újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Szellemjárás, avagy érzéki csalódás!

Látogatók száma: 96

A megmagyarázhatatlan!

Évekkel ezelőtt, amikor egyik rokonom elhunyt fiatalon, érdekes dolgot éltünk át! Egyben nagyon furcsát is! Mai napig nincs rá magyarázat!

Ki tudja vannak-e szellemek vagy nincsenek, de ez az éjszaka mai napig megborzongat!
Albérletben laktunk a kezdetek kezdetén és soha nem hittem volna, hogy ilyen van.
Unokatestvérem férje - sajnos - fiatalon nagy beteg lett és hiába volt meg minden orvosi kezelés, nem segített.

Mikor kórházba került tudtuk, hogy a végéhez közeledik földi pályafutása! Borzalmas volt látni, a kórházba már be se mentünk, hogy maradjon meg úgy emlékeinkben, ahogy élt!

Utolsó éjszakáján már nagyon beteg volt, felesége utolsó pillanatig mellette volt! Mi otthon voltunk és miután aludni tértünk, valami nagyon furcsa történt........
Éjszaka kellős közepén arra ébredtem, hogy zaj van a lakásban, furcsa volt, mert kint a két német juhász pedig csendben volt. Olyan félelem jött rám, hogy na.

Felkeltettem a férjemet: - "Józsikám ébredj, mert valami furcsa történik itt!
A kulcscsomó rázkódni kezdett az ajtóban, csörgött még a hideg is kirázott!
A férjem felkelt, ekkor a kulcs már nem csörgött úgy, olyan volt, mintha kopognának az ajtón!

A félelem szinte kinyírt, aznap éjszaka nem is aludtam semmit sem! A férjem kiment, de egy árva lélek sem volt kint!
Másnap, mikor ugye még ebédet hordtunk mentem anyukámhoz, aki azzal fogadott, hogy furcsa éjszakájuk volt és anélkül, hogy Én akkor bármit mondtam volna, megemlítette a kulcscsörgést és a kopogást, pedig tőlünk távolabb laktak!
Én le voltam döbbenve, aztán elmeséltem neki, hogy nálunk mi volt!

Aztán elmondta a rossz hírt, hogy fiatal rokonunk az éjszaka elhunyt! Furcsa volt az idő egybeesés, Ő éjfél körül hunyt el és mi is akkor hallottuk a furcsa dolgokat!

Aztán később jött a hab a tortán, nagyszüleimhez kiugrottunk és mivel fogadtak? Nekik is furcsa éjszakájuk volt! Ugyan ezekkel a dolgokkal találkoztak, így Ők sem aludtak!
Hát, Én nem tudom mi zajlott azon az éjszakán a rokonaimnál és nálunk egyaránt, de van aki azt mondja, szerinte a rokonunk búcsúzott el! Lehet, hogy így van és lehet, hogy nem!
Egyszerűen felfoghatatlan volt!

Két hétre rá volt az esküvőnk, utána meg otthon édesanyáéknál voltunk, beszélgettünk és emlegettük Őt, akkor meg a vázában a művirág (ilyen kis gomb volta rajta, ha megnyomtuk zenélt) elkezdett dalolni, pedig nem ért hozzá egyikünk sem! Szóval azóta se történt semmi, de akkor azok az események megmagyarázhatatlanok voltak......!

A cikket írta: Orsolya

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Kedves Tündér és Juditom! Köszönöm hogy olvastatok és bizony érdekes dolgok ezek....! Pusszancs Orsolya
Mikor az egyik barátunk meghalt, délután itthon kivágódott a kisszobában az ablak, pedig semmi más nem volt nyitva, hogy huzat lett volna. Azt az ablakot normál körülmények között rángatni kell, hogy kinyíljon:( Hiszek neked, saját tapasztalat.
Tényleg hátborzongató események, a hideg futkosott a hátamon, miközben olvastam. :-)

Pussz, Tündér:-)
Kedves Katalina! Én sem gondoltam volna, hogy ilyen van, és ennyi év távlatában is kiráz a hideg! Úgy látszik lehet benne valami. üdv Orsolya
Kedves Orsolya! Akivel nem történt még ilyen, az nem hiszi, hogy a meghalt hozzátartozók - ha nem is mindnki - visszajönnek búcsúzni vagy bocsánatot kérni. Nekem is van ilyen emlékem. Ott nem csak a kulcs csörgött. Majd valamelyik nap fölteszem, érdmes elolvasni!
Érdeklődéssel olvastam, s elhiszem, hogy megtörtént!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: