újabb események régebbi események további események
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Szerelem első látásra

2010. május 25. - Látogatók száma: 155

Sokak legyintenek...persze, még hiszel a mesékben?? A válaszom határozott IGEN!

Mint elvált egyedülálló anya próbálkoztam a párkereséssel. Sok - sok évnyi keresgélés, próbálkozás, kudarc után egy jóbarátom unszolására regisztráltam egy internetes társkereső portálon. Minden porcikámmal tiltakoztam az efféle párkeresési lehetőség ellen, mivel Én teljesen elégedett voltam magammal és a véleményem a dologról csak annyi volt, hogy nem lépek be egy ilyen húspiac szerű dologba. Az örökös unszolás és egyedüllét után végül beadtam a derekam. Először félszegen, naívan és kiváncsian tekintettem az eljövendő érdeklődők felé. Rengeteg levelet kaptam, ilyet is olyat is.Volt köztük kedves, volt tolakodó, erőszakos, barátságos. Először úgy véltem, aki tetszik azzal találkozom. Meg kell adni az esélyt a szerelemre. Sok - sok találkozó, rengeteg levelezés után azt vettem észre, függő lettem. Akkoriban saját cégemnél dolgoztam, mint tulajdonos. Időm, mint a tenger, úgy osztottam be, ahogy Én akartam. Reggel elvittem a gyereket iskolába és utána bementem az irodába és úgy kabátban, ahogy megérkeztem már nyúltam a géphez és kapcsoltam be.Vajon ma ki írt?Vajon ma megtalálom a nagy Ő - t?? Nap, mint nap bizakodtam...Szép lassan eltelt 7 év. Elfáradtam, kiégtem, hitetlenné váltam.Voltak kapcsolataim, de egyik sem olyan, amilyet elképzeltem..De mindvégig bennem élt egy kép, amit sosem adtam fel már a gondolat szerelmet ébresztett bennem az elképzelt jövő és az elképzelt szeretett férfi gondolatára. A mottóm mindvégig az volt, biztos valahol megvan a párom, aki tökéletes nekem és Én is tökéletes vagyok neki. Az utolsó egy évben már csak kép nélkül "a barátaim miatt vagyok itt" című felirattal voltam regisztrálva. Nézelődtem, olvasgattam az oldalon. Érdekes volt mennyi ember van társ nélkül és mégsem találnak egymásra. Mert ugye, azt senki nem mondja, hogy a regisztráltak nagy többsége úgy van vele, hogy hátha jön egy jobb...és nézelődik tovább. Egyik este nézelődtem az oldalon és megpillantottam egy reglapot. Elolvastam és akkor olyat éreztem, mintha az illető nekem írta volna. Ennyi volt a lap aljára írva "az az egy tudni fogja" és Én tudtam. Soha a netes pályafutásom alatt egy férfinak nem írtam egy sort sem, hisz úgy voltam vele, majd a férfi ha tetszem úgyis ír...Most viszon remegő kézzel annyit írtam: "Beszélnünk kell!!!!"Egy hét múlva kaptam választ. Küldtem egy képet, ekkor minden eldőlt. Telafonszámcsere stb...Mondanom sem kell meghallottam a hangját és mintha megtaláltam volna az álmomat.Találkoztunk és másnaptól együtt élünk. Egyből töröltük magunkat az oldalról. Ez pontosan egy éve volt. Megkérte a kezem nem volt kérdés, hogy örökké együtt!!Szeptember 11 - én lesz az eküvőnk ! Azóta is minden napunkat tökéletességben és szerelemben éljük meg. Higgy és megadatik!:)

A cikket írta: Shehulk

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. október 15. 12:29

megtekintés Válasz erre: cuki1 - 2010. augusztus 20. 06:26

A tesóm szülinapja szeptember11 :) Már nem sok van az esküvőig ..................
:)
Izgulsz????........................................

Szia!!!Köszönöm a hozzászólásaidat nagyon kedves vagy!!!Megvolt az esküvőm és nem is akármilyen:) de leírom egy cikkben..
2010. augusztus 20. 06:26
A tesóm szülinapja szeptember11 :) Már nem sok van az esküvőig ..................
:)
Izgulsz????........................................
2010. augusztus 4. 13:52
Sok boldogságot . És hát ez a történet bizonyítja hogy léteznek csodák az életbe .
Akármilyen lehetetlenek is tűnik :)))
2010. május 25. 22:23
Nagyon köszönöm a hozzászólásokat és örülök hogy ide tartozhatom mostantól.
2010. május 25. 22:22
A kivétel erősíti a szabályt.
Gratulálok nektek! :)
2010. május 25. 16:50
Igenis léteznek csodák..-)
Kívánom nektek, hogy hosszú, boldog életetek legyen együtt!!!

Pussz,
Tündér:-)
2010. május 25. 16:37
Vannak csodák!!! Tudom,így van,csak észre kell venni.
Őszintén örülök,hogy így alakult.
No persze,nagyon sok a kiábrándító történetet ismerünk erről a világról,de.DE!!
Igen is nem csak unatkozó,feleségek játszadoznak,és nem csak nős pasik idétlenkednek ott,hanem vannak "igaziak" is.S hogy rálelünk-e??
Itt a példa!!!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: