újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Mennyei este a Portugálban

Látogatók száma: 208

Ha sok év eltelik, megváltozunk, megváltoznak az érzéseink és el tudunk olyat is képzelni, amit az előtt soha?! Talán még egy qrvázást is...

Nézegettem a házassági fotónkat, ami az ágy fölött csüng bekeretezve és elszörnyülködtem. A feleségem kb. 20 kilót hízott az elmúlt 12 évben?! Én csak 30-at, de ugye egy férfinál ez másabb. Rajtam takaros, ami neki már már undorító -szerintem-.
Nem is igazán tetszik már ezzel a hurkás külsőjével!
Minden nap megpróbálom magam rávenni, hogy kedves legyek hozzá, de valahogy csak csak nem sikerül! Sokszor gondolkodtam, hogy inkább egy qrva, mint az asszony...

Jó két hete Pisti állított be, hogy menjünk el inni egyet.
Örültem neki, mert addig se kell itthon lenni és nem b.szogat az asszony!
Amikor elindultunk, a fülembe súgta:
-Nem csak inni fogunk! Szerveztem csajokat. -és nagyon vigyorgott!
Húszba kerültek, de profik, majd négyen kifizetjük őket. -mondta.
Valahogy nem is tudtam mi van?! Nekem soha nem kellett fizetni ezekért a szolgáltatásokért, de kíváncsian vártam milyen lepusztult ribiket szervezett nekünk Pisti? Vagy csak megint kamuzik?! Hehe, ahogy szokott.
A kapuba érve még ránk kiáltott az asszony:
-Nehogy beb.sszatok ám, mert ide haza se "gyűjjetek"!
Húztam a nyakam és gyorsan sunnyogva elhúztunk.
Még felszedtük Tibit és Gézát, majd irány a Portugál. A Portugál egy kis hangulatos söröző hatos boxokkal a város központjának a szélén. Nem is drága, de nem is a lepusztultak közé tartozik. Péntek este tele szokott lenni, előre le kell foglalni a helyet. Amikor odaértünk már 3/4 részben tele volt a helyiség. Hangulat meg már 100% volt. Beültünk. Elkezdtünk fogyasztani. Egy fél óra elteltével kezdett alakulni a mi hangulatunk is. Ekkor Pisti megkérdezte:
-Jöhetnek a csajok srácok?
-Igen. -kiabáltuk megmámorosodva.
Pisti telefonált. 20 perc múlva két csaj jött oda hozzánk. Dögösek voltak. Kb. 25 és 30 között lehettek. Az egyik fekete vékonydongájú kis mellű volt, a másik sötétbarna nagymellű kékszemű csajszi volt. Rögtön levetették a kabátjaikat és odaléptek Pistihez. Pisti nyomott a nagymellűnek egy húszast, majd azok felénk fordultak és vigyorogva kérdezték: -Leülhetünk közétek fiúk?
-Persze. -válaszoltuk és ezzel el is indult az esténk második része. Félelmetes hangulat alakult ki. A Portugálban mindig megy a hangulat, hangos discozene, sok csaj. Néha még egy kis verekedés is... a negrokkal. Most is ez volt. B.szott nagy buli. De most mi is csajokkal! A qrváinkból előbb nem néztem volna ki semmit. Főleg nem, hogy azok... De egyik pillanatban azt vettem észre, hogy Géza a sarokban a Lili nevezetűvel elkezdtek smárolni. Majd a csaj a szabad kezével magához húzta Pistit is és átfordulva azzal is elkezdett smacizni. A nagyobb mellű (az én feleségem így plusz 20 kilóval is deszka hozzá képest) Kinga, meg engem kezdett el molesztálni. Az asztal alatt átnyúlt a lábával és a farkamat kezdte el masszírozni. Közben Pisti meg az ő nyakát csókolgatta. A csaj velem meg szemezgetett közben... Megfogtam a lábát, nem volt rajta cipő mégjobban odanyomta a farkamhoz.

A csajokon látszott, hogy tudják mit csinálnak. Az is látszott, hogy nem először csinálják. Az este folyamán maximális kiszolgálást kaptunk mind a négyen. És itt értsétek a maximálisat maximálisan. A Portugált ismerni kell. Vannak olyan részei, ahol félre lehet vonulni és kis pénzért a tulaj pár percre be is zárja az átjárót, ahol minden megtörténhet. Nem egy kényelem, de "megvolt" a nagycsöcsű Kinga, majd hajnalban a Lilivel is volt egy francia. Ha jól tudom a többiek is hasonló élményekkel jutottak haza!!!
Azt hiszem látszott rajtam amikor haza értem.
Ilyen csajom nem volt már vagy 13 éve.
Még szerencse, hogy az asszony horkolva fogadott.
Én egy gyors fürdés után fura érzésekkel csúsztam be mellé az ágyba.

A cikket írta: Pinokkió

9 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Naccerű! Nem is férfi az, aki nem próbálja ki a qrvázást, ezt is kipipálhattad! Mi jöhet még? :)

megtekintés Válasz erre: m.lilla

nézd! gerinctelennek tartom ezt amit írtál....., de legalább jó tudni, hogy ilyen helyeken ahová nem járok jobb ha nem is megyek, mert csak úgy elvihetik a nőket egy szobába...itt azt értem, hogy megoldható az elvonulás.

Figyelj, megértem, hogy a házasságod megkopott.....de ez akkor is felháborít engem, a két lány megvolt egy éjszaka mind a négyötöknek, gondolkozz el, hogy mennyire higiénikus és hogy mit szedhetsz így össze...
nem is mondok többet!

Nőtt az orrom;-)

megtekintés Válasz erre: katkat

REmélem legalább 3cm-ert nőtt az orrod!))))))))

Igen;-)
nézd! gerinctelennek tartom ezt amit írtál....., de legalább jó tudni, hogy ilyen helyeken ahová nem járok jobb ha nem is megyek, mert csak úgy elvihetik a nőket egy szobába...itt azt értem, hogy megoldható az elvonulás.

Figyelj, megértem, hogy a házasságod megkopott.....de ez akkor is felháborít engem, a két lány megvolt egy éjszaka mind a négyötöknek, gondolkozz el, hogy mennyire higiénikus és hogy mit szedhetsz így össze...
nem is mondok többet!
REmélem legalább 3cm-ert nőtt az orrod!))))))))
Nemannyira... ;-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: