újabb események régebbi események további események
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Tanulni, tanulni, tanulni!

Látogatók száma: 64

Nem az erősségük a szoknya, nem is nagyon viselik. Tagadhatatlan, valami ahhoz hasonlót ugyan hordanak, ami a deréktól fél milliméterrel ér lejjebb, de csak nagyon tapasztalt, vagy nagyon tapasztalatlan, azonosítaná a lexikonokban szoknyának nevezett ruhadarabbal. A sétálóutcában összefutó két bombázó - az élet festett gyönyörűségét, picit magasabb hőfokra buzdítva - egyikének lábán, szimmetrikus ortopéd cipők díszelegtek. Nagy valószínűséggel, abban a tévhitben élt, hogy mindkét lába rövidebb a másiknál. A kis kollegina, akivel véget nem érő csevegésbe kezdtek, hangyányit szolidabb vakolattal díszítette magát, a haja is jobban emlékeztetett valódi női hajra, mint egy túlpingált, borzas sünre.
– Jaj, de jól nézel ki, Cimici! Olyan kiegyensúlyozottnak látszol. Lecserélted a múltkori, idegesítő barátodat?
- Azt már rég dobnom kellett, olyan mamlasz volt, állandóan beszélgetni akart. Többet, mint én, pedig az nem semmi! Tudod, nagyon szeretek csacsogni, de nem csak azt, főleg, ha pasival vagyok. Egy krapeknak nem az a dolga, hogy dumáljon, hanem hogy…
És a két lány elkezdett kuncogni. Megszólalt a másik:
- Bizony, bizony, aki nem teljesít, kotródjon! Akkor most új hapsid van?
- Három új van egyszerre, még nem tudom eldönteni, melyiket válasszam. Lehet, egy negyediket kell keresnem, képzeld, mind hülye. Az egyik, egész nap konditeremben gyúr, aztán mikor arra kerülne a sor, már csak beszélgetni akar. A másik, folyton valami filozófiáról és pszichológiáról, vagy mi a szöszről vartyog, és nagyon furcsa nevekkel dobálózik. Nem tudom, normális-e, alig érthető a szövege…
- Rettenetes! És mi van a harmadikkal?
- A harmadikkal az a baj, hogy jobban szereti a focilabdát, mint a beszélgetést meg a… tudod te, szóval a kettyintést. Szinte soha nem akar …
- Szörnyű! Nem értékelik a kincset, amihez jutnak! Nézd meg magad a kirakat üvegében, ugye milyen gyönyörűséges vagy? Kell ennél több?
- Szerintem egyáltalán nem. Csak azt nem tudom, miért öltözöl ilyen lepusztultan Cécácskám, hiszen már három hónapja egy gazdag pasid van. Teljesít legalább rendesen?
- Próbálkozik a szerencsétlen, csak önértékelési zavarai vannak…
- Beszélj magyarul, én nem értem az ilyen hülyeségeket! Neked is elkezdett szivacsosodni az agyad?
- Azt képzeli magáról, hogy ő a világ legnagyobb macsója és legjobb a szexben, pedig nem is! A haverja sokkal jobb, de amíg annyi a pénze amennyi, jól elleszek kettejükkel. A másiknak esze is van, megértette, hogy ő csak másodhegedűs. – kuncogott huncut szemekkel Céca, minek következtében kis gödrök jelentek meg arcocskáján, a két milliméteres festék alatt.
- Miért ilyen erős a sminked? Általában szolidabbra csinálod. Mostanában erre buknak a hülyék?
- Az a helyzet, hogy volt egy kinövésem, tegnapelőtt műtöttek...
- És már itt sasszézol?
- Csak nem gondolod, hogy kihagyom ezeket a balfácánokat, különben meg - ha otthon ücsörögnék - ki nézegetne? Nagyon sápadt vagyok, azért kellett így lepingálnom az arcomat.
- Milyen kinövésed volt és hol?
- Hol a túróban lett volna, ott bent!
- Daganatod volt, műtöttek és te itt mászkálsz? Ezt nem hiszem el, te okosabb lány vagy!
- Okosak vagyunk mind a ketten! Most mondtam,
növődésem volt, nem daganatom!
- Akkor polipod?
- Nem. Sejt konglomerátumom!
- Akkor most felvágott hassal mászkálsz?
- Ne értetlenkedj már! Egyszerű, sima gumósodáson volt, tudod, na…
- Milyen növődés? Bár, ha nem akarod megmondani, nem vagyok olyan rámenős, nem kell mindenről beszámolnod… - váltott igen durcásra, ki nem elégített kíváncsiságát ért sérelmében Cimici.
- Ne csináld ezt kérlek! Csak az elmúlt hónapban volt legalább negyven srácod!
- Körülbelül... Őszintén szólva nem számoltam, de mi köze ezeknek a te… micsodához is?
- Te liba! A kinövéseket a pasik okozzák!
- A miket, mit és miért? - bambult el nagyon Cimici. Akkorára nyílt a szeme, amilyenek csak a csodálatos emlékű, Ludas Matyi oldalaira rajzolt karikatúrákon voltak láthatók.
- Te lökött nőszemély, az előbb megvádoltál, hogy a szűzikét játszom. Persze, hogy azt teszem, nagyon szeretik ezek a zsebesek…
- Zsebtolvajokkal is?
- Á, ne hülyéskedj! Akiknek tele a zsebe sok-sok lóvéval.
- Aha, értelek, de még mindig nem tudom, mi köze a ezeknek a növevényedhez...
- Kérlek szépen, te mindig védekezel?
- Majdnem soha!
- És még sosem lett ilyened?
- Mondd már meg végre, mi az a növéske, most nagyon szépen kérlek!
- Hülye! Rögtön szex után, néhány héttel, ha nagyon peches vagy, alakulhat ki és ha műtétileg nem távolítják el, akár úgy is maradhatsz!
- Én úgy tudtam, a hetyegésből, jellemzően gyerek keletkezhet, rossz esetben...
- Ne tudományoskodj, és főleg ne légy ostoba! Már hogy lenne az! Az én kinövésem, pár összenőtt sejt volt. Megmondtam már, ha nem vigyázunk, csak akkor lehet gyerek belőle.
- Aha. - Cimici arcáról nem a megértés rítt le - Én még mindig nem értem… Úgy tudtam, az ilyesmit abortusznak nevezik, és a gyereket szedik ki, hogy ne legyen macerás az életünk.
- Te, lekarmolom az arcodat, meg a hajadat! Milyen abortusz!? Egyszerű, sima beavatkozás! A benövődést távolítják el, soha az életben nem lesz gyerek belőle.
- Nem vagyok olyan nagyon nagy tudós, de ha békén hagytad volna, akkor sem lenne neki keze, lába, meg feje?
- Dehogynem, akkor állapotos lettem volna, így meg nem!
- Aha! Most, hogy is van ez az egész dolog? Azt hiszem, eddig rosszul tudtam, hogy a krapekok, a dolog végén, ha nem vigyázunk, esetleg teherbe tudnak ejteni...
– Francokat, közük sincs hozzá! Azért, ennyit már illik tudni ebben a korban… Akkor van baj, ha a dudort nem távolítják el! Itt teljesen orvosi témáról van szó. Meg kell neked mondanom Cimici, egészen pocsék volt. El is altattak, és olyan, de olyan rondán beszélt velem a doki, pedig mindössze annyit kértem, hogy távolítsa el azt az izét.
- De jó, hogy felvilágosítottál, Céca. Tudd meg, eddig tuti voltam benne, hogy a pasasok okozzák a gyereket, most megtanultam, még erre sem képesek! A férfiak csak szerencsétlenkedni tudnak. Nekem folyton fejfájásom van, mert hárman, együtt is alig tudnak összehozni napi néhány numerát, és a kielégületlenség beteggé teszi az ember lányát, mint tudod.
- Tudom! A fene egye meg a mocskosokat! Tanulnak a hülyék, meg sportolnak, rúgják azt a nyavalyát, hogy nevezik… futballt, okoskodnak, és akkor mire képesek?
-Még a gyereket is egyedül csináljuk! Sima kinövést tudnak összehozni, mindössze.

A cikket írta:

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

 
Köszönöm, Pinokkió!
Nekem is tetszett...;-)
Üdv,
Péter
Szia Péter!
Ez itt tényleg nem annyira;-)
Nekem tetszett, jól hoztad a jellemet...
Üdv,
Pinokkió
 
Én is el tudom képzelni az életben... :)
Ez durva volt, de a legdurvább, hogy el tudom képzelni az életben.....
 
Nagyon köszönöm, kedves Éva! :)
 
Kedves Ailet!
Van ilyen. :) A fordítottját is 100-szor megírtam! :) Kérésed parancs. :)
Üdv: Péter
Szia Pál !

Nekem tetszett, sajna ez a "mai" női ideál, ezt hajkurásszák a az IQ bajnokok, a pénzes pasik, és mind elcsodálkozik amikor a ráérős haverra hasonlít a gyerek. Ez a menő női képetek sajna nagyon sokatoknak. Üdv Éva
Kedves Péter!

Ne már! Ilyen van???? Okos kolleginák :) Tényleg nem örülök... lehetne mondjuk a fordítottját is megírni? :) Ne csak mi égjünk! :) Mondjuk, néhány igen komoly testgyakorló - 10 darab IQ val... ? :)

Üdv:Ailet
 
Na, ez itt nem fog aratni! :)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: