újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra
19:18
Virág új cikket töltött fel
22:32
AGaqhyUnO regisztrált a weboldalra

Tengerimalackák, avagy családunk védelmi rendszere 2. rész

Látogatók száma: 78

Megint "benéztük" a dolgokat. Gyerekek, lehet kétszer elkövetni ugyanazt a hibát??? Lehet.

Jelentem, ma hajnalban megint kis tengerimalacunk született. Szerencsére csak egy darab. Eddig legalábbis egy kis szőrcsomó van a ketrecben az anyja mellett, és mivel már több, mint egy órája így áll a dolog, remélem, így is marad.

Előző részben említettem, hogy jelenleg apa és fia boldogít minket, mármint tengerimalacban. Aha, ahogy az lenni szokott, megint nagyon el néztünk valamit.
Hajnal négykor kelt a férjem, hogy ébredjek gyorsan, született egy kis tengerimalac, aki tiszta olyan, mint a fiú malacunk, csak miniben. No, gondoltam, mit álmodott ez az ember?? De csak nem hagyott békén, akkor már láttam, hogy nem viccel, álmos szemekkel kibotorkáltam és tényleg, ott figyelt a kis szőrmók. Nem tudtam sírjak, vagy nevessek. Egyrészt olyan kis cuki falat, másrészt meg ennyire nem lehetünk bénák három év malackodás után, hogy megint nem ismertük fel a nemét a mi malackánknak. De könyörgöm, nem vagyok állatorvos, és egyébként sem nézegetem a malacot alulról. A szája felül van, Én csak etetem.
A lányom természetesen felébredt a beszélgetésre, kijött Ő sem akart hinni a szemének. Ő örül az biztos, Én meg itt vagyok nagy bajban, hogy mi legyen. Mert apa-lánya kapcsolatból született ez a kis vacak, és az nem túl egészséges dolog, viszont egy hónapig nem választhatom el az anyjától. Addig mindenképp velünk kell lennie, hogy aztán fájó szívvel tovább adjuk.

Malacapukát meg külön kellett választani tőlük, és csak néz rám bánatos szemekkel, holott Ő tehet az egészről :))

A cikket írta: anubis

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

A szüleimnél van a kiskutyám és nagyon hiányzik.
Ott családi ház van és jó neki ott .
Nem tudnám bezárni a panel házba . De a párom se engedné amúgy se:(
Üdvőzölek : Maya .
...........................................

megtekintés Válasz erre: monic7676

Szia! Nehéz dolog,de tudom milyen édesek ezek a kicsi állatok! Nekünk hörcsög van! Képzeld ,nekem volt egy kutyusom akit Sanyinak hívtak és lány volt!!!!! Az volt a nagy csoda mikor a Sanyi szült!!!!!!!!!

Igen, nagyon cukik, ha elolvasod az első részt, megtudod az előzményeket is:)) fura dolgokat tudnak produkálni malacék:)))
Szia! Nehéz dolog,de tudom milyen édesek ezek a kicsi állatok! Nekünk hörcsög van! Képzeld ,nekem volt egy kutyusom akit Sanyinak hívtak és lány volt!!!!! Az volt a nagy csoda mikor a Sanyi szült!!!!!!!!!
Kedves Anubis! Nagy meglepetés lehetett, az egész családnak. Mi lesz vele, megtartjátok? üdv Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: