újabb események régebbi események további események
15:19
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:29
DlYqhrRSVfi regisztrált a weboldalra

Isten patikája fantasztikus! II.

Látogatók száma: 82

Ezek a legjobbak és a leghatásosabbak, ha nyersen fogyasztjuk. Mi nagyon lassan tanulunk. Isten adott egy óriási nyomravezető segítséget, hogy az ennivalók hogyan segítenek a testrészeinken.

Avocado

Az avokádó, a padlizsán és a körte segítik anyaméh és a méhnyak egészséges működését. Hasonlítanak is rájuk. A tudományos kutatások szerint, ha egy nő heti egy avokádót elfogyaszt, egyensúlyban tartja a hormonjait, megakadályozzák a nemkívánatos születési súlyt és megelőzik a méhnyakrákot. Mennyire megalapozott ez? Pontosan 9 hónap kell, hogy az avokádó bimbóból érett gyümölccsé fejlődjön, több mint 14000 különböző élelem-alkotóelem található minden egyes gyümölcsben, a modern tudomány eddig csak 141 –et tanulmányozott.

Vesebab (Kidney bean)

A vesebab segíti a vese működését és valóban úgy néz ki, mint egy vese.

Füge

A fügék tele vannak magokkal és párosával lógnak, míg fejlődnek. A fügék elősegítik a spermák mozgási sebességét és növelik a mennyiségüket, ami kizárja a magtalanságot.

Zeller, Kínai kel, Rebarbara

A zeller, a kínai kel és a rebarbara olyanok, mint a csontok. Ezek erősítik a csontokat. A csontok 23 % szódát tartalmaznak. Ezek a zöldségek is 23 % szódát tartalmaznak. Ha nincs elég szóda az étrendedben, a szervezet kivonja a csontokból és emiatt csontjaid meggyengülnek. Ezek az ételek megerősítik a csontvázat.

A cikket írta: orchidea

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Ez is igy igaz, ahogy irtad... köszönjük.
Ez is igy igaz, ahogy irtad... köszönjük.
Orchidea!Igazad van és ki kell azért kérni természetgyógyász véleméyét is,de kitudja adott helyzetben az ember mindent megpróbál! Köszi az információkat, örömmel olvasom írásaidat! üdvözlettel Orsolya

megtekintés Válasz erre: Orsolya

Orchidea! Sok érdekességet írtál meg és én ennek, mint oly sokszor már csak örülök! Fűben, fában orvosság! üdvözlettel Orsolya

Én is úgy gondolom, hogy ezek nagyon érdekes dolgok. Megtanít arra hogy gondolkodjunk egy kicsit, mielőtt a természetes gyógymódokhoz fordulnánk.
Hisz mindenütt ott vannak a jelzések csak egy kicsit nyitottabb szemmel kell járnunk!

"Azoknak, akik nem ismerik a matematikát, nehézséget okoz keresztüljutni a szépség valódi érzéséhez, a legmélyebb szépséghez, a természethez... Ha a természetről akarsz tanulni, méltányolni akarod a természetet, ahhoz szükség van arra, hogy értsd a nyelvét, amin szól hozzád."
Richard Feynman
Orchidea! Sok érdekességet írtál meg és én ennek, mint oly sokszor már csak örülök! Fűben, fában orvosság! üdvözlettel Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: