újabb események régebbi események további események
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
18:26
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:24
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
19:09
oYtPClGu regisztrált a weboldalra
00:27
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:27
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Pénzért vett gyönyör

2010. április 26. - Látogatók száma: 204

A olvasótól előre is elnézést kérek, de én így látom a dolgokat, ha Te nem ilyen vagy akkor -tudod a közmondást: Akinek nem inge ne vegye magára.

Hát annyi biztos, hogy igazam nem lesz ebben a cikkben, de azt le szeretném írni ahogy én látom ezt a kérdést, meg úgy általában a férfi ismerőseimet.

Az első dolog ami a legfontosabb nekik, hogy mekkora az a bizonyos testrészük, ez már óvódás korban téma a fiúknál.Nem is baj, hogy ez a legfontosabb, csak túl sok időt foglalkoznak ennek a dolognak az analizálásával, és az a dolog attól sem kisebb sem nagyobb nem lesz.

A következő legfontosabb dolog a pénz. Na és itt el is érkeztünk ehhez a bizonyos dologhoz amihez pénz kell.

Nem a főutak mellett integető örömlányokra gondolok, hanem sokkal inkább azokra akik drága szálloda bárjában árulják a bájaikat. Intelligensek, értelmesek, tanultak.
Sok férfi még ma is úgy van vele, hogy ha fizet valamiért akkor neki jár az amit ő elképzelt és ki is fizetett.Végül is mindennek meg van az ára.A férfiak nem azért mennek örömlányhoz mert hajtja őket a vérük.Sokkal inkább mert tudják, hogy mit kaphatnak tőle, és tudják, hogy ezzel sok időt meg energiát tudnak megspórolni.
Itt nem kell udvarolni, ajándékot venni, szépen beszélni....
Nincs olyan férfi aki ezt ki ne próbálta volna ki, hiszen még ha nem is fizetett érte, azért minden nőben benne van egy kis hajlam, hogy ő is rossz lány legyen....van amelyik férfi ezt ki is tudja hozni belőlünk van aki nem.

A magas pozíciót betöltő férfiak között sokkal nagyobb arányban vannak akik felkeresik ezeket a nőket.Nem azért mert otthon nem várja Őket feleség, család.
Attól még szeretheti a családját, de a pénzért vett gyönyör bizonyos státuszszimbólum.
Kedves olvasó, belőled még egyetlen férfi sem hozta elő a "rosszlányt"?

A cikket írta: ginesz

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. augusztus 9. 04:19
Igen ez így van
2010. július 12. 14:12
A jó NŐ!
Nappal dolgos, szerető, családanya,este kurva a párjával az ágyban!!! Minden nőben benne van genetikailag,van aki előtérbe helyezi,van aki eltemeti magában mélyre.
2010. július 9. 08:03
Ha egyedül vagy akkor társat kell keresni, na meg találni.Ez a mai világban egyáltalán nem könnyű feladat, de szerintem nem lehetetlen.Egy kapcsolat meg tényleg akkor teljes, ha mind a két fél részéről igény van az érzelmekre...bizom benne, hogy megtalálod a testi-lelki társad!
2010. július 7. 13:57
Igazad van. A nőkben is benne van ez, csak van aki meg meri tenni s van aki nem. Én kétszer léptem ugyanabba a "pocsolyába" Mind a kettő, megcsalt, míg én a pénzt kerestem, persze az elől menekültek, hogy munka, tartsam el őket, ha már egy hálószobában alszunk. Lehet nekem is olcsóbb lett volna ha "csak" kurvát tatok, meg lehet a szolgáltatás színvonala is magasabb. Persze kipróbáltam én is, de nekem érzelem nélkül nem az igazi, lehet bármilyen jó csaj. Lehet egyedül vagyok a világon, s az már kihalt? A pénz ami mindent irányít? Valaki világosítson már fel...
2010. május 19. 12:39
De igen, a férjem:))) és ez olyan jóóóóóóó tud lenni. Viccesen szokta mondani, hogy ő csak olyan csajhoz jár, akinek fizet- a havi fizetésére gondolt a lelkem,amit idead nekem:))
Másnak soha nem fizetett és nem is fog eztán se-ki is kaparnám a szemét:)))
2010. április 26. 20:16
Addig lesz a lap hiteles amig olyan dolgok jelennek meg rajta, amit az ember fel is tud vállalni...
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: