újabb események régebbi események további események
14:01
GregorywrarD regisztrált a weboldalra
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Van, aki szeretne és van aki nem!

Látogatók száma: 22

Kérdések, mellyek bennünk fogalmazódnak meg!

Mint mindenki szeretjük ha szeretnek, de nem mindig van ez így! Vannak élethelyzetek mikor választanunk kell, s lehet, hogy nem a helyeset választjuk! Végül is 50-50% az esély!

A házasságokban általában gyermek is szerepel, de vannak olyan párok, akik alapból nem akarnak, Én elképedve hallgatom egyes emberek véleményeit!
Egy házaspár ismerősöm, - bár házasságuk viszonylag jónak mondható, de a - férj egyáltalán nem akart gyermeket, már sok éve élnek együtt kialakítva saját életüket!
Megkérdezve nem igazán tudják megmondani a miértet, de nem vállaltak.
Van, aki a karriert választja és éveken át hajt és úgy gondolja, hogy majd később, de az idő halad és esetleg ki is eshet abból a korból, amikor még vállalhat!
Rengeteg ilyen van, aki tényleg későn vállalja az elsőt, de persze ki mit tart fontosnak!

Van, aki el sem tudja képzelni, hogy házasságkötésük után ne legyenek gyermekeik és nem csak egy, hanem több is! Végülis olyan is van, aki soha nem megy férjhez, vagy nősül meg!
Kitudja mindennek van előnye és hátránya, ebben a kérdésben is megoszlanak a vélemények és ettől nem vagyunk egyformák! Az élet mindannyiunknak tart egy lehetőséget, de mindenkinek mást.

Én személyszerint alig vártam, hogy gyerkőcünk legyen, igaz 3 év telt el, de el sem tudnám képzelni nélküle! De ez Én vagyok!

Az embernek ki kell alakítani a saját életét úgy, hogy neki az a legjobb legyen!

A cikket írta: Orsolya

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Kedves Monchery! Érdekes, és igaz meglátás! pusszancs Orsolya
Nárcisz! Az utolsó mondatod nagyon is igaz! Pusszancs Orsolya
Egyet értek Nárcisszal. Csak azért nem szabad bevállalni gyereket, mert a társadalom esetleg ezt tartja normálisnak, vagy elvárhatónak. Bár én is gyerek párti vagyok, de ha csak külső indíttatásból születik egy gyerek, akkor nem lesz fényes élete...
Elöljáróban leszögezem, hogy én gyerekpárti vagyok. De nekem az a véleményem Orsi, hogy mindenki élje úgy az életét, ahogy szeretné. Még sok esetben akkor se alakul úgy, mert lehet, hogy szeretne gyereket, de nem lehet valamilyen okból..... Néhányan vannak úgy, hogy lehetne gyerekük, de ők nem akarnak szintén valamilyen okból....és ez engedtessék meg nekik !!
Ismerek olyan házaspárokat, akik gyerek nélkül alakították ki az életüket, így is szeretnék leélni az életüket, és ez nekik nagyon is jó. Mindenki felnőttként már el tudja dönteni mindezek előnyét és hátrányát. Az a lényeg, hogy azt vállaljuk be, amire képesnek érezzük magunkat és amit maradéktalanul teljesíteni tudunk.
Még egy gondolat: az élet nem csak egy lehetőséget tartogat számunkra, hanem számtalant.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: