újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Milyen hatással van az internet a szerelemre? (1/1)

Látogatók száma: 79

Annyira plátóiak ezek az internetes kapcsolatok, mint amennyiben két lélek, két személyiség, két szellem kerül egymással kapcsolatba.

Mindent aprólékosan megbeszéltek, továbbra is egy házban laknak, de külön! A gyermekeket is elosztották, a Zoli a fiát választotta, Ági a lányát. Itt is megmutatkozott Zoli önfeláldozása, hiszen a nagyobb terhet választotta ismét. Zoli fia már főiskolás lett, távoli nagy városban tanult, a költségeit egyedül állta. A kislányával, aki még általános iskolás volt, nap mint nap együtt mentek iskolába, az apai támogatás sohasem maradt el. Mindketten találtak kapcsolatot, társat az interneten. Ági hamar törvényesen is megerősítette kapcsolatát. Zolira rá sem lehetett ismerni, fülig szerelmes lett a fővárosban élő Orsiba. Egyre több hétvégéjét töltötte a fővárosunkban, teljesen hatalmába kerítette a virtuális szerelem. Boldog volt és bizakodó!
A boldogsága két évig sem tartott, majd szomorúan bevallotta, hogy Orsi már másfél éve hitegeti, hogy elválik a férjétől!!
Valahogy Zolinak nincs szerencséje a nőkkel!

Igen nagyon izgalmas, bizsergető érzést kelthet, hogy új módon kerülünk valakivel intim kapcsolatba. Sokan a virtuális kalandban is pontosan úgy viselkednek, mint a való életben. Mások azt keresik, ami a valóságos kapcsolataikból hiányzik. De vannak, akik nem mernek, nem akarnak intim kapcsolatot kialakítani, az internet valami helyett, valaminek a pótlékaként létezik.

Sokan azt állítják, hogy korábban még sohasem tapasztalt őszinteséget éreznek, magukban és a partnerükben, olyan kitárulkozást, amit épp az arctalanság tesz lehetővé.

A cikket írta: T.Zsóka

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Kedves Zsóka! Milyen igazad van! üdv Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: