újabb események régebbi események további események
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:09
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:09
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
23:06
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:10
Publicbady regisztrált a weboldalra

Az Angyalok ásványai

Látogatók száma: 171

Minden arkangyal egy rá leginkább jellemző színben ragyog, és ez a szín egyben utal egyedi feladatára. A különböző színű kövek használatával behívhatjuk az arkangyalokat, és közeli kapcsolatba kerülhetünk velük.
A köveket mindig hordjuk magunknál, ezzel fokozzuk a hatást! Akkor is nagyon hatékonyak, ha csupán elhelyezzük őket úgy, hogy mindig a közelünkben legyenek.


ARIEL ARKANGYAL: köve a rózsakvarc

Ariel neve azt jelenti: Isten oroszlánja.

Főleg azokat az embereket támogatja, akik tanítók, gyógyítók vagy másképp szolgálnak. Segítségével bevonzzuk életünkbe a küldetésünkhöz szükséges támogatást.


RAZIEL ARKANGYAL: köve a hegyikristály

Raziel nevének jelentése: Isten titka, mivel ismeri Isten és a világmindenség összes titkát, és tudja mi hogyan működik. Raziel feladata: támogatni bennünket a spirituális eszmék megértésében, és annak a gyakorlatba való átültetését.

Raziel segítségével nyitottá és fogékonyabbá válunk a magasabb szintű látnoki észlelésekre. Egyaránt javítja a tisztánlátást, a hallást, az idevágó tudást és az isteni útmutatás érzékelését. Isteni varázslóhoz méltóan saját, spirituális megnyilvánulásával is támogat minket.JEREMIEL ARKANGYAL: köve az ametiszt

Jeremiel nevének jelentése: Isten kegyelme

Feladata: Az élet felülvizsgálata és a szükséges változások végrehajtása.

A mennybe újonnan érkező lelkeknek segít áttekinteni az épp maguk mögött hagyott életüket. Az élőknek viszont segít végignézni életük már lepergett eseményeit. Tehát ha önvizsgálatra szánjuk el magunkat, mert másként szeretnénk élni tovább életünket és pozitív irányú eligazításra vágyunk, hívjuk Jeremielt!

Segít félelem nélkül felmérni múltunkat, és levonni a történtek tanulságait, hogy tekintettel legyünk önmagunkra, és figyelmes szerető gonddal törődjünk magunkkal. Megmutatja, hogyan lehet szeretetteljesen cselekedni.

A cikket írta: Éva

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: katkat

Köszi Évi!
Mindenkinek jót tesz.

Szívesen!
Köszi Évi!
Mindenkinek jót tesz.
Évike! Rám fér, hogy jobb legyen, mert délutántól pokoli perceket éltem meg tisztára kivagyok!Viszont jó energiákat adsz át, szinte sugárzik írásaidból! Üdv Orsolya
Köszi! Legyen neked is kellemes az estéd!
Évi! Nagyon hasznos cikk! Köszi Szép estét Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: