony hatásairól, mivel az orvosok saját érdekükből kifolyólag nem beszélnek erről. Pedig a mágneses ékszerek Németországban már gyógyászati segédeszközként elismert termékek. Szeretném, ha minden embernek tudomására jutna, hogy van természetes gyógymód is a világon! Nem kell feltétlenül fölösleges gyógyszerekre költeni havonta, amik azon kívül, hogy drágák, esetenként rendkívül károsak is. Fiatal lévén, úgy vélem, hogy próbáljunk a körülményekhez képest minél egészségesebben élni, és mindent megtenni azért, hogy azok is maradhassunk! Előzzük meg, hogy a betegségek kialakuljanak, vagy ha már kialakultak, akkor mielőbb szüntessük meg őket, vagy legalább csökkentsük az általuk okozott fájdalmat.
Így kezdtem el foglalkozni a 2011-es év végén azzal, hogy segítsek másokon a mágneses ékszerek által. Kötelességemnek érzem azt, hogy másoknak is tovább adjam ezt az információt, erről a csodálatos gyógymódról. Édesanyámmal együtt beléptünk az Energetix nevű céghez, ahol nagyszerű emberekkel együtt törekszünk arra, hogy az emberek megismerjék ezeket a termékeket és alkalmazzák is őket.

Egy kis rövid leírás, hogy miért van szükségünk a mágnesességre:
Köztudott tény, hogy az élethez szükség van mágnesességre. Nélküle nem lenne élet a Földön. Csak az a baj, hogy a minket körülvevő mágnesesség évről évre csökken. Ezáltal kialakultak a mai "népbetegségek", mint például: váll- és háti fájdalmak, nyaki fájdalmak, ízületi betegségek, fejfájás, ellenálló képesség csökkenése, keringési zavarok, allergia, álmatlanság, fáradékonyság, stb.
Ezért van szükség arra, hogy a szervezetünkben kialakult mágneses kölcsönhatást mesterségesen pótoljuk, és szinten tartsuk. Ehhez nyújtanak nagy segítséget az Energetix mágneses termékei. A mágneses ékszerek viselete biztosítja szervezetünknek a hiányzó mágneses teret, hogy egészségesek maradhassunk. Segít megszüntetni vagy csillapítani a fent felsorolt betegségeket.
A mágnesterápia alapja: a mágneses keverőpálca, és a mágneses szívecske vagy más mágneses ékszer egyidejű alkalmazása. Sokan nem tudják, de ahhoz, hogy a mágnes hatékonyan működjön, rendszeresen viselni kell! Nem beszélve arról, hogy azok alkalmazása előtt és közben is méregteleníteni kell a szervezetet. Ehhez nagy segítséget nyújt a mágneses keverőpálca. Ennek segítségével mindenki egyszerűen, és gyorsan készíthet otthonában mágneses vizet, ezzel elősegítve a szervezet méregtelítését és erősödését. A mágnesterápiáról még többet a weboldalamon, a <a href="http://www.magnesekszer.hu/mire-jo-a-magnesterapia" target="_blank">Mire jó a mágnesterápia?</a> menüpont alatt olvashatsz. Az Energetix ékszereiről pedig további információkat találsz a <a href="http://www.magnesekszer.hu/tudnivalok" target="_blank">Tudnivalókban</a>.

Remélem, sokan elolvassátok ezt a cikket, és meg is osztjátok másokkal ezt a sok hasznos információt. Amennyiben úgy érzitek, hogy szükségetek van valamilyen mágneses termékre, a <a href="http://www.magnesekszer.hu/" target="_blank">Mágnesékszer.hu</a>-n kedvetekre válogathattok a szebbnél szebb ékszerek között. A mágneses termékeket egyébként gyermekek is használhatják, a weboldalon találhattok számukra készített ékszereket is. Minél fiatalabban elkezdjük a mágnesek alkalmazását, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy egészségesebben fogunk élni.

Segítsetek, hogy minél több emberhez eljussanak ezek az információk, és hogy minél több ember használja is ezeket a későbbiekben. Nem csak azért, mert beteg, hanem azért is, hogy megőrizze egészségét! Fiatalon is élhetünk egészségesebben!

Nagyon jó egészséget, békét és boldogságot kívánok mindenkinek!

A cikket írta: csencsi90

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2012. január 17. 18:26
Nekem a matracomban van mágnescsík. Fogalmam sincs, hogy attól, vagy mástól, de nem fáj azóta a derekam, amióta ezen fekszem. Nagyon jó, hogy nem süppedek bele az ágyba. Egyszer egy termékbemutatón kaptam ajándékba egy karkötőt. A lányom elkunyizta, majd a helyett, hogy használta volna eladta. Így nem fejthette ki a hatását. :-)
2012. január 17. 18:10
Én ismeretem már ezt, de mégis azt mondom, a mozgásra szükség van. Én kicsi koromban a tánc összes formáját kipróbáltam és ez olyan alapokat adott, ami máig érződik. Most Zumbára járok, heti kétszer átmozgatja az összes izmot, miközben kikapcsol. Jók ezek a kütyük, de igazán csak kiegészítésnek.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: