újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Kedvenc a háznál

Látogatók száma: 28

Sok és sok fajta állatom volt már. Az örök hűséges házi kedvenc őszinte örömmel fogadja minden egyes hazaérkezésünket.

Nekem már kiskoromban is volt kutyusom, pamacsnak hívták és nagyon szerettem, fél délutánt eltudtam vele játszani az udvaron, szelíd gyermekszerető kis kutya volt.
Csak akkoriban volt egy másik kutyánk is, egy kuvasz. Mind a két kutya elszökött és nagy bánatomra csak a nagy került elő... De volt még : tengerimalacom, hörcsögöm, törpenyulam, halaim, cicáim és kutyusaim is. Most perpillanat egy aranyhalam van, egy cica és egy kutyuli. Tapasztaltam magamon, hogy valóban ahogy sokszor már írták, engem is megnyugtat ha a kutya buksiját simogatom. Nyugalommal tölt el!
A különböző állatterápiákról is lehetne írni és azok gyógyító hatásairól is. Lehet majd egy másik cikkben megteszem.:) Szóval mostanában is azon gondolkodtam, hogy milyen jó lenne megint egy édes kis "gombóc" kutyus. Egy pici állatkát jobban lehet dögönyözni (jobban is tűrik). Bár volt nekem harci kutyám is és amikor még kicsi volt akkor is a keményebb játékot szerette ...:)

Egyszóval én nagyon szeretem az állatokat! Minden állatok ellen elkövetett bántalmazás feldühít!

A cikket írta: H.Norbert

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Az idők folyamán már az aranyhal eltávozott az élők sorából..) Meg lassan a kutya is, hisz nagyon öreg már.
Én egy kutyust szeretnék.
Igen, én szeretem is a növényeket is és minden ami körül vesz. :)
De hiszen ha jol belegondol az ember, nem csak az állatokat kell szeretni, szeretni kell a növényeket is meg mindent ami körül vesz bennünket.Az állatokat azért könnyebb szeretni, mert van tőlük visszajelzés:-))
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: