újabb események régebbi események további események
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
18:26
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:24
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
19:09
oYtPClGu regisztrált a weboldalra
00:27
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:27
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Orsolyának – hogy lásson!

2011. május 18. - Látogatók száma: 131

„ Az igazi barát hajthatatlanul és kérlelhetetlenül arra bátorítja az embert, hogy reszkírozzon, hogy kockáztassa saját magát, és még az elviselhetetlent is elviselje. Mert akkor érti meg az ember, hogy mi az, ami benne elpusztíthatatlan, hogyha sokat szenved.”
/Feldmár András/

Elengedtem kicsit a kezed. Nem volt szándékos, attól még melletted vagyok. Hullámzunk, azt írtad. Engem már utolért a cunami, kérlek, várd meg, míg túlélem! Sosem bántanálak meg, nem mennék messzire tőled. Csak csituljanak a hullámok körülöttem. Te mentőövet nyújtasz minden alkalommal, de nem mindig tudok megkapaszkodni benne. Ez nem a te hibád.
Sodort az ár, el is merültem, tán az örvény is magával rántott volna, ha nem vagy. Kiáltásodra nem mindig tudtam felelni, a víz alól nem jön föl a hang. De neked tudnod kell, és tudtad is, mire van szükségem.
Lassan magamhoz térek, és meglásd, szorosabb lesz a kezem ereje. Most még gyenge vagyok, és erőtlen, bár a víztükrön már megcsillan a napfény. Élet – halál harcot vívok a saját démonaimmal, ezért érzed úgy, hogy távolodom. Pedig nem, ne érezd úgy. Itt vagyok, ha láthatatlanul is.

Kapaszkodó vagy nekem, kőszikla a hullámverésben. Csak még nem tudom jól elmondani. Majd ha ismét előjönnek a szavak. Addig, kérlek, tarts ki mellettem!
Önző vagyok kicsit, igaz, előre helyeztem a saját gondjaimat, de úgy megpróbált, és úgy elővett az élet, mint még soha. Pofonokat adtam, és kaptam. Te ezt jól tudod, nem is kell mondanom. Nem hallottam, nem láttam, hogy neked is véges az erőd.

Az álarcom ne tévesszen meg. A bohócok is sírnak néha. Ha ismersz, és ismersz, érezd, lásd meg, ami bennem van. Ne fordulj el, rendbe jönnek a dolgaink!

Ne zárkózz be szobád csendjébe magányosan, az a legrosszabb, amit tehetsz! A túlélésért küzdeni kell, hát állj mellém, mutatom az utat, hogy kell ezt csinálni!

Kéz a kézben, emlékszel még?

Akkor láss, érezz, én itt vagyok!

Szeretlek...önmagadért, és ha hibáztam, kérlek, nézd el nekem, fogd szorosan a kezem, úgy, mint előtte. Nem leszek hálátlan.

A cikket írta: anubis

9 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2011. május 25. 05:20
Szia Judit! Bár láttam eddig is, de most már tisztán....!

Pusz Orsolya
2011. május 20. 20:09
Szia Pinokkió! Tudod mindig igazad van, minden tiszteletem a tiéd! S nem tudnának olyat mondani, hogy Őt mint embert és barátot odaadjak, s szerintem ő is így van vele! Tudod mi kiegészítjük egymást!

Nagy Ölcsi Juditkának!

Orsolya
2011. május 20. 16:27
Sziasztok Barátnéim!
Ez már egyenes beszéd volt. Jót fog tenni a barátságotoknak. Update! Egy barátságban nem szabad duzzogva azt mondani: -Nincs semmi bajom... Orsolya is mondja ki, ami bántja, mert az igazi barátok nem csak ott állnak a bajban a másik mellett, de ha bajuk van, azt meg is osztják a másikkal! (Szerintem;-)
Üdv,
Pinokkió
2011. május 18. 13:30
Juditom!

Úgy látom, ez a "bocsáss meg" cikk célba talált :)
Örülök nektek! :)

Puszi: I.
2011. május 18. 12:14

megtekintés Válasz erre: Black Ice - 2011. május 18. 12:02

Ez nagyon szép...
Hatalmas Respect érte!

Pux. Lacó

Köszönöm!

Judit
2011. május 18. 12:02
Ez nagyon szép...
Hatalmas Respect érte!

Pux. Lacó
2011. május 18. 11:08
Szia Judit! Álljuk a sarat mindketten tudod ugye? Hullámzó az élet s mi vele sodródunk, de mentőöv mindig van és lesz! örökkön - örökké!

TE ÉS ÉN!!!!!!!

A szeretet nagy kincs még ha akadályokba is ütközik, de akkor se lehet megállítani, mint oly sokszor mondtam már, csak akadályozni! Ez erősíti két ember kapcsolatát!

Emlékszel ígéretet tettünk tényleg, hogy az élet bármit is hoz, bárhova is sodor bennünket mindig megtaláljuk egymást, ahogy tettük eddig is!

Szeretettel: Orsolyád!
2011. május 18. 10:52
Heló Orsi,
Heló Anubis!

Bródy János is megmondta:

Éltek sokan kik igazán szerettek
De boldogok soha, soha nem lehettek
Az építész nagy házat tervezett
S, hogy miért lett rossz még ma sem érti meg...

Úgyhogy ne sírjatok, lányok
Mert az élet szép!

Hát ezt mondom én is, gyengék ne legyetek. :-)

Puszi,
Éva
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: