újabb események régebbi események további események
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:09
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:09
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
23:06
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:10
Publicbady regisztrált a weboldalra

Egy hétvégém Orsolyával

Látogatók száma: 284

Két nap eltávot kaptam itthonról. A körülményekbe ne menjünk bele, kellett már egy kis kikapcsolódás.

Nem titok, hogy az oldalon Orsolyával fűz össze a legrégebbi barátság, valahogy egymásra akadtunk a kibertérben.
Adott volt a lehetőség, töltsek el velük, náluk egy hétvégét. Nosza, buszra fel, irány Salgótarján! Nagyon hideg volt, a fűtött busz melege után leszálltam a jéghideg peronra, tanácstalanul tekingetve körbe - körbe, merre lehetnek vendéglátóim. A busz, megelőzve saját magát, a menetrendet, jókora előnnyel ért a nógrádi megyeszékhelyre, ám, ezt előre nem tudta senki.
Rágyújtottam egy cigire, jó barát, mindig velem jön, majd megcsörrent a mobilom. Férjem hívott, hogy rendben odaértem -e, nyugtázta, szabad az estéje, nem fordulok vissza.
Akkor megláttam őket. A kis családot, amint nekem háttal, az állomás másik végében, a beérkező buszokat figyelik. Óvatosan a hátuk mögé lopakodtam, majd megszólítottam barátnőmet, igen, igaz, itt vagyok. Hosszú percekig el sem engedtük egymást, szólni sem tudtunk, csak álltunk a hidegben, és örültünk egymásnak. Férje, és kislánya türelmesen várta, hogy csillapodjanak érzelmeink, és ők is sorra kerüljenek az ismerkedési esten.
Otthon elképesztő fogadtatásban volt részem, jelentem, nem csak holmi dicsekvés Orsolyánktól, hogy a férje milyen jól főz, hanem maga a valóság. Terülj - terülj asztalkám, előtte koccintás jóféle házi pálinkával, ami úgy égette a torkomat, ahogy a boldogság könnyei a szemünket.
Egymás szavába vágva csak meséltünk, meséltünk, hajnalig, míg végül elnyomott mindenkit az álom.
Másnap megismerhettem Orsolyaanyukát, és Orsolyaapukát. Tüneményes emberek, látszik, hogy békében, szeretetben élnek több évtized házasság után is, rajongva a három lányukért, és az unokákért.
Orsolyahugicával, aki két csodálatos gyerkőc édesanyja, elsőre megtaláltuk a közös hangot, innét üzenem neki, lesz még folytatás. Köszönet a szép délutánért.

Vasárnap eljött a búcsú ideje, zaklatottan, de mégis boldogan indultunk a buszhoz. És akkor eltört a mécses, alig tudtuk elengedni egymást.
Nagyszerű embert, feleséget, barátnőt ismertem meg Orsolyában, de azt hiszem, ez nem is lehetett volna másképp. Mert ő ilyen. Szívét - lelkét beleadja mindenbe. A házasságába, a munkájába, az írásba, a barátságba.

Orsolyám, maradj mindig ilyen, köszönöm a hétvégét, és ne feledd, amit ígértél!!!

Találkozunk!

A cikket írta: anubis

15 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: Bianka

Győzikébe nem futottál bele?:):):)
XD

Szia Bianka!

Nem:)))! Bár, mikor hazajöttem, mindenki erre volt kíváncsi:)))!

J.
Győzikébe nem futottál bele?:):):)
XD
Szia Judit! Ezt a hétvégét soha ne felejtsd el...! Puszka Orsolya
Szia Gyuri! Igen Judit is Én ma már elválaszthatatlanok vagyunk, Ő tényleg olyan mint itt, nagyszívű, kedves, jópofa, szókimondó és barátságunkat tovább építjük azóta is! Köszönöm Juditnak, hogy megírta, mélyen a szívembe zártam a hétvégét és Őt!

Szép napot mindenkinek! Orsolya
Ez is egyik szerepe-talán.egy ilyen lapnak: összehozzon embereket. Elég sok lapon jártam,mely szétrázza tagjait. Ez-mert nem is lehet más-családias.

Üdv,gyuri
Szia Pinokkió! Bármikor nyitva áll a kapum a barátaimnak! Tudod ugye? Pusszancs és ölcsi! Orsolya
Sziasztok Lányok!
Talán kicsit én is kovácsa voltam ennek a találkának;-)
Nagy örömmel tölt el, hogy ez ilyen jól sikerült! Bár én is ott lehettem volna... Mindkettőtöket őszintén szeretlek!
Puszi nektek,
Pinokkió

megtekintés Válasz erre: nárcisz

Igazad van kedves ANUBIS, "rokonlelkek, ha találkoznak"....
Engem különösen meghatott a találkozásotok leírása, mélyen átérzem, milyen örömteli lehetett. Tudom nem is lehetne annyi idő, amennyit ilyenkor két barátnő beszélni képes...
Nekem is szövődött itt az oldalon a kezdetektől és tart a mai napig Áné Ágival a barátságunk, és csak az tudja átérezni, aki megért már ilyet, hogy milyen izgalom előzte meg az első személyes találkozást.
Barátságotok tartson a végtelenségig szeretetben és megértésben. Puszi nektek...Joli

KEDVES Nárcisz!!!!!!!! Barátságunk mélységes, határtalan, és örök!!!!!!!
Nem tudnék meglenni a napi levélváltás, a hétfői SKYPE, a telefonok nélkül!!!
Életem szerves része ez a barátság, soha nem volt még hasonló!!!!!!!! Ajándékként köszönöm a sorsnak!!!!!!! Érzem, hogy ez az érzés kölcsönös!!!!!!!!
Találkozásunk rendkívüli élmény!!!!!!!! Szeretettel: Ági
Drága Nárciszom! Kívánom, hogy nektek is minden jó legyen, hiszen nem mindennapi dolgok ezek! Köszönöm, hogy leírtad gondolataidat és szívem örül ennek a barátságnak is! Jó hallani! Puszillak titeket! Orsolya
Igazad van kedves ANUBIS, "rokonlelkek, ha találkoznak"....
Engem különösen meghatott a találkozásotok leírása, mélyen átérzem, milyen örömteli lehetett. Tudom nem is lehetne annyi idő, amennyit ilyenkor két barátnő beszélni képes...
Nekem is szövődött itt az oldalon a kezdetektől és tart a mai napig Áné Ágival a barátságunk, és csak az tudja átérezni, aki megért már ilyet, hogy milyen izgalom előzte meg az első személyes találkozást.
Barátságotok tartson a végtelenségig szeretetben és megértésben. Puszi nektek...Joli

megtekintés Válasz erre: Nurse

Nohát, nohát!
Mi még alig ismerjük egymást, máris mennyi közös van bennünk!
Szeretjük Orsolyát, a Feleségek.hu-t, no és ugyanolyan cipőben járunk! :-)
De szó szerint! :-)

Kedves Nurse!

Látod, ezért jó ez az oldal, rokonlelkek, ha találkoznak, ez lesz belőle:)).
Orsolyát meg ki nem szereti? Nincs nála kedvesebb ember a földön. Tudod, ez a cikk nem is olyan igazi cikk, inkább egy kis beszámoló arról, hogy mindannyiunk kabalája, Orsolya, milyen is a valóságban. Jelentem, ugyanolyan kedves, és nagyszívű, mint ahogy itt megismerhettük őt.

Puszi neked is,

Judit
Nohát, nohát!
Mi még alig ismerjük egymást, máris mennyi közös van bennünk!
Szeretjük Orsolyát, a Feleségek.hu-t, no és ugyanolyan cipőben járunk! :-)
De szó szerint! :-)
Orsi és Judit!

Nagyon örülök, hogy ilyen barátságot sikerült kialakítanotok itt az oldalon!!

Puszi: Inga
Kedves Mindenki!

Nagyon köszönöm, köszönjük a sok hozzászólást, aranyosak vagytok:)).

Puszi nektek,

Judit

megtekintés Válasz erre:

Orsika!
Ugye én vagyok a "sorolhatnám még".

Aranyosak vagytok.

Tamás

Kedves Tamás! Igen a barátaim egyike Te vagy! Megtisztelő számomra! Legyen tündérien szép napod! Puszkala és ölcsi! Orsolya
Ebben a közösségbe Én szeretetet, segítséget kaptam érezve tartozok valahová! Szeretek itt lenni olvasni, írni, tanulni és ahol tudok segítek! A közösségbe bárhol is élünk itt egy csapatot alkotunk egymásért és mindenkiért! Én továbbra is az maradtam aki voltam és Jutka is, csak annyi, hogy e nehéz világba született egy barátság, mely ha, a sors és mi is úgy akarjuk és persze, hogy akarjuk megmarad egy életen át!

Amúgy elmondhatom Judit tényleg a másik felem, amellett, hogy jó feleség és kitűnő édesanya, még a lányom is azt mondta:
- Anya! Szeretem a Juditot, mert pont olyan mint te, csak lazább!
Igen ez így van, megvannak benne azok a tulajdonságok, amik belőlem hiányoznak és fordítva, tehát kiegészítjük egymást! Soha nem hittem volna, de már sokkal jobb minden!

Benneteket is szeretlek kedves társaim, hiszen tudjátok milyen vagyok! Legyen szép napotok! Pusszancs és ölcsi Orsolya
:)) ez a szívből jövő barátság öröm volt olvasni!!
Valóban csak gratulálni lehet ahhoz, hogy két ember barátsága a lapokból kilépve is megállja a helyét. Örülünk annak, hogy megtaláltátok egymást.
A barátság aranyat ér mindenkor, de ma talán még annál is többet. Sokszor sok minden történik és mire felkapjuk a fejünket, már rég nem látunk semmit.
Puszi Nektek! Éva.

megtekintés Válasz erre: Orsolya

Szia drága Juditom! Biztos lehetsz benne találkozunk még, lehet előbb mit gondolnánk...! Csak az lehetetlen amit nem szeretnénk elérni! Igaza van a lentebb szólóknak ebben a nyűgös, rohanó eszeveszett világba is kell a jóság, a szeretet, a békesség hiszen annyi rossz történik! Én is szeretlek barátnőm!

Köszönöm az oldalnak, hogy egymásra találtunk és a barátainknak Évának, Adának, Zsötemnek és persze sorolhatnám még, hogy támogattatok bennünket és, hogy szerettek minket! Tudjátok az élet oly rövid, de a kapum a barátaim előtt nyitva áll! Ha bárki erre jár és úgy gondolja beugrana akár egy kávéra jöhet nyugodtan! Köszönöm Judit az írást, melyet Én is siratok, bár már ma megölelhetnélek újra! Kívánom mindenkinek találja meg azt amit keres az életben Én már rátaláltam! Puszi mindenkinek! Orsolya

Orsika!
Ugye én vagyok a "sorolhatnám még".

Aranyosak vagytok.

Tamás
Ez nagyon szép!

Üdv. Pux. PEACEtelettel Lacó
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: