újabb események régebbi események további események
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

A férfiak gondolkodása

2010. május 23. - Látogatók száma: 341

Szerintem sokan jártak már hasonló cipőben, mint amiben én. Sajnos nem értem a férfiakat. Soha nem fogom bizonyos dolgokban megérteni őket , mint ahogy szerintem fordítva is így van.

Nem mondom, hogy felhőtlen volt a viszonyunk az akkori barátommal, de a lényeg, hogy még vele voltam, akkor még láttam esélyt arra hogy rendbe tudjuk szedni a dolgokat. Arról hogy mi köztünk voltak nézeteltérések nem tudtak a barátai, hiszen ha a barátom nem mondta el nekik, én miért tettem volna? Ez az eset csak hab volt a tortán, úgy gondoltam hogy ezt már nem bírja ki a kapcsolatunk. Az ex - barátomat Krisztiánnak hívják. Imádja a haverokat, a bulit, a nyüzsgő életet. Nem tud ezek nélkül még élni sem. A legjobb haverja, Feri. Még mindig nem értem, hogy a dolgok hogy jutottak el idáig. Szerintem egy kapcsolatban a legfontosabb az őszinteség, és én őszinte próbáltam lenni. Semmi bajom nem volt a barátaival, egyedül Feri volt az, aki kihúzta nálam a gyufát.
Sokat találkoztam Ferivel, gyakran beszélgettünk, hiszen Krisztián legjobb haverja. Egy este, amikor megbeszéltünk valami közös kikapcsolódást hármasban, és Ferivel vártuk hogy Krisztián megérkezzen, csörgött a telefonom. Krisztián volt az, és elmondta, hogy nem tud jönni, mert valami nagyon sürgős dolog közbejött, már azt nem tudom, hogy mi volt az, de azt mondta, hogy menjünk nyugodtan és érezzük jól magunkat, ha tud, majd Ő is jön. Miután befejeztem Krisztiánnal a beszélgetést, elmondtam Ferinek, hogy mi újság van. Nem volt kedve hazamenni, így elmentünk egy közeli helyre. Ott elkezdtünk beszélgetni ugyanúgy, mint máskor. Ekkor megkért, hogy figyeljek rá, nem mondja el kétszer a mondani valóját. Hideg zuhanyként ért, amiről elkezdett beszélni. Elmesélte, hogy nagyon régóta tetszem neki, szeretne velem lenni, és hogy féltékeny Krisztiánra, amiért ő ismert meg engem először, így neki még esélye sem volt. De, amit ez után mondott, az még inkább meglepett. Nem ilyen embernek ismertem meg ezt a férfit. Megzsarolt. Megzsarolt, hogyha nem mondok neki igent, mindent megtesz azért, hogy szétválasszon engem és Krisztiánt. Azt mondta, hogy úgy is neki hisz majd Krisztián, és nem Nekem. Én erre kapásból nemet mondtam, megkérdeztem tőle, hogy ezt Ő hogy képzeli, amire nem válaszolt, Én pedig majd felrobbanva a méregtől hazarohantam.
Nem is volt számomra kérdés, hogy mit teszek. Másnap felhívtam Krisztiánt és megkérdeztem tőle, hogy mikor jön, mert sürgősen beszélni szeretnék vele. Meg is érkezett úgy, ahogy megígérte, és elmeséltem neki azt, ami előző este történt. Nem csalódtam nagyot a reakciójában. Első kérdése az volt, hogy nem értettem - e félre valamit?
- Persze, hogy nem. - válaszoltam.
- De tudod mit? Kérdezd meg tőle, de az biztos, hogy én ezt nem csinálom tovább, - és szakítottam vele.
A mai napig nem bántam meg ezt a tettemet. Pláne, hogy pár napra rá Krisztián hívott, hogy beszélt Ferivel. Valamit nagyon félreértettem , mondta, de én válaszra sem méltatva lecsaptam a telefont és soha többé nem voltam hajlandó beszélni se Ferivel, se Krisztiánnal. Legjobb tudomásom szerint még mindig haverok. Szerintem soha nem fogja Feri bevallani az igazat Krisztiánnak. De ez már legyen Krisztián problémája, hiszen nem hitt nekem, és Feri ezt mással is megteheti. Ha ez esetleg megtörtént, vagy meg fog történni, akkor majd Krisztián is rájön, hogy ki is az ő legjobb barátja. Én nem tudtam felnyitni a szemét, másnak talán sikerül.

A cikket írta: fszabina26

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. május 28. 12:30
Ez már régen történt meg velem, igen, igaz, rosszul fogalmaztam, átírom. Köszönöm a visszajelzéseket.
Még nem írtam sokat, és kicsit elkapkodtam. Ezt az egyedülálló dolgot úgy értettem, hogy Ferinek nem lett volna szabad velem kikezdeni, hiszen a legjobb haverjának voltam a barátnője és eleve úgy tudom így van a mondás hogy házinyúlra nem lövünk. Ha van barátom, tehát ha nem vagyok egyedülálló, akkor amúgy sem lett volna szabad próbálkoznia pláne nem ilyen cselesen. Ezért írtam hogy a lényeg, hogy nem voltam egyedülálló. Krisztián abban hibázott, hogy nem hitt nekem csak a haverjának és nem akartam folyton küzdeni a magam igazáért.
2010. május 28. 10:15
"...lényeg,hogy nem voltam egyedül".elnézésed kell kérjem,de itt van a kutya elásva.Ez miért olyan fontos??Miért félnek a nők az időleges egyedülléttől??
Mi ez a pánik??
Csak azért együtt lenni Valakivel,hogy ne legyünk egyedül,nem érdemes és nem szabad.Sem magunkkal,sem a párunkkal nem vagyunk korrektek.
Az "Egyedüllét" alapvetően jó dolog.Hisz nem vagy egyedül,azzal vagy akit a legjobban ismersz,Magaddal.S ha nem így van,akkor minden lehetőség adott,hogy megismerd.
Nem minősítés,csak gondolatébresztés!
2010. május 27. 14:55
Hm..., egy problémám van a történettel, hogy nem értem hogy a Krisztián hol hibázott, miért kellett őt kidobni? Lehet, hogy volt alapja, csak az itt nekem nem derült ki és a tanulság így sántít.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: