újabb események régebbi események további események
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
18:26
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:24
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
19:09
oYtPClGu regisztrált a weboldalra
00:27
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:27
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Rekeszizom Faramuci

2012. március 9. - Látogatók száma: 62

Gyerekek, ma megtanuljuk, hogyan kövessünk el helyesen harakirit. Ugye mindenki hozott kelléket, tegnap elmagyaráztam, hogy mit barkácsoljatok a papátokkal műhelyben. Persze a szerencsésebbje, mint Aka Niki és Noha Káhi, bizonyára papájuk nindzsa, illetve szamuráj szerszámát mitntázták le. Bár ez az elméleti részhez tartozik, de egy nindzsa, vagy szamuráj soha nem adná kölcsön kacorját, mert a nap bármely pontjában szüksége lehet rá. Hátrányos helyzetű vagyok, mint látjátok, sokkal idősebb mint ti. Mit óhajtasz Ohana Nauki?
- Azt szeretném kérdezni, a tanár bácsi hogy élt ilyen sokáig?
- Nagyon egyszerű, éppen ennek elmesélésébe kezdtem. Az én gyerekkoromban, még csak fakultatív módon oktatták ezt a gyakorlati tantárgyat, így mire értesültem róla - megcsappant ugyan az osztály létszáma és nem tudom miért -, már csak áhítozhattam, hogy valaha egy tudománnyal többem lesz. El sem tudjátok képzelni, mennyi öntevékeny, autodidakta utánajárást, tanulmányozást igényelt, hogy szakszerűen megtanuljak harakirit elkövetni és most kiképezhesselek benneteket. Mondd Iniaha Sukoaku, miért jelentkezel?
- Azt szeretném kérdezni, tanár bácsi kérem, ha ön állandóan harakirit tanít, hogy-hogy él még?
- Gyerekem, gyerekem, hogy lehetsz ilyen butuska. Természetesen, nektek tartom a gyakorlati kiokítást először és utoljára, azt hittem ez világos. Mondd fiam, te hogyan készítetted az nyiszálódat?
- Tanár úr kérem, lenyúltam derékaljam alá, kivettem a papa előző estén odarejtett eszközét. Ezzel, momentán az életét mentettem meg, csak holnap fogják kötelezően
harakiriztetni, mert az éjjel valami kis gikszerje támadt. Jót cselekedtem, nem?
- Gyalázatos vagy fiam, megbecstelenítetted apádat! Te Rekeszizom Faramuci, hogyan végezted az előkészületeket?
- Tanár bácsi kérem, a kenyérvágó kést alakítottam át jajveszék szerszámmá. A papa így nevezi, de csak családi körön belül…
- Szégyellhetné magát, de a titkot meg kell tartanom. Most, hogy elkezdem a tanítást, ím látjátok ez a pontos szerszám. Emeljétek fel ti is! Gyönyörűen villognak, de még ne nyúljatok hozzá! Most a hegyénél fogva, picit pendítsük meg, hogy zenei hangot adjon ki, a zenélés is tantárgy ugyebár. Ejnye gyerekek, milyen elővigyázatlanok vagytok, úgy látom mindenki megvágta az ujját! Nos helyezzétek az eszközt ahová én! Látjátok? Most, egy erőteljes nyomással billentsétek beljebb, így! Mindenki jól látja? Aztán egy félkör alakú, ehhez hasonló girbe-gurba húzást hajtsatok végre! Rendben, látom mindenki megcsinálta amit mondtam. Most puffanjatok a földre, velem együtt terüljünk el szépen. Nagyon ügyes gyerekek vagytok, megdicsérlek benneteket!
- Jaj, ez nagyon fájt, nagyon fájt, rögtön felfordulok, nem bírom!
Jolánka, könyökkel vágta oldalba Brúnóját.
- Valami nagyon rosszat álmodhattál, már negyed órája egy horror történetet nyögdécselsz, közben nagyokat jajgatsz. Elmeséled mi történt?
- Alig emlékszem, de iszonyú volt! Még most is belém sajdul, bár már itt a combom tájékán... Jé, mik ezek? Élesek mint az apró szemű, kifent kavics. Hoppá, úgy tűnik megszabadultam a vesekövektől. Tényleg rondát álmodtam, most már emlékszem. Ha gyerekünk lesz, semmiképp ne nevezzük Rekeszizom Faramucinak!
- A rossz álom az eszedet is elvette, úgy látom. Örülök, hogy a kövek így álmodban kijöttek, nem is fájhatott annyira, mások napokig szenvednek. Na, nyúlj az ágy alá, vedd ki a nádvágót és irány a munka!
Brúnón még átszaladt a hideg, de ez a nádvágó egészen más vágó volt. Szimpatikus, kedves! Azelőtt gyűlölt a jégre menni, de most kaktuszba is mosolyogva ült volna.

A cikket írta:

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

 
2012. március 10. 23:19
Köszönöm, Tündér!
Az egyedi jót, vagy rosszat jelent? :)
Üdv: Péter
2012. március 9. 23:00
Köszönjük az újabb egyedi cikkedet Péter!

Pussz, Tündér
 
2012. március 9. 18:42
Köszönöm, Ailet! :)

Ez a "hímebb népeknek" tetszett! :)

Üdv: Péter
2012. március 9. 17:29
Szia Péter!

Hihi, hát igen, mihez képest rossz a vesekő, pláne a hímebb népeknek... :)) Nézőpont, pont vesszőcske!!! :D

Üdv:A
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: