újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Goldi (második rész)

Látogatók száma: 17

Az ivartalanítás!

Mit mondjak, kutyusunk nincs jóban az állatorvossal. Talán amiatt, hogy ha oda megyünk, mindig szurit kap. Ilyenkor, úgy megsértődik, hogy még a jutalomfalatkát sem fogadja el tőle.
Nemrégen ivartalanítva lett. Otthagytuk, majd érte mentünk, a kába kutyust betettük a hátsó ülésre és hazavittük. A kis maflát a feje vitte, de nem maradt nyugton a helyén. Kijött az udvarra és kóvályogva ment a húgom nyomában.
Ma volt a varratszedés! Goldi, mintha tudta volna, hogy megint a dokihoz megyünk, nem volt hajlandó beszállni az autóba! Érdekes látványt nyújthattunk! A hugom ölében egy harminc kilós kutty, akinek a feje az ablakon kívül van, mert azért nézelődni szeret. A környéket megismeri és most nem hajlandó kiszállni! Hugom kibirkózza az autóból. Ez úgy zajlik, hogy leteszi a padlóra, kiszáll, majd visszahajol és felnyalábolja a mostanra már eléggé termetes kutyuskáját! A szokásos körbeszaglászás a rendelő környékén, majd a felismerés, hogy hol van, és farok be a lábak közé! A varratszedés maga csak egy perc. A többi azzal telt el, hogy megpróbáljuk ölben bevinni, mert nem, és nem jön be az ajtón! De bezzeg kifelé! Mint a villám!
Ajtó kinyit, Goldi, pedig egy ugrással befekszik az első ülésre. Húgom nem fér be mellé. Mondom, üljön hátra. A kutyus felismeri, hogy Ő itt egyedül fog ülni és most hátrafelé igyekszik! Az üléstámlán keresztül! A húgom kiszáll, majd beül előre, felnyalábolja ölebét és nagy nehezen elindulunk. Kutyafej ki az ablakon, aminek következtében Goldink barátságosan elbeszélget egy kerékpárossal a piros lámpánál. A férfin látszik, nem tudja, hogyan reagáljon a vinnyogva udvarló kutyusra. Elfelejti letenni a lábát, aminek következtében, majdnem elfekszik járgányostul.
Hazaérünk! A kerítés mögött, már ott aggódik a macsó tacsi. Goldi betáncol a kapun, majd szorosan egymás mellett hátraügetnek a kert végébe. Nem telik el két perc, és két száguldó szupernova tűnik fel az udvaron. Az egyik apró és fekete, a másik nyúlánk lábú és aranybarna, pöttyös mancsokkal! :)

A cikket írta: Babenko

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Nagyon édes kis történet! :)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: