újabb események régebbi események további események
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

A S. szolgája 1.

2010. szeptember 26. - Látogatók száma: 76

Történetem teljesen valóságos alapokon nyugszik. Egy kedves barátnőmmel történt meg és gondoltam összefoglalva leírom, hogy tanulságul szolgáljon mindazoknak akik elolvassák. Ez a történet mélyen érint engem, ezért kérem kellő komolyságotokat hozzá.

Emlékszem egy hétvégi napra esett amikor megismerkedtünk Zolival. Meccs után az egyik csapattársunk felvetette, hogy ma szívesen bemutatna minket újdonsült barátjának és egyik haverjának. Így is történt, nem foglalkoztam ezzel különösebben az ilyesmi szinte mindennaposnak számított. A barátja átlagos kinézetű vidám srác és a haverja Zoli szintén jól szituáltnak tűnt, fekete rövid haja volt. Nem sokat beszéltünk, mert siettünk haza; barátnőmmel egy darabon mindig együtt mentünk így megvártuk egymást. Haza felé mielőtt elváltunk volna a villamosra vártunk, ami épp késett. Felvetettem viccből a témát, hogy mi a véleménye a srácokról és próbáltam éreztetni vele, hogy Zoli egész hozzá illő mind korban mind egyébiránt, tehát rákérdeztem:
-Na és? Zoliról mit gondolsz? Tetszik? -mosolyogva, szavaimat elhúzva kérdeztem.
Meglepődésemre határozott választ kaptam:
-Nem!
- De miért neeeem? -húztam el ismét a szavakat.
-Úgy néz ki mint egy sátán azzal a fekete hajjal.
Ezen jót nevettünk a téma másra terelődött majd a villamos is megérkezett és elváltunk egymástól.

Körülbelül három hónappal később a csapattársunk közreműködésével összeboronálták barátnőmet Zolival. Nagy volt az öröm, egymásra találtak, a srác most jött ki egy nyolc éves kapcsolatból, de senki sem mondta el, hogy mi a szakításuk oka és valahogy a felhőtlen szerelem elején fel sem merült ennek a témának a feszegetése. A barátnőm akit innentől Beának fogok nevezni, szóval Bea boldognak tűnt. Én meg is lepődtem, hogy az első benyomás után mégis úgy döntött összejön vele. Talán a körülmények vagy a vágy hozta őket össze; gondoltam magamban. Elég az hozzá, hogy jól megvoltak, hétvégente állandóan bulizni jártak, minden őrültségbe benne voltak és úgy tűnt minden rendben van. Bea egy év után úgy döntött Zolihoz költözik aki a bátyjával annak barátnőjével és közös gyermekükkel élt. Bea végzős hallgató volt egy igen erős főiskolán Zoli pedig 8általános végzettséggel rendelkezett. Miután elvégezte a főiskolát egyik meccsen lesérült és meg kellett műteni a lábát. Ez idő, alatt ami körül-belül fél év lehetett Zolinál élt. A bátyjának barátnője akit úgy tudnék lefesteni mint egy pláza cicát a rosszabbik fajtából szóval ez a lány állandóan lepasszolta a gyerekét neki. Bea nagyon sokat foglalkozott a gyerekkel, tanította, nevelgette arra gondolt egyszer ő is szeretne gyermeket. A plázalány mindig bejárt az egyetlen olyan szobába, ami nem az ő területe volt és használta Bea holmijait sőt ha otthon volt állandóan foglalkoztatta, egyszóval egy idő után nem volt nyugta Beának tőle. Mikor végre felépült a lábsérülésből talált állást és elkezdte munkás életét. Nagyon boldog volt, hogy igen jól keresett. Reggel kora hajnalban kelt és késő délután érkezett meg. Zoli sokat dolgozott alig volt otthon és állandóan eljárkált a haverjaihoz. A lány aki egész nap otthon volt a gyerekkel irigy lett Beára, hogy okos, csinos és van egy jó munkahelye, így minden pillanatban bosszantani akarta. Mikor haza érkezett Bea és becsukta szoba ajtaját, akkor a lány oda vágta a cipőt az ajtóhoz és vitába keveredett vele a takarítás kérdésében. Ugyanis itt jön be az, hogy Bea állandóan dolgozott így jóformán örült, ha saját maga után elpakolt, de Zoli aki későn érkezett meg mindent szanaszét hagyott. Végül is a vita tárgya az volt, hogy a lány nem akart Zoli után pakolni; megjegyzem amikor Bea nem élt ott akkor is ezt csinálta. A dolog elmérgesedett és Bea elvakult rózsaszín ködfelhőn keresztül úgy döntött véget vet ennek az áldatlan állapotnak, elköltözik albérletbe Zolival. Jól keresünk, tudjuk fizetni a lakást-mondta. Én ennek a hírnek örültem, mert mostanában nagyon sokat idegeskedett annak ellenére, hogy mindig is egy vidám lánynak ismertem. Mindig mondtam Beának, hogy ne álljon le vitatkozni ezekkel és most azt hittem valóban megszabadul minden nehézségtől.

folyt.köv.

A cikket írta: m.lilla

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. szeptember 27. 09:20
Olvasom Lilla! Nagyon jó, a történet is, fordulatos, tetszik. Megyek a következőre!
2010. szeptember 27. 06:50
Sajnos irigykedni a másik ember boldogulása láttán sokkal könnyebb mint tenni valami a saját boldogulás érdekében...
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: