újabb események régebbi események további események
14:01
GregorywrarD regisztrált a weboldalra
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Mackócska!

Látogatók száma: 28

Ez a füles a családunk szeme fénye! Úgy vigyázunk rá, mint ő mi ránk! A szemünk, orrunk és fülünk is egyszerre! Imád enni, bárcsak egyszer kap!

Jó, hogy itt van sok öröm van benne, főleg mikor játszik, kedvence most egy gumi figura, ami csipog , azzal is alszik! Nagy betyár, játékos és még is kemény, mert az ajtón nem igazán lehet bejönni tőle, jobb mint egy csengő, az persze nem is kell!

A pórázt nem igazán szereti, mert egész nap rohangál a kertbe, semmi nem kerüli el a figyelmét! Evéskor, ha úgy érzi elviszi szájában a tányért, hát ha más hol jobb lesz enni és senki nem látja!

A lányom Babci nagy barátja, ha kint vannak játszanak és Babci húzza nyúzza, de nem bánja! Egyedüli gyerek és így legalább van egy játszópajtása, ami persze a kis testvér nem helyettesíti, de legalább van neki!

Az állatok amúgy is jó hatással vannak az emberekre ránk is! Még a kedv is jobb, ha labdázunk, meggyömöszöljük nagy fejét vagy csak megfésülöm a bundát!

Szívünkbe lopta magát, bár sokan azt mondják elkapattuk, de ez mit sem számít Ő neki is csak egy élete van és az miért ne legyen jó!
Csak a fűnyírásnál kell figyelni, nehogy Őt is fazonra nyírjuk, mert mindig láb alatt van! Mozdulni sem lehet!

Az oltást a doki lassan a kapuból lövi, annyira nem szereti, ha meglátja, de szerintem minden állatka és mi emberek is így vagyunk! A doki nem a kedvencünk, főleg ha szurkál!

Ha úgy adódik szeretnénk Babcinak kis testvért.........., de addig és persze azután is itt lesz neki a cimborája, aki nálunk már családtag! Lehet sokan azt hiszik ez már túlzás, de az nem baj nem vagyunk ebben sem, egyformák!

A cikket írta: Orsolya

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Kedves Katalína!Lehet, hogy úgy érzik sokan, hogy elkényeztetjük ,de igazuk van valahol! Mondjuk ő kertben él és amúgy cukika!
Nem régen megvédte kislányunkat a betörőktől, akik beakartak jönni a kapun! Igaz ő is élőlény volt, hogy lányom élete szinte "mancsában volt", ha ő nincs és bejutnak, na abba bele se gondolok inkább! Ezért is még jobban hozzánk nőtt! Üdv Orsolya
Az állatok nagyon kedvesek lehetnek, s ha szeretik őket, akkor biztosan nagyon jól érzik magukat családi könyezetben. Én is nagy állatbarát vagyok, de csak cicákat tartattam, mert kis lakásban, emeleten szerintm kegyetlenség kutyákat bezárva tartani. Három macskám volt, nekik is hagytam nyílást, hogy ki tudjanak járni a szabadba. Egyik 21 évig élt velünk, a másik is vagy 19-ig, a harmadik, a legfiatalabb csak 6 évet, mert este kiment a cicalányokat látoatni, és hajnalban nem tért haza. Lehet, hogy autó ütötte el, sosem tudtuk meg. Nagyon lehet szeretni őket. Én is megörökítettem őket a világirodalom számára, de hosszú a történet. Örülök, hogy olvastam a cikkedet.
Ez a kis állat családunk szemefénye, főleg mióta babcikát megvédte! Akkor még nagyobbat nőt a szemünkbe! Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: