újabb események régebbi események további események
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Húsvét volt, szép volt...

2011. június 7. - Látogatók száma: 78

Kicsit megkésve, de örömmel tárom föl életem és a családom életének együtt töltött boldog napját! Lesz még ilyen...

Nem is tudom hol kezdjem..., talán ott, hogy úgy gondoltam, egy családi összejövetel keretében ünnepeljük meg nemcsak a húsvétot, hanem születésnapokat és névnapokat is!

Nagyon vártam, és szerintem nem voltam ezzel egyedül. A mi családunk az összetartás erejével példát mutatva él! Meghívtam szüleinket, testvéreimet, sógoraimat. Mindenki készült valamivel, ki sütivel, üdítővel jött hozzánk, ki „csak” szívvel és lélekkel!

Húsvét reggelén Józsikám sietve - sógoraim segítségével - neki fogott a bográcsgulyás előkészítésének. Barbóka és Én az asztalokat terítettük, és amire még szükség volt. Ügyesen haladtunk. Le a kalappal a fiúk előtt is, nagyszerű összmunkát végeztek, s hamarosan már a bográcsba rotyogott az ínycsiklandozó gulyás...

Aztán sorba érkeztek a rokonok; a mi Hajni anyukánk tesómmal, sógorommal és két kisfiával érkezett. Örültem nekik. Kicsit féltek ugyan a mackókutyustól, de hamar megszokták. A nagyobbik fiúval a kutyus sec perc alatt összebarátkozott! Aztán a kisebbik húgom érkezett, majd a mi Sanyi apukánk is megjött! Nagy hangulat alakult ki. Sokat nevettünk, viccelődtünk. A két nagy gyerkőc, lányunk Barbara és unokatesója Soma, segítettek a fiúknak kint; mi többiek a teraszon jöttünk - mentünk! Mikor a gulyás elkészült, jóízűen befalatozott belőle mindenki; közbe jókat beszélgettünk, röhögcséltünk, iszogattunk. Hozzáteszem, Én is ittam a többiekkel finom likőrt! Utána kártyaparti vette kezdetét, annyira jó hangulattal, hogy végre azt érezhettem, újra egy igazi család vagyunk! A gyerekek is jól érezték magukat, a legkisebbnek, Benőkének is egész nap kitartott a jókedve!

Azt láttam mindenki felszabadultan nevetgél. Szeretetet éreztem, jóságot, békességet, örömet, mely Nekünk megadatott ebben a nehéz világban is! Példát mutattunk vélt vagy valós sérelmeinken való felemelkedésből és családunk összetartó erejéből!
Egyszerű ember vagyok. Nem vagyok gazdag, de mégis az vagyok, mert van családom, szeretteim, akikkel együtt lehetek, szeretjük egymást! Mert az életnek erről kellene szólnia!

Nagyon szép napot töltöttünk együtt, remélem nemsokára újra együtt láthatom szeretteimet egy csokorban!
A jó istenke adjon még sok ilyen húsvétot nekünk, hogy együtt lehessünk!

Következő családi nagy összejövetel a mi házassági évfordulónk, mely szép kerek lesz, s reméljük hasonló jó hangulatban fog eltelni!

http://youtu.be/lxO6SsPIkv8

A cikket írta: Orsolya

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2014. április 19. 05:39
szia Klári hát eddig minden évben ez volt, most sajnos nem viszont kicsit előbbre hoztuk a családi összejövetelt:) egyéb okok végett viszont azért a húsvét se lesz rossza majdnem újra "engem hozott a húsvéti nyuszi" egy nappal előtte ünneplem most a születésnapom:) vagyis ma:) Köszönöm hogy olvastál:)
2014. április 16. 09:18
Szia Orsolya!
Ismét közeleg a Húsvét, remélem ugyan ilyen kellemes légkörben telik majd el.
Örömmel olvastam.

Régen nálunk is ilyenek voltak az ünnepek, de már csak emlék.
2011. június 12. 06:10
Szia Katalina! Remélem még sikerül újabb vidám eseményeken részt vennünk, sokáig együtt! Köszönöm szépen, hogy olvastál, legyen nagyon szép napod!

Szeretettel: Orsolya
2011. június 11. 23:14
Orsika, nagyon jó ilyen kedves családias összejövetelekről még olvasni is, nem csak részt venni rajta. Én is annak örülök, ha találkozhatom szertteimmel, de nálunk már sokan hiányoznak... az nagyon fájó.
Szépen leírtad az eseményeket, gratulálok.
Puszillak.
2011. június 8. 07:52
Szia Kiki! igen az életemből íródott, s ezek az események adnak erőt a tovább lépéshez, igaz nem mindig vagyunk jól, tudod hullámzunk, de lesz még ilyen és kell is! Rövid az élet...!

Legyen nagyon szép napod olyan amilyennek szeretnéd!

Szeretettel: Orsolya
2011. június 8. 02:41
nagyon szeretem olvasni Tőled a családi eseményeitekről szóló írásaidat, valami fantasztikus erő sugárzik belőlük

:)
2011. június 7. 11:37
Szia Pinokkió! Megváltozunk, de ez egy annyira jó nap volt még Én is becsíptem, mert jövet - menet ittam valakivel egy kicsit mindig, kell ilyen is!
Aztán lesz még a tarsolyomba ilyen nektek! Köszönöm a segítségedet!

Szeretettel és köszönettel: Orsolya
2011. június 7. 11:33
Szia Orsolya!
A ti családotok, a te szereteted tényleg példa lehetne...
Üdv,
Pinokkió
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: