újabb események régebbi események további események
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

Két dühös ember!... 1.

Látogatók száma: 70

Érezte, ezt kell tennie. Mégis, amikor szembesült vele, a lánya butasága megint mibe keveri?... de a kételyekre most nem volt idő. Cselekednie kellett.

Alig tudta leplezni undorát, ahogy végigmérte a férfit. Ápolatlan külseje, csapzott haja, lelógó harcsa bajusza olyan visszataszító benyomást keltett, hogy kis híján kimondta azt, amit gondolt. De a száján csak annyi jött ki.

- Mondja, szomszéd! Miért nem hagy bennünket békén? Mivel bántottuk meg, hogy nem száll le rólunk? - folytatta volna még, de a férfi durván félre lökte az útból, és a lift felé tartott... De az asszony nem hagyta annyiban..., nem engedte, hogy válasz nélkül távozzon. Nekibátorodva elkapta a lift ajtaját, megakadályozva, hogy az becsukódjon. Ekkor a férfi megpróbálta lefejteni a kezét az ajtóról, de a nő szorítása nem engedett. Még egyszer feltette neki a kérdést:

- Miért teszi ezt velünk már egy éve?

- Engedd el a liftet! - kiáltotta dühösen többször is a férfi magyarázat helyett.

- Nem engedem addig, amíg nem ad választ a viselkedésére! - felelte a nő és igyekezett határozott maradni, de érezte, hogy egyre gyengül a szorítása.

- És milyen alapon tegez? - Kiabál be naponta az ablakomon keresztül mindenféle trágárságot? - Miért gyanúsítgat, fenyegetőzik?... Kicsoda maga?... Nem is ismerem?... Miért bántja a lányomat, aki csak a liftbe rúgott bele, mert nem jött elég gyorsan?... Nincs joga ahhoz, hogy így beszéljen és viselkedjen! - Ha káromkodott is, nem az anyjának szólt! - Magának elment az esze?

Ekkor a férfi kilépett a liftből, a kutyája mellette, de jámbor lévén nem tett semmit, csak nézte a jelenetet. Nem értette mi történik? Két dühös embert látott maga előtt semmi mást.

Az asszony mögött ott termett a lánya, aki egyre hangosabban követelte:

- Ereszd el az anyámat!

A nőnek nem volt már más választása, mint felvenni a harcot... Dulakodni kezdtek... és sikerült kiszabadítania a kezét, ellöknie a férfit magától, de az visszakapott és a nőt a ruháján keresztül lerántotta a földre. Egyre szorította. Ő mindenáron megpróbált kiszabadulni, de hiába hitte, az ereje nem volt elég. Érezte, hogy gyengül, de akkora düh volt benne, hogy a férfi sehogy se bírt vele. Mindketten a földre kerültek, már a lift melletti lépcsőn dulakodtak tovább... feljebb egy szomszéd próbálta őket megfékezni, hogy hagyják abba, de hiába... ekkor a lány már üvöltött... majd hirtelen sarkon fordult, berohant a lakásba és a magával hozott gázsprayével a férfi szemébe spriccelt... aki a fájdalomtól felnyögött. Végre elengedte az asszonyt, aki felállt és a lányával együtt a lakásukba sietve távoztak,... a férfi az addigra már odaért feleségével a lifttel elhagyta a helyszínt.

Lecsillapodni se volt idejük, amikor kopogtak az ajtón!

- Ki az? - kérdezte az anya
- Nyissa ki az ajtót - felelte egy határozott női hang. A lánya vagyok!

Az imént lezajlottaktól még mindig zaklatottan, de egykedvűen tessékeli be az egyenruhás nőt, aki a bemutatkozás után kezdeti emelt hangjából kissé visszafogottabban adja elő a mondandóját... felelősségre vonva a nőt a történtekért.

Folyt.köv.

A cikket írta: zsoltne.eva

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Micsoda harcos amazon! Megyek, olvasom tovább.

megtekintés Válasz erre: bokorur

Tisztelt Éva!
Olvasom tovább.
Ezt a mondatot nem értettem rendesen, de majd biztos rájövök a következőkben: "- Nyissa ki az ajtót - felelte egy határozott női hang. A lánya vagyok!"
Bokor

Kedves Bokorúr!

Nem értette, mert nem fejtettem ki bővebben. Önnek elárulom. Annak a lánya, annak a nagy bajszú, kötekedő pasinak a lánya... nyilván az első házasságából való volt, de ma sem tudom az összefüggést. Bizonyára az izgalmak elvonták a figyelmemet erről a fontos információról.
A lényeg, .... sok mindent nem tudunk a másikról,.... egymásról. De amikor szorít a cipő, elvárható! :-)

Üdv.
Éva
Tisztelt Éva!
Olvasom tovább.
Ezt a mondatot nem értettem rendesen, de majd biztos rájövök a következőkben: "- Nyissa ki az ajtót - felelte egy határozott női hang. A lánya vagyok!"
Bokor

megtekintés Válasz erre:

Szia Éva! Kíváncsi vagyok a folytatásra.
joboszi

Szia Joboszi!

Remélem nem csalódsz a folytatásban!:-)

Puszi,
Éva

megtekintés Válasz erre: Tündér

Kedves Éva!

Az ember a gyermekéért sok mindent megtesz. Erre példa ez az írás is. Várjuk a folytatás.

Pussz, Tündér

Köszi Tündér, hogy itt jártál. Mindent! De a jóból is megárt a sok. :-)
Kedves Éva!

Az ember a gyermekéért sok mindent megtesz. Erre példa ez az írás is. Várjuk a folytatás.

Pussz, Tündér

megtekintés Válasz erre:

Szia Éva! Kíváncsi vagyok a folytatásra.
joboszi

Akkor most újra éljem át? :-)
 
Szia Éva! Kíváncsi vagyok a folytatásra.
joboszi
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: