újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Ez, ez... valóban igaz lehet!?

Látogatók száma: 63

Egy igaz történet, valós emberekkel, valódi érzelmekkel, és még valódibb érzelmekkel.

Vegyünk egy hosszú évek óta boldog párkapcsolatban élő fiút, és egy még hosszabb ideje hasonló idillben élő lányt akik már jó ideje ismerik egymást. Ám egy napon mikor senki nem számít rá, egy apró szikra lángra lobbant egy olyan érzelmet, amely egy vággyal és szenvedéllyel teli kapcsolatot hoz létre köztük.
A helyzet tisztázása érdekében a fiú kilép az addigi kapcsolatából, és a lánynak is ez a terve, viszont ahogy telnek a napok, a hetek, a hónapok, és a különféle helyeken titokban eltöltött közös percek, úgy tűnik egyre távolabbinak az a lépés, ami a leendő közös jövőjüket jelentené.
A fiú alkalmazkodik a lányhoz, akkor beszélnek telefonon mikor ő hívja, akkor találkoznak mikor neki jó, van, hogy csak pár percre és azt is nyilvános helyen ahol pár lopott pillantás és talán néhány érintés jut neki, és mindez több kilométernyi utazás után.
A hónapok csak telnek, a kifogások csak változnak, és egy napon a fiú életébe egyszer csak besétál egy másik lány, aki közvetlen kedvességével leveszi a lábáról, és néhány heti ismeretség után megteszi érte mindazt amire olyan régóta várt. Kilép a viszonyból és reményekkel telve lép az új kapcsolatba.
Röviden ezen történek alapján szerintetek mennyi esély van rá, hogy mikor valaki tél elején fülig szerelmes valakibe, és mindent megtesz neki, az tél végére már más valaki iránt érez ugyanúgy, és az előző érzelmei már nem is léteznek?
Vajon tényleg nem szereti már azt akiért annyi mindent megtett?
Vajon igazából tud újra szeretni, vagy csak az esze akarja vele elhitetni?
Vajon tényleg azt szereti akinek ezt mondja, vagy még mindig a másik lányt?

A cikket írta: dyna

7 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Csak most nézem, kimaradt egy "m" Azt kell mondjam és nem ő mondja ;-)))
Ideje billentyűzetet cserélni és talán szemüveg is kellene...XD
Szia! Te írtad: "egy apró szikra lángra lobbant egy olyan érzelmet amely egy vággyal és szenvedéllyel teli kapcsolatot hoz létre köztük"
Szerintem ismét ez történt...
Persze, hogy megtörténhet.Főleg, ha az egyik sokkal többet érez a másik iránt, és ez nem talál viszonzásra...akkor jön a harmadik, akitől megkapja azt, amit az előző kapcsolatban csak igérgettek neki.
Sajnos azt kell mondja, megtörténhet. Hogy az érzés elmúlik, illetve átvált. A távolság, a várakozás, az alkalmazkodás, ez mind mind negatív tényező. És akkor betoppan valaki, aki mindig ott van, akiért nem kell küzdeni, aki "mindent visz". Igen, megtörténhet...
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: