újabb események régebbi események további események
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
18:26
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:24
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
19:09
oYtPClGu regisztrált a weboldalra
00:27
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:27
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Csongrád-Kőrös - torok

2010. április 12. - Látogatók száma: 76

Nem csak párunkkal jó kikapcsolódni. Én egyedül nevelem gyerekeim, de mindannyiunknak szüksége van arra, hogy más körülmények között is együtt legyünk.

Néhány éve, akkori barátnőm kitalálta, menjünk el a Kőrös-torokhoz. Nyüszögtem, sokba kerül, de mondta, sátorral nem drága, bent a városban megvesszük a kaját, olyan, mintha itthon lennénk.
Végül ráadtam a fejem, bár a sátrak,matracok megvásárlása után már nem is volt olyan olcsó kirándulás.
Kb. öt napot töltöttünk a kempingben, mondhatom nagyon jól éreztük magunkat. Mivel a gyerekeink - kettőnknek hat fia -, már nem voltak kicsik, így egyedül lehetett őket hagyni a parton, mi is tudtunk pihenni.
Este szalonnát sütöttünk, beszélgettünk.
A gyerekek betemették magukat a homokba, fürödtek, kirándultak, mi napoztunk, ismerkedtünk.
A harmadik napon kijött hozzánk még egy volt osztálytársnőnk - szintén három fia van :-) -, mivel évek óta nem találkoztunk, nagyon jót csevegtünk.
Az utolsó nap történt a legjobb sztori.
Miután kisfiam kivette az autóból a kenyeret, lenyomta a zárat és becsapta az ajtót. Reggeli után összecsomagoltunk és akkor ért a meglepetés. A kulcs a lezárt autó hátsó ülésére dobva vigyorgott ránk.
Akkoriban még Opelem volt. Telefon ide-oda, feszegettük, nyitogattuk.
Hirtelen ötlettől vezérelve még a strandon lézengő rendőröknek is szóltunk, nem értenek-e véletlen az autó feltöréshez? Nem értettek....
Miután már az összes fellelhető pasi ott hümmögött, én pedig nyavalyogtam, hogy nem akarom betörni az üveget, jött a felmentő telefon.
Egy ismerős felhívott, kérdezte, milyen az idő és meddig leszünk, mert ők most indulnak épp Csongrádra. Megkértem, kérjék el anyukámtól a pótkulcsot és hozzák el, ha úgyis jönnek.
Így minden jó, ha a vége jó, kicsit meghosszabbítottuk nyaralásunkat és reggel helyett délután indultunk haza. Egy kalanddal is több jutott, de ahol gyerek van, ez nem meglepő. Jókat nevetünk a sztorin a mai napig. Azóta autót cseréltem, de többször zártam már bele a kulcsomat, de már megtanultam kinyitni!! :-)

A cikket írta: MindenHatÓ

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. május 10. 07:52
Nagyon jo hely, én is voltam már ott.
2010. április 29. 10:20
A legelső autómnál, a legelső nap zártam bele a kulcsot. :) Wartburg volt. Olyan szép volt úgy kívülről. ....ittenem hát szőke vagyok... Nézegettem vagy félórát, rángattam az ajtót, hogy hátha mégis kinyílik, majd telefon Apusnak, szerencsére otthon volt. Odajött, felnyitotta a csomagtartót és bemászott az autóba. :)))))) Manapság a központi záras rendszerben ez már nem jönne be.
Azóta amint kiszállok, automatikusan húzom is ki. Apusnak meg mindegyik autóhoz volt pótkulcsa. :)... hátha mégis... nálam sosem lehet tudni. :)))))))))))))
2010. április 19. 20:42

megtekintés Válasz erre: K. Anna - 2010. április 19. 19:59

Tetszik a cikk! Szeretem olvasni a cikkeid!

Kedves Tőled, köszönöm.
2010. április 19. 19:59
Tetszik a cikk! Szeretem olvasni a cikkeid!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: