újabb események régebbi események további események
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Erotikus

Válásból szerelembe pályamű

2011. június 23. - Látogatók száma: 96

Márta ült az autóban és gondolkodott jót tesz-e azzal, hogy megpróbálja a házasságát megmenteni, és vissza akarja kapni a férjét egy olyan helyzetben amikor már nem először verte át, csalta meg és alázta meg. A vállalati banketten, kiránduláson, bárhol.

Elgondolta milyen szépen indult minden. Azt hitték ez lesz az évszázad szerelme. Boldogok voltak, vidámak. Aztán ahogyan Feri elhelyezkedett kezdődtek a gondok. Egyszer csak elkezdett későn hazajárni, majd fura dolgai voltak, ki kimaradozott, meg magyarázhatatlan helyzetekbe került, s Márta mindig hitte igazat mond, míg maga is megbizonyosodott róla hazudott végig.
A bizonyosság mindennél többet ért. Külön költöztek és beadták a válókeresetet, de még nem tűzték ki a tárgyalást.
A volt férje, Feri gyorsan ügyvédet fogadott. Ő nem .
Találkozóra készült volt férjével, talán még menteni valamit, egy érzést, egy ábrándot. Rövid hezitálás után bement a megbeszélt étterembe.
Belépett és körbenézett, de a Feri arcát sehol nem látta. Szóval megint becsapta, vagy felültette. A pincér elé sietett. Kért egy szabad asztalt és leült. Egy pohár száraz bort kért és várt. Nagyon türelmes volt, de hiába várt, s Márta ekkor felállt fizetett és haza akart menni.
Mivel ivott bort felhívta barátnőjét Anikót menjen érte a közelben lakik. Anikó nem ért rá, s mondta küld maga helyett valakit aki elviszi haza.
Megérkezett kis várakozás után egy magas jóképű fiatal ember,aki a rendszámokat figyelte, és így akadt rá Mártára.
-Elnézést, Anikó küldött, Gábor vagyok üdvözletem.
-Tegeződhetünk Márta vagyok, örülök, hogy ilyen gyorsan megérkeztél.-válaszolta Márta.
-Messze laksz?- kérdezte Gábor .
- Nem autóval öt perc talán, de ittam és nem akartam így volán mögé ülni, meg az érzelmeim a sárban és zaklatott is vagyok.-mondta Márta.
Beültek az autóba és elmentek a Márta lakásához, ami valóban elég közel volt, de forgalomban kellett menni.
Mikor megérkeztek és felmentek a lakásba Gábor látta a makulátlan rendet, a tisztaságot, mint egy patikában. Meg is jegyezte:
-Na látszik, hogy ez nem egy kollégium, mert ott nincs ekkora rend, az egyetemisták, valahogyan a káoszban érzik a rendet. _ mondta Gábor
-Napközben én is rohanok, de ez a lakás a nyugalom szigetem.-mondta szerényen Márta.
-Azt hittem vendéget vártál.- felelte a fiú.
- Mit tagadjam, egyedül nem túl színesek az ember estéi.- válaszolta Márta.
Márta gyorsan lepakolt, és a konyha felé ment, és elkezdett készíteni kis harapni valót.
Mindig tartott otthon ilyen esetekre kevés hozzávalót, hogy legyen mit bekapni gyorsan.
Elővett egy behűtött bort, és Gábor felé tartotta:
-Szabad neked ilyet fogyasztani, vagy vezetsz még valahova?- incselkedett a vele.
-Ha jól meggondolom, talán kellene hozzá szülői engedély, de most kihagyom ha lehetne, és vezetést sem igazán tervezek, bár a koleszig el kellene jutni a holnapi előadás miatt.- vette alapot a másik.
Bementek a szobába, leültek és Gábor felbontotta a bort, töltött az eléje tett poharakba.
Aztán megkínálta Gábort a falatkákkal és bekapcsolta a dvd-t, elindította a filmet amit délután szeretett volna megnézni.
A film aranyos volt és a vakációról szólt, humoros kedves kis film volt. Gábornak is tetszett. Több falatnál egymás kezét fogták meg, mert ugyanazért a falatkáért nyúltak.
Ezen jókat nevettek. Az utolsó kézfogásnál Gábor magához húzta Mártát, és megcsókolta nagyon szenvedélyesen. Nyelve bebarangolta Márta szája minden szegletét, és érezte a Márta bőrén hatással vannak egymásra.
A film végére már alig volt rajtuk ruha, és egyre bátrabban simogatták és fedezték fel egymás testének intimebbnél intimebb részeit.
Gábor nagyon figyelmes volt, de itt-ott azért Márta átvette az irányítást,és bevezette Gábort a szeretkezés mélyebb rejtelmeibe, és majdnem a legvégsőkig feszítette a férfi vágyát, mire megadta magát, és átadta teljes testét és elméjét a vágy hömpölygő áradatának, és a férfi legyőzhetetlen vágyának.
Mikor magukhoz tértek a mámorból, már régen kikapcsolt a masina, és homály borította be a szobát. Kimentek zuhanyozni, majd Márta óvatosan megkérdezte Gábort:
-Mikorra kell suliba menned reggel?
- Csak második előadásra kell beérnem, az úgy kilenc fele van.- válaszolta a fiú.
- Az jó, ha gondolod és maradsz, akkor széthúzom az ágyat.
- Mindenféleképpen szeretnék maradni, ha nem okoz gondot.
Márta beállította az órát, hogy legyen idő egy kis reggelire, és majd elviszi Gábort a sulihoz, és megy dolgozni.
Nem kapcsoltak lámpát a szobában, megnyitották az ablakot, és széthúzták az ágyat, majd rádobálták az ágyneműt, és aztán újra indult a játék. Gábor ismét átérezte az előző gyengéd vezető érintések és segítő mozdulatok izgalmas és mindent felforgató érzésvilágát, és engedte, hogy Márta ismét bevezesse a szeretkezés hatalmas és mindent elsöprő tudományába. Ő igyekezett maximálisan kényeztetni és hozzáidomulni a nő mozdulataihoz. Ugyanúgy próbálta a technikát visszaadni, mint amit érez. A szeretkezés ismét a tetőfokára jutott, és ismét birtokolhatta a mézédes és finom illatú testet. Majd hajnal tájt csillapodott el a vágyuk és egymás karjaiban mélyen elaludtak.
Az óra kegyetlen csörgésére ébredtek. Gábor átölelte Mártát, és újra átélték az éjszaka szépségét.
Aztán gyors zuhany, készülődés. Kapkodás a falatokból, és rohanás.
Az autóban menet közben gyorsan egyeztettek, hogy mikor végez Márta, és Gábor, majd megegyeztek, hogy Márta elmegy Gáborért, és a másnap éjszakát is nála töltik együtt.
Az egyetemnél Gábor megcsókolta Mártát, majd kiszállt és rohant a jegyzeteiért. Igaz ma okosabb volt, vitte a másnapi cuccot is.
Feldobott volt és vidám. Ahogy az éjszakára gondolt, legszebb álmait látta beteljesedni.
Márta sem járt aznap a földön. Boldog volt és érezte elrabolta a fiú a szívét.Vagy ha nem is , de befészkelte magát abba rendesen.
Alig várta, hogy vége legyen a műszaknak, szaladhasson haza kicsit rendet rakni, készíteni valami jó vacsit, és rohanás Gáborért a kedves és elragadó szerelmesért.
Mire végzett és elindult, már Gábor várta, és a társak nem kis meglepetésére beszállt az autóba és csók, majd gyorsan eltűntek a kíváncsi tekintetek elől.
A dolgok így mentek napokig, hetekig, hónapokig. Eljött a hidegebb időszak, és Ők mindennap együtt élték át a boldogságot.
Gábor közben elmesélte szüleinek a dolgot, de ők úgy gondolták, nem szólnak bele, a fiú még nem emleget nősülést. Márta bontópere lezajlott, és Feri nem tudta mitől ennyire kiegyensúlyozott és vidám tekintetű volt neje, de nagyon nem foglalkozott vele, neki megvolt a maga keresztje az új barátnőjével.
Aznap Márta megint elkészült és rohant Gáborért. Gábor várta, ahogyan szokta és most egy szál virág volt a kezében, és azt mondta :
- Szerelmem tiszta zálogául adom e szál hófehér rózsát a nőnek, akit imádok mára.
Márta szeme könnybe lábadt és törölgette. Majd elindultak. Az egyik útkanyarban megcsúsztak, és Márta beleütközött egy kiálló oszlop csonkba.
A járókelők csak a nagy csörömpölésre figyeltek fel. Aztán sziréna mentők, és rendőrök.
A kórházban Gábor hamar magához tért, de Márta nehezen, és ekkor tudták meg baj van, mert bizony a szerelmük nem volt nyomtalan.
Az orvosok közölték Gáborral, hogy Márta terhes. Gábor izgult, hogy megmaradjanak.
- A hölgy elég erős szervezetű, s elképzelhető, ha nem történik semmi gond, amennyiben nem indul el vérzés, akkor van esélye, a babának is.
A sors és az élet jó lapokat osztott, mert megmaradtak, a baba is megmaradt.
Gábor boldog volt, és örült, hogy nem történt semmi végzetes dolog. Átölelte Mártát, s maga sem tudta mi lesz ennek a vége. Azt tudta amit érez szerelem már.
Az egyetemen ez az utolsó időszaka, s mire megkapja a diplomáját, addigra majdnem apuka is lesz.
Márta kicsit nehezebben lábadozott, de felépült és megbeszélték mi legyen a gyerekkel is.
-Nem szeretném, ha azt gondolnád magamhoz akarlak láncolni.- mondta Márta.
-Nem érzem, tudom hogy szeretsz, és én is szeretlek, ez pedig így sikerült.-válaszolta Gábor.
Gábor tudta nem húzhatja sokáig titokban, be kell vallania a szüleinek is a dolgot, és rendezni a helyzetet felnőtt emberként.
Beszélt a szülőkkel, elmondta mi a helyzet, s hogy nem akar megfutamodni, és szeretné látni a gyermekét. A szülők nem ellenkeztek.Addigra megismerték Mártát, s érezték nem áll a fiúk útjába.
Gábor megkérte Márta kezét, s a vizsgák előtt eljegyzés, majd a diploma után esküvőt terveztek.
Közben élték a gondtalan szerelmesek boldog életét. Sétáltak és szeretkeztek a szertelen és önfeledt módján az örömszerzésnek.
Mire minden megvolt elérkezett a szülés időszaka is. Gábor vállalta a papás szülést, bár kicsit tartott tőle, de látni akarta a gyermekét minél hamarabb, és Márta mellett is szeretett volna ott lenni, érezze fontos számára nagyon.
Minden rendben ment, és egy csodálatos kék szemű fürtös hajú kislány látta meg apukáját, aki alig látott a könnyektől, és a köldök zsinór elvágásától remegő kézzel alig merte megfogni az apróságot. Aztán nagyon örült, hogy összeszedte a bátorságát, mert ahogy megfogta a kislány egy aranyos fintort csinált, ami valahol a mosoly és az üdvözlés közötti helyre tevődött Gábor szívében. Márta is jól volt, hamar lábadozott, Gyorsan haza kerültek, és boldogan éltek. Hárman vidám boldogságban. Gábor igyekezett segíteni amit tudott, és mert, de próbálkozott és sikerült. Igaz a kis huncut érezte mikor Gábor van vele valahogyan nem ficánkolt annyit, hagyta apja hagy ügyetlenkedje sikerrel rá a baba ruhákat.
Egy nap Márta mondta elszalad gyalog a közeli gyógyszertárba és siet haza. Gábor épp pihent és várta, hogy szülei meglátogassák őket már itthon is.
Márta elindult, és a kislány hangos zokogásba tört ki, Gábor alig bírta lecsitítani.
Kezdett ideges lenni, de tudta Márta siet. Egyszer csengettek, és szülei álltak előtte csapzottan letörten, és sírva. Gábor nem értette mi történt, hívta őket, de apja megfogta a kezét és maga után húzta, megszólalni nem bírt. Anyja szó nélkül bement, kezet mosott és a babához sietett, magához ölelte, és sírt, a gyerek némán hallgatott.
Gábor botorkált az apja után és a sarkon hatalmas tömeget, autókat látott, és nem értette miért kellett ide jönnie, de apja csak ennyit nyögött, és a tömeg alja felé mutatott:
-MÁRTA !
Gábor úgy érezte a világ kifordul a sarkából, és valahova távol, nagyon távol kerül mindentől. Valahogyan elmászott a letakart testig, és kiakarta bontani, de erős kezek megfogták, s ahogyan a százados ránézett, látta a tébolyult tekintetből, hogy nem bámészkodó.
Szélesebb kört tágított a test körül, és engedte, hogy Gábor megnézze. Ekkor Gábor teljesen magán kívül üvöltötte:
- Óh nagy Isten miért, miért Ő, a rosszakat miért nem? Őt miért, aki az élet volt, és a gyermekünk most ki neveli fel ISTEN!- Zokogott és amilyen nagyon ölelhette, úgy ölelte a véres összetört testet.
A tömeg néma csendben nézte, majd szégyenkezve továbbmentek.
Gábort a rendőrök és apja is alig bírták lefejteni a halott testről. Az orvos azt javasolta vigyék be a kórházba, de az apja nem engedte, hiszen a gyereke ,és az anyja otthon várják. Talán a gyerek majd magához téríti, és jobban lesz.
Gábor nagyon összetört, és napokig hetekig alig evett, és nem bírta elviselni a veszteséget.

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Anonymus
2011. szeptember 5. 01:14
Kedves Pályázó!

Nekem megint olyan "vázlat" érzésem támadt. És nem értem a 'Caps Lock'-os kiemeléseket, és itt nem magukra a szavakra gondolok, de ez csak az én "bogaram". Szövegkiemelésre nincs szükség ilyen formában.

Sok sikert!
Üdv: Zsizsik
Anonymus
2011. augusztus 31. 14:56
Én élveztem az utolsó betűig. Kár, h. csak sietve tudtam olvasni:)


Bianka:)
Anonymus
2011. augusztus 23. 20:37
Kedves Cikkíró!
Ne haragudj, de ez sem stilisztikailag, sem szemantikailag, se nem dramaturgiailag nem jó. Keresem a jót benne, de most a lelkesedésedet tudom csak dicsérni! Olvasd el a Végzetes szerelem a buszmegállóban c. írásom 1. és 2. részét! A verseny után keress meg, segítek egy-két gondolattal!
Üdv,
Pinokkió
 
2011. július 23. 01:59
Kedves cikkíró!

Sajnálatos, hogy az írásodban tükröződik a gyakorlatlanság. Esetleg az íráskészség. Annyit azért megtehettél volna, hogy folytonos szóismétléseket, valami szinonimával próbálod eltüntetni.

Nem Tom

Tamás
 
2011. július 6. 06:05
Szerintem is ráférne még egy kis stilizálás és a helyesírási hibák javítása. És tényleg nincs vége. Hacsak nem folytatod....?
Anonymus
2011. június 23. 21:35
helyesírási hibák.
a történet végét szinte levágtad, az eleje elcsépelt. pontosan a végét kellett volna jobban megragadni. az lett volna az érdekesebb számomra.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: