újabb események régebbi események további események
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Olasz szex

2010. április 16. - Látogatók száma: 1 005

Természetes, hogy egy olyan kultúrában, ahol az emberek rendkívüli szenvedéllyel és temperamentummal rendelkeznek, legyen valamiféle különleges szexuális kultúra. A nagyszájú férfiak és a csípő ringató nők hazájában mi is a helyzet?

Itália, azaz mai nevén Olaszország a Mediterrán -tenger északi oldalán található. Mindenkinek ajánlom, hogy egyszer látogasson el erre a csodálatos és mesés helyre. Isteni konyhájuk van, rengeteg a látnivaló és bámulatos milyen más életmódjuk van az olaszoknak. Nah de mi a helyzet a szexszel?
Mindenkinek a temperamentumos olasz macsó jut az eszébe. Első konklúziónak azt feltételezhetnénk, hogy nagy lepedőakrobaták az ágyban, és hogy ők irányítanak a szex terén. De téves!! Kutatások bizonyították, hogy az olasz férfiaknak csak a szája nagy, az ágyban visszahúzódóak és engednek a női irányításnak.
A '90-es években azonban olyan eredmények kerültek napvilágra, hogy a nők az aktus előtt jobban vágynak a csókolgatásra, simogatásra. 2010-re azonban fordult a kocka. Az olasz férfiak napjainkban jobban igénylik az előjátékot, mint olasz nőtársaink. A nők mára rámenősebbek, 48 %-uk jobban szereti ha ők kezdeményezhetnek egy kapcsolatban.
A nők arra voksolnak, hogy az előjátéknak elég negyed óra, míg a férfiak szívesebben időznének ezzel a tevékenységgel többet.
Biztos mindenki emlékszik a régi filmekből, amikor egy olasz romantikus filmben egy randevú vacsorával kezdődött, majd séta és nem feltétlenül lett szex a vége. A mai tendenciában elmarad a romantikus meghitt vacsora, sőt még a séta is, és egyenest az ágyba vezet az út.
Az olasz nők kétharmada nem szívesen ébred együtt partnerével, inkább gyorsan elhagyná a tetthelyet. Míg a férfiak 33%-a vágyna a kedves babusgatásra, csókolgatásra és szívesen ébrednének párjuk karjaiban.
Remélem mi magyar nők nem mutatunk ilyen tendenciát. Valamint üzenném olasz társainknak, hogy ha nekem egy olasz macsóm lenne az előjáték lehetne akár kettő órás is és reggel ott ébredhetne a karjaim közt.

A cikket írta: jgaboca88

7 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. október 1. 23:11
Ezt a hozzászólást törölte a moderátor.
2010. szeptember 18. 23:42
én nem értek eggyet afent leírtakkal!
voltam olasz pasival nem is olyan régen(szóval még nagyon friss)és azt kell hogy mondjam, hogy hogy nagyon jó volt, előtte volt egy egyéves kapcsolatom és a sex így utólag nagyon is szar volt, vagyis többet ért az a pár együtt töltött nap az olaszommal mint a magyarral
2010. július 6. 21:33
Én azért elbabusgatnám az olasz macsót....
2010. június 16. 23:28
Én is olasz párti vagyok. Többször is voltam már kint. És csókolóztam is egy olasz pasival:)
2010. május 4. 14:28
Ismerek igazi olasz embereket, de a sex soha nem volt téma, nekem bejönnek a fekete haju sötétebb bőrű emberek, mint az olaszok és az indiánok is:-)
2010. április 29. 19:29
Jól mondod!
2010. április 27. 12:20
Mi, nők akartuk egy a nagy emancipációt. Ezen a lejtőn nem lehet megállni. A férfiak elnőiesednek, a nők meg igazi dominává válnak. Az sem véletlen, hogy 70%-ban a nők adják be a válókeresetet.
Egyébként én meg azt hallottam, hogy csapnivaló szeretők, a kint élő magyar lányok kifejezetten a pasik miatt vágynak haza.
2010. április 19. 20:57
Eddig csak az olasz konyhára buktam és a temperamentumukra....de ha kezdeményezhetek is végre valahol anélkül, hogy rossz lánynak kiáltanának ki....Éljenek az Olaszok!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: