újabb események régebbi események további események
14:01
GregorywrarD regisztrált a weboldalra
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Rámtalált a szerelem

Látogatók száma: 62

Első házasságom holtpontján kezdtem behatóbban ismerkedni az internet rejtelmeivel.Persze az exférjem,minden a házasságunkban történt rossz dolgot az internetre fogott,ahelyett,hogy önmagába nézett volna.

Két fiam van az első házasságomból.Harmadik gyermekemet vártam,mikor egy este arra ijedtem,hogy baj van...elment a baba.Nehéz volt feldolgozni,de nehezebb volt úgy,hogy a férfi akitől vártam a gyermeket,nem állt lelkileg mellettem.Könyörögtem neki,hogy beszélgessünk,kicsit legyen mellettem,értsen meg,de persze hiába.Nem tudta azt adni amire akkor szükségem volt.Ekkor kezdtem beszélgetni a neten.Vadidegen emberekkel osztottam meg a bánatom,akik persze később "barátok" lettek.Figyeltek rám,érdeklődtek ,megértettek.Ennek következtében,és persze az exanyós behatására úgy döntöttem,hogy igaz nem vagyok egy szexbomba nő,de két gyerekkel,és ahogy kinézek ,lesz valaki aki megbecsül engem,és elfogadja a gyerekeimet.Az exem mindig azt mondta:"ugyan kinek kellesz te a mai világban két gyerekkel és olyan alkattal ami neked van?"Mondanom sem kell,hogy milyen érzés volt ez nekem,hisz két gyermekének adtam életet,és nem éreztem magam eldobni való nőnek.Na de elfogadtam.
Később, miután elküldtem az exférjemet, rendesebben meg akartam ismerni az internet világát. Olvasgattam, beszélgettem, ismerkedni kezdtem az akkori legnagyobb csevegő oldalon. Keresgéltem, próbálkoztam, csalódtam,boldog voltam, de valahogy nem találtam azt, akire valójában szükségem van nekem és a gyerekeimnek.
Időnként akadtak olyan emberek, akik ledöbbentek, mikor megtudták, hogy két gyermekes anyuka vagyok, hisz modellnek néztek. Több felkérést kaptam, fotókat kértek, és szerződéseket ajánlottak, holott tudták a méreteimet. Persze nem érdekelt ez a világ, csak büszke voltam magamra. Az exférjem is ledöbbent mikor meglátta a képeket amit a barátnőmmel készítettünk. Akkor döbbent rá hogy valójában mit veszített, mert akkor látta meg az igazi önmagam. De engem már nem tudott visszacsábítani,mert másra vágytam.Egy férfira aki mellett igazi nő lehetek,aki mellett elmondhatom a véleményem,aki meghallgat,számít neki a döntésem,aki értékel engem.(Na de ez a kiegészítés csak kis léleksimogató kitérés akart lenni részemről):-))
Már feladtam, mikor valaki rám kattintott.Beszélgetni kezdtünk,és kiderült,hogy kb 200 km választ el minket egymástól.Ennek ellenére kb 1 hónap múlva létrejött a személyes találkozás.A gyerekeimmel mentem érte,és elhoztam magunkhoz,hogy lássam mi is történik.Pár napot nálunk töltött majd elküldtem.Ő viszont nem adta fel.Folyamatosan keresett,telefonált,telefonon adott szerenádot(megjegyzem élőszerenádot sosem kaptam senkitől,de ez valami csodás érzés volt)Éreztem,hogy harcol értünk,kellünk neki így hárman.Adtam újabb és újabb lehetőségeket arra,hogy sikerüljön összecsiszolódni.A nagy távolság miatt ez nagyon nehéz volt,és csak így tudtuk megismerni egymást,hogy "együttélünk".
Karácsony előtti utolsó beszélgetésünk alkalmával kérte meg a kezem,és kérdezte meg tőlem,hogy hajlandó lennék-e neki gyereket szülni.Mivel neki nem volt gyereke,olyan lánnyal akarta összekötni az életét,aki előbb-utóbb megadja neki az álmát.Vállaltam,hisz megszerettem Őt.Tudtam,hogy olyan embert találtam,akinek kellek,aki nem azt nézi,hogy modell vagyok vagy sem,akinek két gyerekkel is kellek és szeret minket.Nő és ember voltam és vagyok mellette.Ő nem azzal a szemlélettel él,hogy egy nő dolga,hogy főzzön,mosson,takarítson,gyerekeket neveljen,hanem az,hogy segítsük le egymás válláról a terheket,és oldjunk meg mindent közösen.Akár jó,akár rossz dologról van szó.
És hogy mi lett a vége a történetnek?Megismerkedésünk után 10 hónappal összeházasodtunk,gyermekünk lett,egy gyönyörű kislány és együtt neveljük a három gyermeket,valamint tervezünk még egy közös babát.Hát nekem ennyire bejött az internet:-))
Ám az örömben akad üröm is,de ezt majd egy következő témában kifejtem.

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Az internet szerelemnek óriási veszélyei vannak.
Keveredik a vélt valóság az általad vágyott valósággal. Álomvilágba kergeti
azt, aki fogódzót, szerelmet keres.
Felruházza olyan tulajdonságokkal a másikat, aminek nincs is a birtokában, mert félrevezetik.
Büntetlenül lehet hazudozni szédíteni a másikat. Van aki - szerintem ez a legtöbb - arra használja, hogy kipróbálja mennyire kelendő még, s közben a 20 évvel korábbi fotójával mutatkozik be a világhálón. Sorolhatnám....
Aztán, ha létrejön a találkozó, elmennek egymás mellett, mert az a fajta belső bizsergés nem súgja meg, mint a gép előtt, hogy lám itt van ő.
Könnyebb ismerkedni, de óvatosabbnak kell lenni.
Cikkíró
cikkíró
Köszönöm!Igen sajnos vannak buktatók is,amiket anno én is megtapasztaltam.Pl.hogy mennyire kihasználhatják az embert ha ismerkedni szeretne.Hogy mennyi hazugság van,ami csak akkor derül ki sok esetben,ha a személyes találkozás létrejön.Én biztos vagyok benne,hogy az én történetem sírig tart,bátran ki merem jelenteni,hogy az én házasságom így tökéletes,ahogy van:-)
Gratulálok!
Ilyen és hasonló történeteket jó olvasni, de vannak "üröm" folytatás is. Interneten szerelem, házasság, gyerek, válás! Mert egyik, vagy a másik fél továbbra is ott keresi a lehetőségeket!
Kívánom neked, hogy ne legyen ilyen a folytatás!
Cikkíró
cikkíró
Köszönöm szépen!Ha valaki azt mondta volna nekem anno,hogy interneten nem lehet szerelmet találni,kinevettem volna.Ma már és persze azóta,másképp élem meg ezt.
Az internet nyitás a nagy világra....nekem is olyan volt, mintha egy ablakot nyitottak volna ki amin keresztül sokkal több dolog elér hozzám, mint előtte.
Jó irás, nekem tetszik...
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: