újabb események régebbi események további események
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Erotikus

Pillanatok egy "szőkenő" életéből Pályamű

2011. augusztus 20. - Látogatók száma: 337

A nők azt hiszik, hogy a férfiak mértani pontosságú női testre vágynak. Most meglátjátok milyen az, amikor a tökéletestől is futva menekülnek.

Fáradtan ébredt, álmában újra átélte a műtét utáni perceket.
- Jó, hogy már csak álom volt, majd lassan a sebek is begyógyulnak- biztatta magát..
- Hmm ezután a férfiak nyakára menet tekeredik, úgy forognak majd utánam – gondolta. Tia.
Bekukkantott a takaró alá, de még csak a kötést látta a mellein.
–Na jó, arra még kicsit várni kell. - mondta duzzogva.
Felkelt a kórházi ágyról és a tükörhöz lépett. Kócos, szőke fejet, duzzadt, szilikonos szájat, szürke szemeket látott, kissé már hiányos műszempillákkal. A tekintete meredt volt a botoxos kezeléstől, még a mimikai ráncok is eltűntek az arcáról.
–Fodrászhoz kéne menni, a körmömet is tölteni kell, a szempilláim is megértek a cserére, még szerencse, hogy ma már kiengednek a kórházból. – konstatálta elégedetten és már tárcsázta is a barátnőjét a mobilon.
- Vivikém! Ó de jó, hogy otthon voltál és fel tudtad venni a mobiltelcsideeet. Végre kiengednek a kórházból ugye értem tudsz jönniiii? És lécci lécci kérj nekem időpontot a fodrászhoz és a manikűröshöz és a kozmetikushoz, ja meg a szoliba is. Ez alatt az egy hét alatt teljesen kifakultam, hamar nőt kell csinálni belőlem, mert ebbe belebetegszem.. Cukipofi vagy! Köszike. Akkor reggel 9-kor várlak, és hozd el lécci a kicsi Artúrt is. Már nagyon hiányzik. Puszikaaa – nyávogta a telefonba és mielőtt még a barátnője szóhoz jutott volna, letette a telefont.
Hamarosan megkapta a zárójelentést, a dokinak zsebébe dugta a borítékot, felvette bőrnadrágját, kivételesen a kötés miatt bő pulóvert 10 cm magas tűsarkú cipőt húzott. 9-kor már a bejáratnál várta Vivit.
-Puszillak édesem! Hogy milyen drága vagy, hogy eljöttél értem. És milyen jó, hogy elhoztad Atúrt is. Hová megyünk először? – csicseregte, közben pedig vastag szájával csókolgatta a grafitszürke perzsamacska fejét.
-Hello Tia! 11-kor fodrász, amíg a festék a hajadon van pedikűr, fodrász után manikűr, majd a szempillád. Utána egy sali a plázában, majd mehetünk a gyerekért az oviba. Édes volt, egyszer sem sírt utánad. – hadarta egy szuszra Vivi.
Végre eljött a délután, elkészült a frizura, nagyon tetszett Tiának, póthajat is varrtak, a műkörömmel és a műszempillával is meg volt elégedve.
-Na végre! Mehetünk a plázába salizni. – nyafogta.
Még alig érkeztek meg az ételbárba, a macska felfedező útra indult. Tia csak később vette észre, hiszen a férfiak csodáló pillantásait kereste.
Artúr! Artúr! Hol vagy Te kis gézengúz? Hát szabad a mamitól így elkóóó...
Ebben a pillanatban teljes lendülettel, szinte elsodorta a férfit, aki karjában egy szőrgombolyagot tartott, a nadrágján pedig Artúrt himbálta.
-Bocsánat! Mondta a férfinak, és az előbbi lendülettel leguggolt, megpróbálta lefejteni a kandúrt a nadrágról.
-Semmi baj hölgyem! Csak tegyen, amit jónak lát. – mondta kacsintva, közben a tekintetével szinte bescennelte a nőt centiről-centire. Akaratlanul is elhúzta a száját. Bájos pofika, csibészes tekintet, mű test – gondolta magában, bár megérne egy lepedőgyűrést. Közben Artúr a kandúrok ősi dallamát hallatta, mire Mimi a bundáját, ha lehet kétszeresére fújta. A férfi alig bírta a karjában tartani. Persze ez csak amolyan „ Na lássuk kisfiú mit tudsz? Dolgozzál értem ha annyira kellek” típusú színjáték volt, ami Artúrnál olaj volt a tűzre.
Nem kevés energiával, végül sikerült leválasztani a macskát a nadrágról.
-Ha már ilyen közeli ismeretségbe kerültünk a ruhámon keresztül, Kőszegi Gábor vagyok-mutatkozott be a férfi.
-Tímár Tiara- hangzott a macskákat is megszégyenítő nyávogás.
- Jajj! - gondolta a férfi, sokat nem hagyhatom beszélni, lépjünk a tettek mezejére!
-Meghívhatom egy kávéra? Közben a cicuskáink is összebarátkozhatnak.- kérte sokat sejtetően Gábor.
-Sajnos most nem, a barátnőmmel vagyok, de egy másik alkalommal szívesen.-dorombolta Tiara.
-Mondjuk ma este? - kérdezte a férfi.
-Jó, legyen ma este.- közben végigfutottak gondolatai az esti feladatokon- A gyereket le kell fektetni, egyedül mégsem lehet hagyni, ó miért is nem védekeztem azon az éjszakán, de legalább tudnám ki az apja? Ezt a jóképű pasit sem kellene kihagyni, hátha most fogom meg az isten lábát.
-Nálam megfelel? Ott nyugodtan beszélgethetünk és kávé is van. Hozza el Mimit is, a cicák is had érezzék jól magukat! – folytatta. Közben tovább álmodozott. Úgy tűnik, jó anyagi körülmények között élhet, talán valami dögös autó várja a parkolóban, minimum egy nagy cég igazgatója lehet, aki őt a tenyerén fogja hordozni. Már szinte látta magát a menyasszonyi ruhájában.
- Jajj, a körmöm! Szőrtelenítés, hajmosás, vacsi a gyereknek, fürdetés, mese, és mindjárt kilenc.- gondolta végig Tiara, miközben a tükör előtt vizsgálgatta melleit.
A sebek még mindig jól látszottak, de a púder és a félhomály csodákra képes, majd csak egy gyertyát gyújt, ha megérkezik a férfi. Amúgy is ma este el kell, hogy csavarja a fejét, már alig van pénze és bizony a köröm, a dögös cuccok sokba kerülnek, azt valakinek finanszíroznia kell, a gyerekről nem is beszélve, de hogyan titkolja el......
- Brrrrrrr, brrrrrrr- berregett a csengő, pontban kilenckor.
-Sziamiaúúúúúúú, kedves Gábor kandúr! Ugye nem baj, ha összetegeződünk? Végül is már egészen közeli ismeretségbe kerültünk. – köszöntötte a nő.
- Szép estét hölgyem, enyém a megtiszteltetés – közben Gábor előhúzott a zsebéből egy kis ajándéktasakot.
- Hoztunk egy aprócska ajándékot Mimivel a Cicusoknak, reméljük ízleni fog.
- Ó, csokoládé, és milyen figyelmes vagy, hogy diétás csokit hoztál, biztosan tudtad, hogy mindig fogyózom, na és növényi zsiradékkal készítve.........Ez a tökéletes, a valódi az nem NÖ-nek való.
- Igen! Igyekeztem, hogy úgy mondjam testhez álló édességet választani. – mondta némi iróniával a férfi.
Közben a két macska elégedetten ropogtatta, a szintén a tasakból előkerült cicavitamint.
-Talán foglaljunk helyet ott a hálószobában, ne zavarjuk a két cicust – kacsintott Gáborra Tia.
- A kávé a konyhában van a bal felső szekrényben, én édesítővel és tejporral kérem, talán valahol találsz cukrot és tejet is! Ugye nem haragszol, ha nem én készítem el, de tudod a körmömre vigyázni kell!
Közben megszólalt a mobiltelefon.
- Szia Vivikém! Honnan tudtad, hogy itthon vagyok? Most vendégem van, majd ha elment, írok egy sms-t. Remélem akkor már hajnal lesz. – nyávogta sokat sejtetően a telefonba Tiara.
- Hölgyem! A kávé elkészült, ahogyan ..........kérted. – közben Gábor a hálószoba ajtóhoz érkezett és a látványtól elállt a lélegzete. Erre nem számított, szinte már csak a tejszínhab hiányzik. Igaz, tényleg csak egy kalandra számított, de hogy ennyire készen kapja .......a döbbenettől meg kellett kapaszkodnia az ajtófélfában, de abban a pillanatban egy szálka ment az ujjába.
- Ó Te szegény! Na muti, majd kiszívom Neked. Akkor nem fog vérezni. – mondta riadtan Tia.
A tálca a komódra került, a szálka is kijött, közben Gáborban is elindult a férfiösztön. Megcsókolta a lányt. Nem ízlett a csók. A rúzs furcsa, édes-keserű ízét érezte csak.
– Nem adom fel- gondolta, és a szájával tovább a haladt a nyak íve felé. Ott egy újabb émelygős-édes íz a hivalkodó parfüm íze. A nyelve idegenül kemény halmokra tévedt, a mellek viszont semmi visszajelzést nem mutattak, bárhogy is csókolta.
-Óhh- sóhajtotta elkeseredve, de hősiesen küzdött tovább. Végig tapogatta a testet a nyelvével, az sajnos „hideg” maradt. A nő csak feküdt mint egy darab fa.
Ekkor Tia az eddigi testjelektől ellentétesen nyögdécselni és sóhajtozni kezdett, mire a férfit elöntötte a vágy, talán mégis?....., csak valamit nem jól érzékeltem? –gondolta magában.
Gábor belé hatolt. Tia dobálni kezdte magát, nyögött, sóhajtozott, sikoltozott, mint aki tombol a vágytól és a kielégülés előtti pillanatokat éli át.......... Lehangoló volt. Nem érezte előtte a csípőremegést, amit a nőknél annyira imád, a fülébe nem odaadás, vágy, kielégülés édes hangjai jutottak el, a nő combjai között nem érezte a szorítást, ez csak színház- gondolta elkeseredetten a férfi.
-Ó édes! Nagyon finom vagy! Ugye Neked is jó volt?- kérdezte Tia.
- Ez hihetetlen- gondolta Gábor. Még azt sem vette észre, hogy én még nem..........?
-Most mennem kell- kezdett öltözködni a férfi csalódottan. Persze csak saját magát szidhatta, hiszen ez nem az ő világa. Miért is kellett belemennie ilyesmibe? Valahol máshol biztosan várja egy VALÓDI NŐ, egy édes, odaadó, kedves nő, csak meg kell találnia.
Közben a nappaliból macskavonyítás hallatszott.
- Mimike! Megyünk. –hívta a szőrgombolyagot. –Remélem a Te randid jobban sikerült- súgta a cicus fülébe,
-Ugye jól érezted magad? –duruzsolta Tia a férfi fülébe, - Mikor találkozunk legközelebb? Elviszel délután a plázába vásárolni? Ugye majd hívsz, ha hiányzom? –kérte a nő.
- Igen, majd ha hiányzol hívlak. –mondta Gábor és az ölébe vette a macskát.
Az ajtóból még visszaszólt: -Tia! A Műegyetemre nem akarsz beiratkozni? Lenne párhuzam, bár csak átvitt értelemben. – majd becsukódott mögötte az ajtó.
Tia egyedül maradt. Nagyon boldognak érezte magát. A pasija biztosan halálosan beleszeretett. Biztosan csak azért ment el ilyen gyorsan, mert siet az üzleti ügyeit intézni, hogy minél több pénzt tudjon előteremteni. Igaz, a jósnő is megmondta, hogy így lesz.
Ekkor elővette a fehér gyertyákat, a férfitől származó hajszálat, és az összes kelléket amit a jósnő mondott és elkészítette a babát a szerelmi kötéshez.
- Na, Kőszegi Gábor, az enyém vagy, már nem menekülhetsz. Hűű, nem is tudom, talán a popsimat is kerekíteni kellene egy kicsit, a szilikonos szám, a melleim ugyan elvarázsolták ezt a férfit, de persze lehet még fokozni. Biztosan nem vette észre a plasztika nyomait. Majd ezt is okosan csinálom, csak nyíljon ki az a pénztárca egyszer....- gondolta magában.
Elégedetten hátra dölt, fogta a mobilt és megírta az sms-t a barátnőjének.
„Szia Vivi! Bocsi a csúnya írásért! Képzeld az új pasim annyira okosnak tartja a szőke buksimat, hogy azt ajánlotta, felvételizzek az egyetemre. Szerinted? Holnap reggel talizzunk a plázában jóóóó? Sok mesélni valóm van, meg kell beszélnünk az esküvői ruhámat is. Puszikaaa!”

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Anonymus
2011. augusztus 25. 22:32
Kedves Pályázó!

lol XD, ennyi. Azért itt-ott jót röhögtem rajta "Műegyetem" :D. Úgy érzem, ez nem feltétlenül pályázati anyag. Azért még,

Sok sikert!
Üdv: Zsizsik
Anonymus
2011. augusztus 23. 12:17
Sztem ez az írás nagy poén.
Amolyan abszurd humor.
Igaz, az író másképp szánta humorosnak, mindenesetre nagy igazságokat írt meg:
a kenceficék íze tényleg sokkoló lehet a férfiaknak:D
Ja, és a szex is jó volt.
Ez amolyan görbe tükör a nők számára. (bizonyos nők számára, nem feltétlen a "szőkéknek", hanem mindenkinek, aki megjátssza magát)
(Köszönjük!:D)

Pályaműként értékelni viszont nem érdemes.


Bianka:)
Anonymus
2011. augusztus 21. 20:51
"bescennelte" helyett: bescannelte
Anonymus
2011. augusztus 20. 19:50
Szia Cikkíró!
Ez egy paródia lenne? (Annak is gyenge.) Ne haragudj, de ennyi pályamű után, meg kell kérdeznem! A tipikus szőkét akartad leírni, de ez most nem sikerült szerintem. Nagyon kilógott valami...
Kerestem a jót, mert szoktam, talán a macska jelleme;-)
Üdv,
Pinokkió
 
2011. augusztus 20. 19:02
A cikk nem jó.
Ha részletesebb elemzést szeretnél szívesen megírom.

Nem Tom
Anonymus
2011. augusztus 20. 17:43
Vajon miért van olyan érzésem, hogy fogalma sincs az írónak arról amit bemutatni szándékozik? :( Ja, és ha tegnap még kötés volt a csaj mellén a műtét után, akkor mára biztosan nem élvezkedik azokon a ciciken senki!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: