újabb események régebbi események további események
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:09
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:09
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
23:06
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:10
Publicbady regisztrált a weboldalra

Identitászavar vagy elmebaj?

Látogatók száma: 417

Nemrégen egy rendhagyó élettörténet jutott a tudomásomra, ami a nyugalom megzavarására alaposan alkalmas. Ezért, aki kényesebb, annak jobb, hogyha itt befejezi a történet olvasását.

Az emberek nagy része élete során legalább egyszer házasságot köt, jobb esetben a szerelmével. Az elkövetkező 7-10 év általában kiderül, hogy jó volt-e a választás.
A személy, az egyéniség, illetve a körülmények változásának is szerepe van abban, hogy a kapcsolatok megromlanak, esetleg a felek elválnak. A szerencsésebbek a múlt hibáiból tanulva új kapcsolatot alakítanak ki, újraházasodnak, gyerekeket nemzenek.

Éppen így alakult az élete a történetem szereplőinek is. Károly a két gyermekét az ex-nél hagyta, Lilla viszont a két tizenéves gyermekével lépett be az új és szépreményű kapcsolatba, amiből, csakhamar házasság köttetett, illetve három éven belül két gyermek is született.

Károly kimagasló jövedelmének köszönhetően a család gondtalan életet élt a Jászságban, de a munkája miatt naponta három óránál is többet kellett utaznia. Hamarosan megengedhették maguknak, hogy a fővároshoz közelebb költözzenek az egyik Pest Megyei nagyvárosba, ahol munkahelyének az egyik fiókja is székel.

A felhőtlen boldogságot azonban beárnyékolta Károly egoizmusa. Lilla szerint a sikerei nem csak a munkában, hanem az ágyban is a csúcson voltak, ami igencsak a fejébe szállt.. Az alfa-hím viselkedésre jellemzően nem igazán tűrte meg a nem saját sarjaként nevelt, időközben felnőtté cseperedett Lilla gyermekeit, akiket az évek óta tartó frusztrálások elköltözésre kényszerítettek.

Nyolc éve a család elérkezettnek látta az időt, hogy a házat tatarozzák és bővítsék.
A hívatás gyakorlása és a házfelújítás terhe soknak bizonyult, mert Károly egyszer olyan rosszul lett, hogy mentőt kellett hozzá hívni. A kardiogram infarktust jelzett.
A koszorúérfestése azt is kimutatta, hogy ez már nem az első roham volt.
Károlyt rokkant-nyugdíjazták. A kiemelkedő jövedelméből számított járuléka miatt így sem kellett szűkölködniük, pláne, hogy mellette azért nem hagyta teljesen abba az üzletkötéseket.

A gyermekek cseperedtek, Lilla visszament dolgozni, Károly meg az otthoni tennivalókat végezte, de többnyire unatkozott és elmélkedett.
Lilla még akkor nem sejtette a gondolat forrását, amikor Károly megkérdezte a véleményét arról, hogy az emberek dönthetnek a nemiségük megváltoztatásáról. Mint tudjuk, nem minden esetben stimmel a test és a lélek. Azaz ellenkezhet az identitás és a természettől kapott testi nemiség.

Később egyre többször került terítékre a téma, hogy Károly nőnek érzi magát és ezért szeretné megváltoztatni a nemét. Pszichiáterekkel való konzultációk sem tudták megrendíteni az elhatározásában. A műtét jogi feltételeként el kellett válniuk.
Majd Károly befeküdt az egyik egyetemi kórház plasztikai sebészetére, hogy kasztrálják és az addig tökéletesen funkcionáló péniszétől megszabadítsák. A helyére kialakítottak egy látszólagos női nemi szervet. A műtét és a két hónapi kórházi kezelés egymillió forintba került. Ráadásul gyulladásos komplikáció lépett fel és újra kellett műteni, ami újabb költségeket okozott.

De nem ez volt a valódi nagy ár, amit fizetniük kellett, hanem az, hogy Károlyból Krisztina lett, és a család baráti kapcsolatai teljesen elmaradtak. A gyermekek elvesztették valamikori jó kiállású apjukat, aki jelenleg hosszú hajú, sminkelt, szőrtelenített és miniszoknyában jár. A család megállapodása szerint, Krisztina az apjuk testvére, azaz sógornő.
A magasan kvalifikált Krisztina angolul, franciául is perfekten kommunikál, de ennek ellenére a szomszédjaik is teljesen elmebetegnek tartják. Korábban nem átallott fogadóórákra bemenni a gyerekek tanáraihoz, akik nem sejtették, hogy a hajdani apával beszélnek. Azóta antiszociálissá vált. Nem igazán tart kapcsolatokat. A libidója viszont megmaradt és jobb híján Lillához próbál közeledni. Segédeszköz használatával el tud jutni a csúcsra, vagy legalábbis úgy véli.
A hormonkészítmények szedése sem hozta meg kívánt mértékben a testének nőiesedését. Vállas és a mellei alig nőttek. Ezenkívül a szívgyógyszerek szedését sem hagyhatja abba. Az átváltozás és a készítmények mellékhatásaként, nagyon agresszívvé vált. Fizikailag is terrorizálja Lillát, és jelenléte kellőképpen frusztrálja a saját gyermekeit is.

Lilla már többször meg akart szabadulni a se nem férfi, se nem nő ex-étől, aki természetesen öngyilkossággal zsarolja. Állítólag nagyon szereti Lillát, de ez inkább az együtt töltött idő megszokása, illetve a jövője kilátástalanságából fakadó érzés lehet.
Sajnálatos, de az idő közbeni anyagi amortizációjuk miatt nem tudnak megegyezni a vagyon megosztásban, úgy, hogy külön-külön folytathassák.

Az otthoni konfrontálódáson túl rendszeresen féltékeny jelenetekkel zaklatja telefonon a munkahelyén Lillát, aki sajnálatból, határozatlanságból, képtelen drasztikusabb módszert választani Krisztina megfékezésére. Pedig biztosan akadna több bodygard, aki ezen történet ismeretében legalább erődemonstráció fitogtatásával, esetleg tettlegesen is szívesen lecsillapítaná az egyre elviselhetetlenebb magatartását.

A cikket írta: Lakyluck

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Még akkor elváltam volna, mielőtt átoperálják, vagy inkább magam kasztráltam volna...nem is tudom. A nő se normális, már bocsánat.
Egészen addig a röhögés bujkált bennem, amíg nem olvastam, h. agresszív... :(

Az meg h. szerencsétlen Lillának kell kielégítenie, ...vagy csak közeledik hozzá, ..brrr...undorító.
Kemény dió....persze mindenkinek egy élete van, így először azt mondanám, hogy cselekedjen érzései szerint. Ugyanakkor mindenki szabadsága csak addig tart, amíg a másét nem korlátozza, vagy ha jobban tetszik: élni és élni hagyni. Márpedig Krisztina/alias Károly -beszámolód alapján- megkeseríti a családja életét. Továbbá, ha mostani "állapotában" nem érte el az áhított boldogságát, talán hiba volt. Ki tudja. Reméljük, legalább Ő.
üdv,

megtekintés Válasz erre:

Szia Lakyluck!

Ha ez igaz történet, akkor a címére utalva a válaszom ELMEBAJ!

pusz
Juli :))

Kedves Juli!

Sajnos az eset valóságosabb nem is lehetne!
Lilla végső kétségbeesésében osztotta meg velem a szomorú élettörténetét. Talán halott a "Guardian angels team" tevékenységünkről. Azaz nem csak az állatok védelmében járunk el. Általában a zaklató, bántalmazó saját módszerét alkalmazzuk vele szemben, hogy alaposan átérezhesse az általa sértett személy élményeit benyomásait.

Tudjuk, hogy ez jogi értelemben önbíráskodás, önhatalom gyakorlása. Tehát nem törvényes cselekmény. De az eseteket vizsgálva nagyon hatékony! Többnyire nem igényelnek ismétlő gyakorlatokat az ügyfeleink. Elég egy figyelmeztető telefon és jó időre ismét megnyugszanak.

Kellemes hétvégét kívánok! Puszi

megtekintés Válasz erre: zsoltne.eva

Szia Zoli!

Szörnyű még belegondolni is. Jesszus milyen sorsok?
Egy pillanatra sem érzékenyedtem el, ellenkezőleg. Dühös vagyok, hogy lehet egy nő ennyire megalkuvó, egy valóban most már elmebeteggel szemben. Én biztos hogy behúznék neki egyet, hogy tudja merre, hány méter.
Sok gondom van, nem mondom, de az enyém semmi ahhoz képest, amit ez a nő elvisel. De nem kéne neki ezt elviselni, úgyhogy sajnálom, de semmi rokonszenvet nem érzek se irányába, se a Krisztina irányába. :-)

Puszi,
Éva

Tőlem ne vedd rossz néven, de a cikk értékéből ront az a két feltűnő hiba. Ha még egyszer elolvasod magad is rájössz. :-)

Kedves Zsévi!
Tőled elvárom a kritikát, sőt az is elviselem, hogyha ezt publikum előtt teszed!
Puszillak

megtekintés Válasz erre: Zaríta78

Szia Lakyluck!

Elképesztő történet...Szörnyű belegondolni, mit élhet át az a család.:((((
Csatlakozom Julihoz, ez valóban Elmebaj...

Üdvözlettel: Zaríta

Szia Zaríta!
Köszönöm a hozzászólásodat!
A nyitottságodat először félreértettem:
"Bemutatkozó: Nyitott vagyok a világ dolgaira, szeretem az őszinte és megbízható embereket."
Kellemes időtöltést kívánok!
Üdv: Zé
Szia Lakyluck!

Elképesztő történet...Szörnyű belegondolni, mit élhet át az a család.:((((
Csatlakozom Julihoz, ez valóban Elmebaj...

Üdvözlettel: Zaríta
Szia Zoli!

Szörnyű még belegondolni is. Jesszus milyen sorsok?
Egy pillanatra sem érzékenyedtem el, ellenkezőleg. Dühös vagyok, hogy lehet egy nő ennyire megalkuvó, egy valóban most már elmebeteggel szemben. Én biztos hogy behúznék neki egyet, hogy tudja merre, hány méter.
Sok gondom van, nem mondom, de az enyém semmi ahhoz képest, amit ez a nő elvisel. De nem kéne neki ezt elviselni, úgyhogy sajnálom, de semmi rokonszenvet nem érzek se irányába, se a Krisztina irányába. :-)

Puszi,
Éva

Tőlem ne vedd rossz néven, de a cikk értékéből ront az a két feltűnő hiba. Ha még egyszer elolvasod magad is rájössz. :-)
 
Szia Lakyluck!

Ha ez igaz történet, akkor a címére utalva a válaszom ELMEBAJ!

pusz
Juli :))
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: