újabb események régebbi események további események
09:22
wXavBLqjCthMSuKG regisztrált a weboldalra
12:27
Tündér módosította a naplóbejegyzését
12:26
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
02:01
Pinupduzk regisztrált a weboldalra

Elment a férjem:-(

Látogatók száma: 215

Köszöntök minden kedves olvasómat, ismét megjelentem köztetek! Nem feledkeztem meg rólatok, csak teljesen felborult az életünk. Minden megváltozott.

Október 1.-én kiadtuk a házunkat albérletbe, és édesanyámékhoz költöztünk egy kicsi szobába a mi gyönyörű családi fészkünkből.
Mindannyian feszültek voltunk, nagyon nehéz évek múltán visszaköltözni és elfogadni, elnézni azokat a dolgokat, amiket én már teljesen másképp csinálok, mint a szüleim.
Az előző cikkemben említettem, hogy külföldre készülünk, ott tervezzük az elkövetkezendő pár évet.
22.-én a férjem a Ferihegyi repülőtérről elrepült Angliába. Nagyon nehéz volt neki itt hagyni a gyerekeket, nagyon nehezen viselte a búcsúzkodást. Én felkísérem őt Pestre, majd 18: 20-kor elrepült én meg csak álltam és néztem a távolban még látszó repülőgép fényeit. Akkor is fogtam fel igazán, hogy a tervünk, ami nem rég csak néhány gondolatból állt, elkezdődött és 2000 km messzire lesz tőlünk a férjem, a gyermekem Édesapja. Azóta csak skype-on beszélünk, nagyon sokat segít abban, hogy elviselhetőbb legyen a hiánya. De mikor napközben többször szólítja Őt a kislányom, mindig könnybe lábad a szemem, hogy még úgy lehet hónapokig, nem látjuk Őt.

A cikket írta: K. Anna

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Szia! Sok Kitartást Kívánok!!!!! Puszi: Monic
Kedves Anna .
Bizonyára nagyon rossz a párod nélkül de egyet kel értenem Pinokkióval - ez ügyben .
És szerintem is beszéljetek sokat.
" jó hogy feltalálták az internetet " :)
Kitartás.

Puszilak: Maya.
Ez a szomorú, amikor nincs más választás. Kitartás!
Jaj, ez szomorú! Vagyis gondolom átgondolt döntés előzte meg. Boldogulni kell valahogy, nektek most így kell átvészelni azt az időt, amíg vissza nem kapjátok őt! Beszélgess vele sokat skypon, lehet még jobban összehoz majd benneteket a távolság! Ne aggódj!
Puszi, Pinokkió
Kedves Anna! Hamarosan visszatér ne félj, bár az én lányom is ilyen, az apja a mindene! Viszont még jó, hogy látjátok egymást s így tényleg kicsit könnyebb, legalábbis valamivel! Szép estét kívánok Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: