újabb események régebbi események további események
15:53
wmltuk regisztrált a weboldalra
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Engedélyezett szerető

2009. december 6. - Látogatók száma: 759

A férfiak mindig azzal magyarázzák félrelépéseik okát, hogy ők biológiailag vannak így kódolva, vagyis ösztönösen cselekszenek, mikor becserkészik szexuális "áldozataikat". Ezek a férfiak...Hm... Nem naivak egy kicsit?

A férfiak mindig azzal magyarázzák félrelépéseik okát, hogy ők biológiailag vannak így kódolva, vagyis ösztönösen cselekszenek, mikor becserkészik szexuális "áldozataikat".
Ezek a férfiak...Hm...
Azt gondolják ők kiváltságosak folyamatos szexuális éhségüket illetően, s mi holmi nők lévén eltűrjük, hogy éppen rajtunk gyakorolják lövésztudományukat. Meg sem fordul a fejükben, hogy egy nőben is ugyan úgy jelen lehet a vadászösztön.
Például itt vagyok én. Bennem ezek a vonások jelen vannak. Férjes asszony vagyok, gyermekeim nincsenek. Párom nemzetközi kamionozik, havonta, másfél havonta tud csak hazajönni egy kis időre.
Mindkettőnknek fontos a szex, férjem munkája miatt viszont lehetetlen kivitelezni a heti többalkalmas szeretkezést. Legalábbis vele lehetetlen, de mással teljességgel megvalósítható. Nem csinálunk ebből nagy ügyet egymás között, ő is élvezi az életét, ahogy tudja, én is. Munkáját jól megfizetik, egyről a kettőre jutunk, mielőtt elvállalta átbeszéltük a buktatóit. Pár év és rendeződünk anyagilag, ezután belföldön keres munkát, ekkor jön el a közös élet ideje. Addig toleráljuk egymásnak a félrelépéseket. Persze hazudhatnánk is egymásnak, de annak semmi értelme.
Így aztán kedvemre, lelkifurdalás nélkül vadászhatok. Nagyon élvezem amikor kiszemelt áldozatom meghódításán fáradozom, ráadásul úgy, hogy ő ne vegye észre szándékom. Mint az egér esete a sajttal tömött egérfogóval. Az áldozat belesétál a "csapdámba", csak nálam nem csattan a fogó, sőt, élvezetes lesz számára az áldozat szerep.
Jelenleg egy 27 éves sráccal vagyok. Ezelőtt nem ismertük egymást, de rövid idő elteltével teljesen közvetlenül, őszintén tudtunk egymással társalkodni. Egyik beszélgetésünk alkalmával bevallotta, hogy még szűz. Teljesen ledöbbentem, hirtelen végigfutott bennem a gondolat: most örülnöm vagy szomorkodnom kellene a tény hallatán? Otthagyjam vagy mellé álljak? Mivel szeretem az izgalmakat, kihívásokat, így hát bevállaltam. Jól döntöttem. Nagyon élvezem a tanárnéni szerepet, annyira izgat ügyetlensége. Jó diák, nagyon igyekszik, persze egy ilyen türelmes és segítőkész oktató mellett nem is lehetne másmilyen.

A cikket írta: Virágszál

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2011. február 26. 11:35
Szia Virágszák .
Még mindig szűz a srác? :)
Üdv:cuki1
2010. augusztus 31. 10:17
27 éves szűz fiú, muhaha. el is hitted neki?
2010. július 14. 06:26
ilyenről még nem hallottam, de megállapodásotok nem tesz benneteket képmutatóvá!
:)
2010. április 21. 21:52
Mondd csak, mit teszel majd, ha a "diákod" beléd szeret???Vagy te kezdesz el ragaszkodni hozzá?
Hiába állítasz fel szabályokat, az ember ösztönlény...és a jó szexuális összhang előbb-utóbb kiterjed a pszichére. Volt benne részem.
Nem félsz, hogy sérülés lesz?
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: