újabb események régebbi események további események
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

Kapuzárási pánik nőnél???

Látogatók száma: 1 582

Új vagyok itt. Már a rovat címeknél elakadtam, mert választhattam volna a "Kapuzárási pánik nálunk", és a "Szeretőm van" címekből is. Végül a "Megcsalás?!" lett. 22 év együttlét és 18 évnyi házasság után tegnap lefeküdtem egy ismeretlen férfival.

Az esemény nagyon friss, de az okai már messzire nyúlnak vissza.

Szerelemgyerekként jöttem a világra, anyukám 18 évesen szült meg engem (egy pszichiáter biztosan visszavezetné ide az okokat!), szeretett, féltett, de mindig támogatott. Kár, hogy már nincs velem, ő megértene.

16 évesen vesztettem el a szüzességem egy picit ügyetlen fiúval, akivel még 1 évet jártam, majd 17 évesen megismertem a nálam majdnem 6 évvel idősebb férjemet. Az elején nem szerelemnek indult, de kb. fél év után az lett. Majd a szokásos történet, 21 évesen összeházasodtunk, 23 évesen szültem, majd hirtelen szültem mégegyet és kb. öt évre ki is vontam magam a Nő szerepből, és csak Anya üzemmódban voltam. Persze ez nem azt jelenti, hogy a párommal nem voltunk jóban. Sőt. Úgy érzem, a lehető legokosabban, és legjobban "vészeltük át" a gyerekek kiskorát. Ha nem voltunk mindketten hulla fáradtak szexeltünk, szerettük egymást.

Ez azóta sem változott. Szexelünk és szeretjük egymást. Csak én változtam. A hosszú évek alatt többször éreztem, hogy valami nagyon komoly dolog kimaradt az életemből. Mégpedig a pasizás, a flörtölés, a különböző férfiak, különböző szexuális szokásai. Nagyon sokszor vívódtam azon, hogy kellene keresnem egy szeretőt. Először 10 évvel ezelőtt, majd kb. 3 éve. Ezeket azonban mindig sikeresen elfojtottam magamban. Úgy is mondhatjuk, hogy kreatív módon mindig fel tudtam dobni a szexet valamivel, ami hosszú időn át "töltött" engem érzelmileg és szexuálisan is.

Az internet miatt 3 éve azért tovább is jutottam. Regisztráltam egy kimondottan szexpartner-kereső oldalra, olyan vérlázítóan, nagyon konkrét oldalra, ahol mindenki leírja a vágyait, lefotózza a különböző testrészeit, majd rajta, ki-ki tegye össze amije van és élvezze...
Az oldalon lévő tartalmak, a kapott levelek, privát chat-ek nagyon izgalmasak és bizsergetőek voltak. Három férfival találkoztam személyesen, kávézás erejéig, de szánalmasnak éreztem az egész helyzetet. Két hét után rá is untam és leregisztráltam. Konstatáltam, hogy ha nagyon akarom, tudom én élvezni és értékelni otthon a drága férjemet, aki imád engem és sose gondolná, hogy ezt meg tudom vele tenni.

És itt a történetben elérkeztem napjainkhoz. 39 éves vagyok és nagyon rosszul élem meg az utolsó 30-as évemet. Ez nem valami női hiszti, édesanyám 40 éves kora előtt hirtelen halt meg úgy, hogy boldogtalan volt.
Tudom (remélem) én megérem a születésnapomat. De a kisördög a bal vállamon nem hagy nyugodtan élni. Így két hete újból felregisztráltam a szexoldalra és komolyabbra vettem a "keresgélést". "Aki keres, az talál" - a személye nem is fontos a történetemben. Csak az, hogy tegnap lefeküdtem vele. Izgalmas volt és persze merőben nem a megszokott. Élveztem, már amennyire el tudtam engedni magam. Összességében viszont nem volt annyira jó, ahogy azt én elképzeltem. Nem a pasi tehetett róla, ő mindent megtett, sőt....egy édes, aranyos, heves, 30-as, igazi úriember volt.

Mindig azt hittem, hogy 22 év után milyen nehéz lesz egy idegen férfinak megmutatni a testem. De nem, az egyáltalán nem nehéz. Ami utána jön, az már keményebb. Reggel 7-től, délután 3-ig lezavartam magamban egy közepes lelki válságot. Ostoroztam és mentegettem magam egyszerre. Mert ez nem csak az én hibám. A férjemé is. Ki tudja miért én tini koromban nem voltam szexuálisan túlfűtött. Ez a korszak nálam a 3.x után kezdődött. Sokfajta dolgot ki szerettem volna próbálni, persze a férjemmel. Párszor emlegettem a vágyaimat, ő ha reagált is, nem valósította meg őket. Lehettem volna rámenősebb is, voltam, de azt akartam, hogy partner legyen különböző intim segédeszközök vásárlásában, és egyéb mindkettőnket izgató dolgokban. Nem volt az. Így viszont én kerültem ebbe a helyzetbe. Ha nagyon akartam volna, el tudtam volna "kerülni", de nem akartam.

Most, hogy kiírtam magamból már jobb, és innen már csak javulhat a lelkem állapota. Nyilas jegyében születtem és meglehetősen önző vagyok ahhoz, hogy sokáig keseregjek bármin is.

Sokan biztosan elítélnek majd, de remélem lesz olyan is, aki megért.

A cikket írta:

8 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Kedves Borsóka!

Egy könyvben olvastam, hogy "- Nem az a baj, hogy őrá gondolok. Hanem arra a másik életre gondolok, amit nem élhettem meg..."

És az dobja az első követ...

Pussz, Tündér

megtekintés Válasz erre: Tyson

Borsóka, szijjja! Én nem ítéllek el és megértelek. Kapsz tőlem 6*-t!
Tyson

Mi ez kedves Tyson?

Mire ez a nagylelkűség? Azért nem olyan egyszerű ez, mint gondolod. A szándékot csillagozod? Vagy a lehetőség kihasználását, az írást, vagy mit? Az írót, a sztorit? A nőt? :-)
Hányan mondhatnánk el, hogy kerültünk ilyen helyzetbe és kihasználtuk, vagy nem?

Pussz,
Éva
Borsóka, szijjja! Én nem ítéllek el és megértelek. Kapsz tőlem 6*-t!
Tyson
Szia Borsóka!
Teljesen megértem a szempontjaidat, hidd el más nők is ugyanígy vannak ezzel. Soha nem voltam híve a megcsalásnak, a szememben egyenlő volt az árulással. Ám, ahogy betöltöttem a harmincat, minden kezdett megváltozni bennem. Átértékelődött az életem, és rájöttem, mindenről lemondtam azért, hogy jó feleség, jó anya, és tisztességes nővé váljak.
Leginkább önmagamról mondtam le, az álmaimról, a vágyaimról. Akárhogy is nézzük, egyik sem jó. Meg kell találni a középutat a kettő között, csak ez lehet a megoldás...

megtekintés Válasz erre: JFEVIKE

Szerintem jól tetted! Én gyáva voltam, és vagyok az se megoldás. Ez nem pánik... egyszerűen egy kis kíváncsiság.:)

JFEVIKE,talan meg nem jott el a te idod ugy Istenigazabol es azert nem tetted meg,de hidd el nem erdemes kihagyni ha egyszer csak kopogtat az ajton az alkalom........kb ennyivel maradunk mi nok tizenennyihany ev hazassag utan
Szerintem jól tetted! Én gyáva voltam, és vagyok az se megoldás. Ez nem pánik... egyszerűen egy kis kíváncsiság.:)
Aki nem ert meg ,bizonyara nem volt meg ilyen helyzetben,szeretunk valakit ,nem akarjuk megbantani,de akkor mi van a mi erzeseinkkel?Aldozzunk fel minden kis edes titkot,csak azert mert a masiknak fajni fog ha megtudja?ki tudja nekunk mi minden fajna ha tudnank,sajnos ilyen az elet,nem minden esetben azert csalunk meg valakit mert el akarjuk hagyni,talan jot is tesz majd az onbizalmadnak.Szerintem nem kell elujsagolni a ferjednek,hogy te figyelj mar azert csaltalak meg mert nem tudok veled zoldagra vergodni az agyban,pedig hanyszor probaltam felhivni a figyelmedet.....nem,ez maradjon a te titkod,amire jo ragondolni mikor magad alatt vagy,ettol meg ugyanugy szereted a ferjedet.
 
Hm. Mit is mondhatnék?
 
Szia Borsóka!
Nem ítéllek el, ÉN tökéletesen megértlek! Minden nőnek joga a személyes igényei kielégítésére. Igazat adok ugyan Zsötemnek, hogy szerelemből szeretkezni az igazi mámor. De ez csak ritkán, rövid ideig adatik meg, ha megadatik egyáltalán. (Nekem megadatott, de a rózsaszín köd felszálltával nem éreztem boldogabbnak magam attól, hogy én átélhettem!) Ha lehetne választani egy padon elfogyasztott hamburger, és egy étteremben elköltött, gyertyafényes, zenés vacsora között mindenki az utóbbit választaná. Ám ha éhes valaki és eszik egy hamburgert, az éhsége attól is elmúlik. Bármelyiket választja az ember (az asszony) a végeredmény jóllakottságot eredményez. Ui.: EL NE MONDD A FÉRJEDNEK!!!!!!!!! A pasik nem bírják az igazságot, még, ha megértőnek is mutatkoznak! Hidd el nekem!
Puszi
Juli :))))
A vágy ezer nyelven szól hozzánk. Mindezt megértem. De csak szabad emberek vethetik magukat ezekbe az áradó mély vizekbe… Minden más aljas csalás, rosszabb, mint a tudatos kegyetlenség. Emberek, akiknek közük van egymáshoz, nem élhetnek titokkal a szívükben. Ez a csalás értelme.

Márai Sándor: Az igazi

megtekintés Válasz erre: Je t'aime

Kedves Borsóka!

Nagyon érdekes a történeted, és nagyon jól tetted, hogy kiírtad magadból.
Ezt nevezném terápiás és egészségmegőrző, receptköteles magatartásnak. :)

Mily meglepő (nem nekem), hogy ezt a minőséget, mentalitást (alkalmi szexpartner) eddig a férfiakénak tudták be, és nem illet egy nőnek is bevállalnia, pláne bevallania azt, hogy érzések nélküli testi kontaktusra vágyik, ösztönlény lehet.

Így viszont rövidre zárod, kirekeszted magad a legszebb létből, ami életünk egy ajándéka: a szerelemből. Az érzésekből, amiben megfürödni gyönyörűség, ilyen állapotban szeretkezni mámor. Egy csoda, egymásnak adott buja önfeledt belefeledkezés a másikba.
A helyzeted bonyolítja, hogy férjes asszony Vagy.
Azt gondolom, nem hogy a férfiakkal, de a férjeddel sem élted ki magad sem az együtt járás, sem a „heves és pezsgő” házasság első éveiben. Ismerek olyan párt, ahol az asszonyka kiskorú szűzlányként lépet a frigybe, de a szenvedélyes és fantáziával teli szeretkezések íze 20 év után is megmaradt. Mert kölcsönös volt az egymás iránti vágy, a bizalom, a figyelem, a szeretet. A férjed kicsit lustácska, nem veszi komolyan a jelzéseid, biztos magában, és a birtokában, Benned.

Címnek testhezállónak találnám a Szenvedély szót, ami lassan, de biztosan érlelődött Benned, és most feltört. Nincs, aki csillapítaná, az elfojtás, fel nem oldás feszültté, ingerlékennyé teszi a nőt.
Puskaporossá válhat otthon a levegő, még távolabb kerülnek egymástól, a végét a gyerekek is megszenvedik.

Két dolog történhet: megéled az alkalmi partnerekkel a nyers szexualitást, ami veszélyes játék, mert kiéget.
Viszont az új tapasztalat új ízt, izgalmat hozhat a családi ágyba. Felpezsdítheti. Egy ördögi kör, mint a drog. Kell az utánpótlás, a veszélyérzet, a kaland. Nem hinném, hogy ezt hosszú távon lelkileg bírnád. Egy nő sem erre születik.

A másik verzió: csak egy emberre figyelsz, abból viszont érzelmi kötődés lehet könnyedén.
A bujkálás, a szerepjátszás egy idő után felőröl, elvakít, más személyiségjegyek nyilvánulnak meg, ez viszont elárulhat otthon. Nem tudod majd közel engedni magadhoz a férjed, frigiddé tesz a más iránt érzett szerelem.

Egyik megoldás sem megnyugvás. Gondolkodj, és ne legyen lelkiismeret furdalásod.

Borsóka, a Boldogságot keresed – és a szívedhez a test nyelvén vezet az út.

Zsötem

Drága Zsötem!

Jól látod, még én sem tudom, hogy mi lesz. Mert hát hiába tervezem el, hogy ennyi, nincs tovább, a gondolat, illetve az emlék befészkelte magát az agyamba.

A címről annyit, hogy egy ideje már foglalkoztatott a gondolat, hogy mással is legyek. És ezt mindenképpen meg akartam tenni a 40. születésnapom előtt. Hogy jól tettem-e, majd kiderül, de mindenképpen meg fogom írni.

Borsó

megtekintés Válasz erre: Divi Éva

Kedves Borsóka!

A házzasságom 8 évig tartott. Utánna volt 2 évig taró kapcsolatom. Egyedül éltem 5 évig, majd volt egy kapcsolatom3 évig. Egy év egyedül, majd a jelenlegi kapcsolatom tart 15 éve.
19 évesen mentem férjhez. Előtte nem sok fiúzási lehetőségem volt, de az igazság az, hogy valahogyan mindig megtaláltam abban a kapcsolatban ami kell amiben épp voltam. Lehet szerencse, lehet magam alakítottam az igényeimet a szolgáltatásokhoz, vagy elég volt az amit kaptam, s nem akartam mást, vagy többet. Így három férfi volt az életemben, helyesebben van. A negyedik aki a legfontosabb a fiam. Az igazság az, hogy a neveltetésem sem volt olyan, mely engedte volna nagyon a nagy kíváncsiságot a kalandok iránt. Megtanultam mindig azt kell becsülni ami épp van.

Remélem az életed helyre jön, s megtalálod benne a saját helyed. Üdvözlettel Éva.

Kedves Éva!

Ne haragudj az előző hozzászólásomért, igazán nem volt jogom megkérdezni kapcsolataid számát.
Tisztellek, hogy mindig meg tudtál maradni a választottál párodnál. Csak azt próbáltam érzékeltetni -lehet, hogy nem a legjobban-, hogy nekem a 22 év volt sok. Mert a 22 év az én érdemem. De mindig csak én próbáltam feldobni a szexuális életünket, újításaim beváltak, eleve így tartunk a 22. évünknél. Amikor még csak 15 éves házasok voltunk, akkor eszem ágában nem volt félrelépni, sőt még sokáig utána sem.
Lehet, hogy ez mindenképpen megtörtént volna. Ha nem így, akkor a sors hozott volna olyan fordulatot, illetve férfit, aki elcsábít.

Borsó
Kedves Borsóka!

Nagyon érdekes a történeted, és nagyon jól tetted, hogy kiírtad magadból.
Ezt nevezném terápiás és egészségmegőrző, receptköteles magatartásnak. :)

Mily meglepő (nem nekem), hogy ezt a minőséget, mentalitást (alkalmi szexpartner) eddig a férfiakénak tudták be, és nem illet egy nőnek is bevállalnia, pláne bevallania azt, hogy érzések nélküli testi kontaktusra vágyik, ösztönlény lehet.

Így viszont rövidre zárod, kirekeszted magad a legszebb létből, ami életünk egy ajándéka: a szerelemből. Az érzésekből, amiben megfürödni gyönyörűség, ilyen állapotban szeretkezni mámor. Egy csoda, egymásnak adott buja önfeledt belefeledkezés a másikba.
A helyzeted bonyolítja, hogy férjes asszony Vagy.
Azt gondolom, nem hogy a férfiakkal, de a férjeddel sem élted ki magad sem az együtt járás, sem a „heves és pezsgő” házasság első éveiben. Ismerek olyan párt, ahol az asszonyka kiskorú szűzlányként lépet a frigybe, de a szenvedélyes és fantáziával teli szeretkezések íze 20 év után is megmaradt. Mert kölcsönös volt az egymás iránti vágy, a bizalom, a figyelem, a szeretet. A férjed kicsit lustácska, nem veszi komolyan a jelzéseid, biztos magában, és a birtokában, Benned.

Címnek testhezállónak találnám a Szenvedély szót, ami lassan, de biztosan érlelődött Benned, és most feltört. Nincs, aki csillapítaná, az elfojtás, fel nem oldás feszültté, ingerlékennyé teszi a nőt.
Puskaporossá válhat otthon a levegő, még távolabb kerülnek egymástól, a végét a gyerekek is megszenvedik.

Két dolog történhet: megéled az alkalmi partnerekkel a nyers szexualitást, ami veszélyes játék, mert kiéget.
Viszont az új tapasztalat új ízt, izgalmat hozhat a családi ágyba. Felpezsdítheti. Egy ördögi kör, mint a drog. Kell az utánpótlás, a veszélyérzet, a kaland. Nem hinném, hogy ezt hosszú távon lelkileg bírnád. Egy nő sem erre születik.

A másik verzió: csak egy emberre figyelsz, abból viszont érzelmi kötődés lehet könnyedén.
A bujkálás, a szerepjátszás egy idő után felőröl, elvakít, más személyiségjegyek nyilvánulnak meg, ez viszont elárulhat otthon. Nem tudod majd közel engedni magadhoz a férjed, frigiddé tesz a más iránt érzett szerelem.

Egyik megoldás sem megnyugvás. Gondolkodj, és ne legyen lelkiismeret furdalásod.

Borsóka, a Boldogságot keresed – és a szívedhez a test nyelvén vezet az út.

Zsötem

megtekintés Válasz erre:

Kedves Éva!

Minden helyzet és életszakasz más és más. Szerencsés vagy, hogy a mostani pároddal kiélheted a vágyaidat.

Csak zárójelben megkérdezhetem, hogy az életedben hány férfi volt, illetve a kapcsolataid milyen hosszúak voltak?

Kedves Borsóka!

A házzasságom 8 évig tartott. Utánna volt 2 évig taró kapcsolatom. Egyedül éltem 5 évig, majd volt egy kapcsolatom3 évig. Egy év egyedül, majd a jelenlegi kapcsolatom tart 15 éve.
19 évesen mentem férjhez. Előtte nem sok fiúzási lehetőségem volt, de az igazság az, hogy valahogyan mindig megtaláltam abban a kapcsolatban ami kell amiben épp voltam. Lehet szerencse, lehet magam alakítottam az igényeimet a szolgáltatásokhoz, vagy elég volt az amit kaptam, s nem akartam mást, vagy többet. Így három férfi volt az életemben, helyesebben van. A negyedik aki a legfontosabb a fiam. Az igazság az, hogy a neveltetésem sem volt olyan, mely engedte volna nagyon a nagy kíváncsiságot a kalandok iránt. Megtanultam mindig azt kell becsülni ami épp van.

Remélem az életed helyre jön, s megtalálod benne a saját helyed. Üdvözlettel Éva.

megtekintés Válasz erre:

Kedves Éva!

Minden helyzet és életszakasz más és más. Szerencsés vagy, hogy a mostani pároddal kiélheted a vágyaidat.

Csak zárójelben megkérdezhetem, hogy az életedben hány férfi volt, illetve a kapcsolataid milyen hosszúak voltak?

Kedves Borsóka!

A házzasságom 8 évig tartott. Utánna volt 2 évig taró kapcsolatom. Egyedül éltem 5 évig, majd volt egy kapcsolatom3 évig. Egy év egyedül, majd a jelenlegi kapcsolatom tart 15 éve.
19 évesen mentem férjhez. Előtte nem sok fiúzási lehetőségem volt, de az igazság az, hogy valahogyan mindig megtaláltam abban a kapcsolatban ami kell amiben épp voltam. Lehet szerencse, lehet magam alakítottam az igényeimet a szolgáltatásokhoz, vagy elég volt az amit kaptam, s nem akartam mást, vagy többet. Így három férfi volt az életemben, helyesebben van. A negyedik aki a legfontosabb a fiam. Az igazság az, hogy a neveltetésem sem volt olyan, mely engedte volna nagyon a nagy kíváncsiságot a kalandok iránt. Megtanultam mindig azt kell becsülni ami épp van.

Remélem az életed helyre jön, s megtalálod benne a saját helyed. Üdvözlettel Éva.

megtekintés Válasz erre:

Kedves Darc!

Ha bevallanám, olyan szinten bántanám meg a férjemet, amibe lehet, hogy belebetegedne. Én szeretem őt, nem akarom szenvedni látni.

Rájönni pedig nem fog. Hidd el, ismerem őt minden szempontból. Olyan régen élek vele, hogy be tudom fejezni a mondatait és előre tudom, mit fog csinálni és hogyan fogja csinálni.

A tettekért vállalni a felelősséget, hát igen ez nagyon szép mondat és ha úgy adódik, majd vállalom is.

B! Nagyon nehéz úgy szeretni valakit, hogy a teljes lényét már nem tudjuk elfogadni.Kegyes hazugságokkal csak az időt húzod. Még fiatal vagy, még van időd olyat férfit találni, akinek az egész lényét el tudod fogadni. Ilyen fiatalon ez még nem kapuzárási pánik. Nem azzal árulod el magad, hogy bevallod a tetted. A tetteid fognak elárulni. A viselkedésed fog észrevétlenül átváltozni, a neten pedig az IP címed mindent elárul.

megtekintés Válasz erre: Divi Éva

Szia Borsóka !

Nem ítéllek el, mert nincs hozzá jogom. Ugyanakkor viszont meg sem értelek rendesen. Magam is fiatalon mentem férjhez, és szültem két gyereket. Igaz elváltunk, de más ok miatt, S utána jött pár kapcsolat az életemben, de akkor független voltam és szabad. Mióta van élettársam, azóta maradok hű hozzá. Vele élem ki a hajlamaimat, vagy vágyaimat, amennyire sikerül. Más pasi nincs az életemben. Ezek az én elveim, én ezekhez tartom magam.
Gondolom a történtek azért jobban megviseltek, ha most úgy látod, hogy nem akarsz több bal kanyart. Talán tanultál, a dologból, vagy fontosabb lett a család. Ez a Te életed, s neked kell megélned. A jóért és a rosszért is Te is felelős vagy, nem csak a párod. Ketten éltek vagy jól, vagy rosszul.
Üdvözlettel Éva.

Kedves Éva!

Minden helyzet és életszakasz más és más. Szerencsés vagy, hogy a mostani pároddal kiélheted a vágyaidat.

Csak zárójelben megkérdezhetem, hogy az életedben hány férfi volt, illetve a kapcsolataid milyen hosszúak voltak?

megtekintés Válasz erre: dArc

Miért ne vallhatná be? A tetteiért vállalja mindenki a felelősséget! Az elhallgatás is hazugság. Egyébként meg a legtöbb összeszokott házaspár megcsalt tagja nem hülye és megérzi in flagranti nélkül is az ilyet. Sőt! Bevallás nélkül a férj, ha elég hülye, soha nem fog rájönni, hogy már kevés az asszonykájának és az asszonyka továbbra is félre fog járni, ha egy kis izgalomra vágyik.

Kedves Darc!

Ha bevallanám, olyan szinten bántanám meg a férjemet, amibe lehet, hogy belebetegedne. Én szeretem őt, nem akarom szenvedni látni.

Rájönni pedig nem fog. Hidd el, ismerem őt minden szempontból. Olyan régen élek vele, hogy be tudom fejezni a mondatait és előre tudom, mit fog csinálni és hogyan fogja csinálni.

A tettekért vállalni a felelősséget, hát igen ez nagyon szép mondat és ha úgy adódik, majd vállalom is.

megtekintés Válasz erre:

Kedves B,

egy dolgot semmiképpen ne tégy: nehogy egy elmebeteg rohamodban bevalld a férjednek! Megtörtént, kész, majd feldolgozod magadban. Az ember különben is hajlamos felmentést találni önmagának. A hívőknek könnyebb, meggyónják.

Hétköznapi történet. Kissé elszürkülni érezted a házasságodat, izgalomra vágytál, kipróbálni magadat mint hódító nőstényt, és valóban a nőknél is van kapuzárási pánik (bár kicsivel később szokott jelentkezni) – a gyerekek nagyocskák már, kezdenek kicsit leszakadni, rádöbbensz, hogy rohannak az évek, az internet megkönnyíti, sőt kínálja a lehetőséget stb., szóval rengeteg tényező együttes hatása vezetett ide.

Nyilván a férjed is átélt, átél hasonlókat, ráadásul a férfiakban ott a biológiailag beléjük kódolt vadászösztön, nagyon lehet, hogy ő is félrekamatyolt már egyszer-többször.

Lehetőleg minél kevesebb hozzád közeli barátnak, családtagnak mondd el, és remélem, hogy itt nem fog senki rád ismerni.
Ha egyszeri eset marad, jó. De ha rákapsz a dologra, az már bonyolultabb, jelezheti azt is, hogy nagyobb a baj a házasságodban, mint a feltámadó vágy egy kis kiruccanásra hetyegésileg.

Az izgalom, a hétköznapok feldobása, a tiltott út, a "kicsit kurvának érzem magam" fíling, a "rákészülés", a szokatlan környezet (szálloda, motel) teszi valójában vonzóvá az ilyen kalandokat, de azt ne feledd, hogy amikor rosszul vagy és hánysz, a férjed fogja a fejedet.

Eszemben sincs elítélni téged!

Mindenesetre támadd le és vonszold az ágyba az uradat mielőbb!

Ölcsi,

Ktr.

Szia Ktr!

Nem fogom bevallani a férjemnek és csak egyetlenegy cinkos barátnőm tudja, akiben 100 %-ig megbízom.
Fiatalabb koromban voltak őszinteségi rohamaim (de nem ilyen szitukban), mindig azt gondoltam, hogy az őszinteség mindent visz. Persze mindegyikből összeveszés lett.

Jó lenne azt gondolni, hogy a férjemnek is voltak ilyen vágyai. De tudom, hogy nem voltak. Bár lettek volna, mert akkor kreatív tudott volna lenni az ágyban, hiszen őt is töltötte volna az új érzések megismerése.

A 42. születésnapján még én poénkodtam, amikor 1 napra elment itthonról, haverokkal, hogy:
- "remélem a züllött haverod nem visz kurvákat a buliba...., bár ha visz , használd ki, megérdemled, hiszen szülinapod van!!!

Elég furán nézett rám, nem értette, hogy miért mondok neki ilyet.

megtekintés Válasz erre:

Kedves B,

egy dolgot semmiképpen ne tégy: nehogy egy elmebeteg rohamodban bevalld a férjednek! Megtörtént, kész, majd feldolgozod magadban. Az ember különben is hajlamos felmentést találni önmagának. A hívőknek könnyebb, meggyónják.

Hétköznapi történet. Kissé elszürkülni érezted a házasságodat, izgalomra vágytál, kipróbálni magadat mint hódító nőstényt, és valóban a nőknél is van kapuzárási pánik (bár kicsivel később szokott jelentkezni) – a gyerekek nagyocskák már, kezdenek kicsit leszakadni, rádöbbensz, hogy rohannak az évek, az internet megkönnyíti, sőt kínálja a lehetőséget stb., szóval rengeteg tényező együttes hatása vezetett ide.

Nyilván a férjed is átélt, átél hasonlókat, ráadásul a férfiakban ott a biológiailag beléjük kódolt vadászösztön, nagyon lehet, hogy ő is félrekamatyolt már egyszer-többször.

Lehetőleg minél kevesebb hozzád közeli barátnak, családtagnak mondd el, és remélem, hogy itt nem fog senki rád ismerni.
Ha egyszeri eset marad, jó. De ha rákapsz a dologra, az már bonyolultabb, jelezheti azt is, hogy nagyobb a baj a házasságodban, mint a feltámadó vágy egy kis kiruccanásra hetyegésileg.

Az izgalom, a hétköznapok feldobása, a tiltott út, a "kicsit kurvának érzem magam" fíling, a "rákészülés", a szokatlan környezet (szálloda, motel) teszi valójában vonzóvá az ilyen kalandokat, de azt ne feledd, hogy amikor rosszul vagy és hánysz, a férjed fogja a fejedet.

Eszemben sincs elítélni téged!

Mindenesetre támadd le és vonszold az ágyba az uradat mielőbb!

Ölcsi,

Ktr.

Miért ne vallhatná be? A tetteiért vállalja mindenki a felelősséget! Az elhallgatás is hazugság. Egyébként meg a legtöbb összeszokott házaspár megcsalt tagja nem hülye és megérzi in flagranti nélkül is az ilyet. Sőt! Bevallás nélkül a férj, ha elég hülye, soha nem fog rájönni, hogy már kevés az asszonykájának és az asszonyka továbbra is félre fog járni, ha egy kis izgalomra vágyik.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: