újabb események régebbi események további események
15:19
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:29
DlYqhrRSVfi regisztrált a weboldalra
19:25
Tündér módosította a naplóbejegyzését
15:11
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra

Kilátástalan helyzet...

Látogatók száma: 57

Sokak életét megnehezíti a munkanélküliség... bevallom az enyémet is már egy jó ideje! Az emberek erről nem nagyon szoktak beszélni mivel szégyenlik holott nem kellene!

De én is azért szégyenlem. Munkanélkülivé váltam és hiába kerestem munkát és keresek azóta is. Sajnos vissza se írnak a beadott pályázatokra! Nagyon sok meghirdetett állás nem valós és még azoktól akik a munka reményében dolgozni szeretnének ki "csalnak" pénzt.
Aztán se munka se pénz ... még az a kevés is el fogy ami addig volt. Tudom nem egyedi az esetem, esetünk mert sokan vagyunk ma ezzel így és holnap még többen leszünk lehet...
Egy férfi életében még nehezebb a munkanélküliség! A barátnőm főiskolai hallgató hamarosan végez ,de Ő is fél attól, hogy vajon majd talál-e munkát.
A baráti körömből sokan diplomások és ugyan ebben a cipőben járnak, hiába adják be a jelentkezésüket egy-egy állásra nem jeleznek vissza vagy nem veszik fel őket.
De van olyan ismerősöm is aki kiment Londonba dolgozni és azt mondja, hogy ott sem kolbászból van a kerítés. Na meg a családja ,barátnője itthon van így honvágya van és haza jön inkább.
Egy stabil állás mindenképp kell egy férfinek hisz addig még családot se tud alapítani. A feleséget és a gyermekeket el kell tartani valamiből. Nem tudom, hogy lesz-e vajon munkám mostanság... Bízom azért mindig a legjobbakban és várom a csodát!

Tehát azt mondom kitartás munkakereső társaim!:)

A cikket írta: H.Norbert

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

A mai világban az elhelyezkedés nagyon nehéz lett! ha pályakezdő vagy az a baj, ha meg elmúltál 50 akkor meg az! üdv orsolya
A helyzet nem könnyű! Aki vidéken lakik annak úgy gondolom sokkal nehezebb dolga van. Én is voltam munkanélküli. Diplomám van, de még takarításra is jelentkeztem, de nem vettek fel, mert túl vagyok képezve hozzá, és nem bíztak abban, hogy sokáig ott maradnék.

De azért annyit hozzáteszek, hogy abban az időben teljesen eladósodtunk, el is keseredtünk rendesen, és aztán amikor lett munkahely a kereset nagyon sokáig elment az adósság visszafizetésére, de így utólag nagyon nagy értéknek tartjuk párommal, hogy így történt, mert nagyon összekovácsolt minket ez az időszak. Így már bátrabban vállalunk családot, mert tudjuk, hogy összetartunk a bajban is!
Nem igazán a munkahely a kevés.Meglátásom szerint az ember ha akar dolgozni, akkor tud is, lehet, hogy nem annyiért amennyit szeretne kapni, lehet, hogy nem azt csinálja amit tanult, de a munka mindegy milyen akkor is jobb mint segélyből élni. Norbi nem kell eltartani a feleséget, vagy legalábbis engem soha senki nem tartott el....gondoskodni kell a családról de ez más.
Hasonló cipőben járok...de a remény hal meg utoljára!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: