újabb események régebbi események további események
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:09
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:09
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
23:06
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:10
Publicbady regisztrált a weboldalra

Két dühös ember!... 2.

Látogatók száma: 67

.... az asszony elindult a kitűzött tárgyalásra, hogy pro és kontra vége legyen ennek a régóta tartó ámokfutásnak.

- Jöjjön be - tessékelte beljebb most már kissé megnyugodva és hellyel kínálta az asszony a fiatal nőt és beszélgessünk..., mert úgy érzem - folytatta, éppen ideje az előzményeket tisztázni, mert annak ismerete nélkül rosszul ítéli meg a történteket.

- Hosszú idő óta vagyunk kitéve az ön apja zaklatásának - kezdte el a kálváriát és nem múlik el nap, hogy ne kiabálna be az ajtómon mindenféle durva szavakat, sérteget már nem csak a lányomat, engem is?

- Szeretném ha tudná mi vezetett idáig. Amit természetesen én sem így akartam lerendezni, de így alakult, sajnálom. Szerettem volna az apjától megtudni végre, mi indítja el benne ezt a durvaságot, ezt a viselkedésmódot, miért szór ránk szitkokat. Tudomásommal semmivel nem szolgáltunk rá? Csak sejtésem van, neki valami baja kell legyen, mostanra magamtól is rájöttem, de önnek mint a lányának, vagy a feleségének tudnia kell.

- Nem sikerült vele tisztázni, mert ő elzárkózott és csak szórta-szórta tovább ránk a szitkokat. Nem bírtam már tovább.

- Pontosan egy éve tart már ez az áldatlan állapot - mindössze olyan dolog miatt, hogy a lányom egyszer régen megrugdosta azt az átkozott liftajtót, elveszítette a türelmét, hogy olyan sokáig nem jön, pedig neki sietni kellett, mert fent az öreg, valamivel megbízta, szerette volna mielőbb teljesíteni. Éppen akkor, amikor ez a férfi, az ön apja lefelé igyekezett... Amikor leért a lift, teljesen kikelve magából elkezdte szidni a lányt, mint a bokrot, meg sem hallgatva az okot. Akkor a lányom is bepörgött - elmondása szerint és valami csúnyán elkáromkodta magát, amit azóta is emleget a maga apja, de a szó, ami elhagyta a száját, én biztos vagyok abban, nem az ő édesanyjának címezte a kurvát, hanem a méreg mondatta vele. Ezt egy normális embernek meg kellett volna értenie, nem úgy mint a maga apja, aki azóta is szünet nélkül terrorizál bennünket... (Itt elhallgatott, mert az események, melyeket felidézett feldúlták, a körülményeit feltárva, amit még e mellé kénytelen volt elmondani, felzaklatták... sírva fakadt), megnyugodva tovább folytatta... Amikor befejezte, kérte:

- És akkor most mondja el ön, jól érzem-e, hogy valami baja van az apjának, ami ezt okozza nála?... És ha igen, kérek valami magyarázatot, miért hagyták ennyi ideig, hogy ez így elfajuljon? Nem egyszer kértem az asszonyát, hogy tegyen végre valamit ez ellen. De egyszer sem próbált a helyzeten segíteni. Mindig elhárította a kezdeményezésemet.

Kelletlen kezdte el mondandóját a pénzügyőrség uniformisába bújtatott lány, de erőt vett magán, miután látta, hogy az asszony mennyire megtört. Tudta, hogy már nem hallgathatja el azt, amitől a családja is szenved.

- Az apám valóban beteg, agyi infarktusa volt, amiből nem gyógyult fel - nyögte ki végül... majd folytatta tovább... gyógykezelés alatt áll mind a mai napig és már többször meg lett fenyegetve, ha nem hajlandó önként alávetni magát ennek, el kell, hogy vitessük, mert a család is szenved az ő szélsőséges magatartásától... (majd hosszú beszélgetésük végén közölte, mindezek ellenére, a történtek után nem kerülheti el a következményét a gázspray használata miatt, mert az maradandó károsodást is okozhatott volna. Egyelőre az apja kezelésre szorul.)

Miután kiderült az igazság és már semmi okát nem látta egyik sértett fél sem a további értelmetlen vádaskodásnak, kölcsönösen belátták, elkerülhető lett volna, ha korábban derül fény mindezekre.

*
A hatósági eljárásnak, amit ez az atrocitás vont maga után, az anya alávetette magát és nem éppen könnyű szívvel, pláne hogy tudta csak ketten lesznek jelen a tárgyaláson, ő maga és ez az elmeháborodott férfi, nem sok reménnyel kecsegtetve a normális párbeszédre... az asszony elindult a kitűzött tárgyalásra, hogy pro és kontra vége legyen ennek a régóta tartó ámokfutásnak.

A cikket írta: zsoltne.eva

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: bokorur

Tisztelt Éva!
Közben rájöttem, a férfi lánya volt amott. Néha ami nekünk egyértelmű, azt azért egyértelművé kell tenni!
Bokor

Ez így igaz! Elsiklottam felette. :-)
Tisztelt Éva!
Közben rájöttem, a férfi lánya volt amott. Néha ami nekünk egyértelmű, azt azért egyértelművé kell tenni!
Bokor
Kedves Éva!

Tanulságos történet. Mindennek van miértje, ami persze nem menti fel egyik felet sem, de emberi mértéket szabhat a megértés. Köszönjük.

Pussz, Tündér
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: