újabb események régebbi események további események
14:01
GregorywrarD regisztrált a weboldalra
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Negyvenhét 8

Látogatók száma: 58

Gréta más? Igen, Ő más, mint a többi gyerek. Szeretem rá ezt a szót használni, hogy más.

Más és nem beteg. Ha beteg volna, akkor lehetne remény arra, hogy meggyógyul valamikor. De Ő míg él, mindig ilyen marad. Másnak született. Nem több szeretetet igényel, mert azt mindenki igényli. Ő, valamiért mintha többet adna vissza. Isten tudja, hogyan van ez, de nem olyan átlag.
Kicsit visszakanyarodok a régebbi időkhöz, mert nagyon előre szaladtam.
Szóval van egy unokám, akivel egyre több időt töltök együtt. Minden hétvégére megkapom. Közben mi költözünk, átmenetileg máshol lakunk. Kérem a lányom, ne hozza, mert szűkösen vagyunk, sok a munka is, építkezünk. Egy hónap után Én hívom őket, hozza, mert nem bírom nélküle. Ott az albérletben, ha szűkösen is, de mindent megoldok, ami vele kapcsolatos. Menni nem tud, a falnál húzza fel magát. Mászik csak, de azt, mint a villám. Három éves lassan, és nem szobatiszta, nem megy, nem beszél, csak hangokat ad, és olyan szép a pofija, s már egy éve szemüveges is.
Amikor szemüveget kapott a lányom is, Én is hordani kezdtünk szemüveget, hogy érezze, másnak is van. Sőt! Akkor kapta tőlem azt a Götz babát, mert szemüveges Ő is. (Jegyzem meg, idén belevágott a hajába, frufrut vágott neki, egyszer kinyuvasztom úgyis valamiért!) Kijárta bölcsit is. Kevés időt töltött ott, de arra mindenképp jó volt, hogy az ovit könnyebben kezdje. Ráadásul a két intézmény egymás mellett is van. Azt meg onnan tudom, mert egyszer, amikor Én voltam a soros, rossz helyre akartam vinni és Ő húzott a másik kapuhoz. Jó a gyerek a háznál, szoktam ilyenkor mondani, ha kihúz a csávából. Azt hiszem megszoktuk egymást. Én ragaszkodom hozzá, Ő meg nem tudja megmondani mit érez. Csak sejtem... Nem üvölt, amikor meglát. Nem kap sírógörcsöt. Talán kedvel kicsit! Remélem.
Miután beköltöztünk a bidés jelenetre emlékszem nagyon. Azt az elégedett képet, amit vágott. (Valamiért tekintetolvasóvá léptem elő általa.)
- Király! Végre egy megfelelő alkalmatosság, amit elérek Én is kézmosáskor. Szerethetnek ezek engem, ha még ezt is megteszik!
Rövid ideig azt hittem végre lesz egy saját fürdőm. Kicsi, ám számomra épp megfelel. De szép lassan megosztottam ezzel a "mocsadékkal". (Soha nem bántó szándék vezérel, amikor különböző jelzőket aggatok rá.) A tükör előtti polcot a fülpuci választja ketté. Az közös még. Jobbra minden az Övé csak, balra az enyém. Mindenki használja csak a saját parfümjét!

A cikket írta: Laura

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: