újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Kamasz lány 2

Látogatók száma: 22

Dóra, amikor bement, illetve betessékelték a szobájába szándékosan bevágta maga mögött az ajtót. Azt akarta, hogy szülei tudják meg, mennyire dühös! Mennyire igazságtalannak gondolja ezt az eljárási módot! Ezt vele nem tehetik meg! Na, ezt akarta demonstrálni az ajtó becsapásával.
Mert, most Ő hogyan fog megjelenni a hétvégi bulin? Nem tudják felfogni, mennyire ciki, ha valaki nem a trendnek megfelelően öltözködik? S, kit érdekel Ági? Ha ennyire mamlasz, akkor jó neki az, amit kap.
Miközben ezek a gondolatok száguldoztak a fejében, természetesen bekapcsolta a lány a számítógépét. Alig bírta kivárni, hogy a gép betöltsön, és akkor barátaival beszélhet.
Ez mindig megnyugtatja, de most valahogy nem tudja figyelmét odairányítani.
Ismét arról kezd el gondolkodni, amit apja mondott. De kit érdekel, hogy válság van? Én nem leszek mégegyszer fiatal! S, a haveroknak, barátnőknek nincs válság?
Mert a társaság, - melyhez tartozik - azokban a márkás dolgokban jár iskolába, amit Ő is kért.
De apja szavai csengnek a fülében. Mi lesz, ha komolyan mondta? Az nem lehet! Visít agyában egy hang. Azt nem tudja barátai előtt felvállalni!
Hirtelen a gép hangot ad és arra kell figyelni. De most bosszantja barátnője kérdése. Mi a bajom? Na, minek mondjam el neki? A világon nincs még egy ilyen begyepesedett szülő, mint neki van, és ez szégyen! Az őszinte válasz helyett a válasza, amit begépelt egy egyszerű "semmi" volt. Inkább kitesz egy olyan jelzést a monitorra, ami azt írja ki, hogy nincs a gépnél.
S, valójában nem is volt ott, mióta bekapcsolta. Mert gondolatai az előbb lejátszódó jelenethez kanyarodtak folyamatosan vissza.
Tehát, mi van akkor, ha a szülei komolyan beszéltek? Flegma vállrándítás erre a válasza.
Az nem lehet, mert még mindig elérte, amit akart.
De még soha nem küldték így be a szobájába, és az a legfurcsább, hogy apja mondta ki ezt a dolgot. Ő ismeri annyira, hogy nem tesz felelőtlen kijelentéseket.
Ezen a ponton elkezd pánikozni. Akkor neki, hogyan is kellene viselkednie? Kérdésre nem tudja a választ, mert eddig még soha nem kellett ezen gondolkodnia.
Talán úgy kellene viselkednie, mint Áginak? Hát, azt már nem! Mert az ciki!
Most húgára gondolt és annak viselkedésére. Miért akarja apja, hogy két Ági legyen egy családban?
Sokáig gondolkodik ezen, de most már le kellene pihennie, mert holnap iskola. Persze ott senkinek nem fogja elmondani ezt a ma esti jelenetet. Rá ér tovább tépelődni majd holnap, ha szülei tényleg tartják magukat ahhoz, amit mondtak. Ha nem, akkor viszont éli továbbra is úgy az életét, ahogy Ő szeretné. Ezzel a megnyugtató gondolattal kikapcsolja gépét, ami a barátokkal köti össze, és pihenni tér.

A cikket írta: Farkas Margit

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

tanulságos történet
a tinédzser korszak igen is nagyon nehéz, nemcsak a szülőknek, hanem a félfelnőtteknek is!
:)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: