újabb események régebbi események további események
14:01
GregorywrarD regisztrált a weboldalra
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Szeretem a testemet.

Látogatók száma: 55

Én igen. Elvagyok vele, ennyi év alatt már bőven megszoktam.

Nézem a műsort, ahol a lágy mozdulatú, nőre hajazó férfiember elmagyarázza a nőknek, hogy mi kell nekik. Gondolkodom.
Nem vagyok egy prűd ember, de!
Miért kell egy nőnek kiállni ország világ elé egy szál bugyogóban meg egy szál melltartóban? Egy földig érő tükörben bámulnia magát, a háttérben a stábbal. Amikor már kellően megalázta magát, az önérzete kiterített medvebőr gyanánt a tükör előtt, ( el is kell sírnia magát, mert ha jól látom ez a műsorhoz tartozik) ráerőszakolnak egy fekete harisnyanadrágot, ami a műsorvezető szerint felhúzza, összelapítja, eltakarja, kiemeli stb... (hm amikor levetkőzik, mert ugye egy nőnek ilyen alkalmak is vannak az életében a férfiember visítva fut világgá, mert a nő szétfolyik? Ergo, nem azt kapja amit, amire számított.)
Utána elmennek vásárolgatni és egy nő sem mondja azt, nekem nem tetszik ez a ruha, kényelmetlenül érzem magam benne, vagy hasonló. Mindegyik kivétel nélkül elfogadja a férfinémber által a fogasról lekapott cuccot.
Hogy nem áll jól neki? Hogy a szelíd archoz az a ruha extravagáns? Hogy a csizma igaz, megy a ruhához, de erősen vastagítja a vádlit? Na de kérem a stylist azt mondja ez áll jól, akkor az úgyis van!
Amikor minden megvan, akkor jön a fotózás! Kínos kínkeserves pillanatok a stáb előtt, izzadás, riadt nevetgélés. Mi visz rá egy hétköznapi nőt, hogy levetkőzzön a kamerák előtt? Hogy megmutassa a testét ország világnak? Ezek múlik, hogy ki vagyok-e békülve magammal? Ezen múlik, hogy szeretem-e a testemet?
Ha az a férfi aki mellettem él azt mondja, a legszebb nővel sem cserélne el, akkor bólintok megkönnyebbülten. Mert igaz, ezzel elismeri hogy nem én vagyok a legszebb nő a világon, de én vagyok az a nő aki kell neki!

A cikket írta: Babenko

8 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

jó kis írás!!
engem egy cikkre ösztönöz...:))

megtekintés Válasz erre: Farkas Margit

Meg kell tanulnunk szeretni önmagunkat :).És akkor nem lesz műsor amit majd megnézzél !Talán jobb is lesz.

Igen! Hogyan várjuk el, hogy mások elfogadjanak, ha mi sem tudjuk elfogadni önmagunkat? Szerintem itt kezdődik az egész! :)
Meg kell tanulnunk szeretni önmagunkat :).És akkor nem lesz műsor amit majd megnézzél !Talán jobb is lesz.
Köszönöm a véleményeteket!
Ha valaki úgy fogadja el magát, amilyen, akkor mások is könnyebben fogadják el (még ha például jelentős súlytöbblettel rendelkezik is).
Önértékelési hiba! Másban nemtud kiteljesedni,könnyű pénzkereseti lehetőség.Ami a legelszomorítóbb,ennek a stílusnak ,megnyílvánulásnak köszönhető,hogy elmúlt a férfiak nők iránti tisztelete. A mai cica baba stílus,a családanya szemlélet kiszorítását eredményezi. Az is igaz,mégsem cica babákat kívánnak igazi társnak a férfiak!Felvesszük az elénk dobott kesztyűt, mi családanyák,és büszkén felválalljuk magunkat!!

Mottó: "a csinos cicababákat is unja már valaki"
nagyszerű érzés és fantasztikus önismeretről tettél tanúbizonyságot
:)
grat.
Kedves babó! Igazad van! Én elfogadom magamat olyannak, amilyen vagyok és a férjem meg így szeret, ahogy vagyok! Így születem és ez van, ha valaki elfogad ilyennek akkor jó, ha nem nem, nem így van? A legfontosabb, hogy mi jól érezzük magunkat a bőrünkben! üdv Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: