újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

A fiatal generációról

Látogatók száma: 46

Manapság botránkozva nézem az embereket. Most éppen ilyen időszakomat élem. Nem nagyon érdekelt különösebben, hogy ki hogy öltözködik és viselkedik, de ami sok már sok. Fiatalabb koromban én is kicsapongó voltam, na de ennyire? A mai fiatalok úsznak az árral és észre sem veszik mi lesz velük pár év múlva, az még hagyján, hogy buliznak mert persze bulizzanak, de ésszel. Azaz rendes korlátok között. Jó múltkorában egy neves szórakozóhelyen jártam a városban. Hozzáteszem előtte itt törzsvendég voltam. Amit láttam ledöbbentett. Tizenéves kis csitrik rázzák magukat, olyan részegek, hogy már már a mozgás nehezükre esik. Persze a tizenéves fiúknak ez hogyne jönne be, hiszen itt a csaj, aki úgymond nincs magánál és könnyen kapható. Sajnos a legtöbbjük tényleg. Évek múltán bánni fogják, hogy ilyen könnyűvérűek. Felháborít ez a helyzet. Nincs ezeknek a mai fiataloknak szüleik? Nem látják a gyerek, hogy öltözik fel ha suliba megy? Vagy egyszerűen csak nem akarják észrevenni, hogy az ő kislányuk vagy éppen kisfiúk hogyan viselkedik? Egy másfajta őrület is terjeng, mégpedig az interneten. A neve mutasd meg magad „mozgalom”. Rengeteg fiatal lány pózol ruhában, sőt inkább anélkül félreérthetetlen helyzetekben. Ezeket a képeket magukról készítik és rakják fel közösségi oldalakra, és mindezt csak azért mert kiakarják hangsúlyozni, hogy ők milyen csinik és már nagyok. Szerintem egy értelmes lány akármilyen szép, nem csinál ilyet. Most is kérdem én, hol vannak ilyenkor a szülők? Aztán csodálkoznak, hogy a gyerek egy pár év múlva a sok buli, pia és töménytelen sex miatt nem a korának megfelelően fog kinézni. A sexre visszatérve biztos azt sem „szerelemből” csinálják azok akik feltöltik ilyen oldalakra magukat. Nem egy esetet hallottam már erőszakos áldozatról. Általában nem is azok lettek áldozatok akik fegyelmezetten és normálisan mentek bulizni. Csodálkozok, hogy hogyan korcsosulhatott el a fiatalok világa így. Ma már nem az számít, hogy kedves vagy meg jó a dumád, ennél több kell. Rakd ki a melled, pózolj a tükör előtt meztelenül, töltsd fel közösségi oldalra és írd oda nagyképűen „nem tehetek róla,de szép vagyok”. Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, lehet én vagyok túl prűd, de engem nagyon idegesít, ami a világban zajlik. Én is voltam tizenéves, követtem el én is baklövéseket, és nekem is voltak durva bulijaim. Na de kérem én sose pózoltam meztelenül a tükör előtt és raktam fel büszkén az internetre. Ilyet tettem volna szerintem édesapámtól biztos kaptam volna egy-két nevelő pofont. Érdekel a véleményetek.

A cikket írta: cintia23

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Az "kérdezd a nőt"-ben éppen tettem fel egy olyan kérdést hogy "a dekoltázs rejtélye". Na ott kb. ugyanezt boncolgatom én is, sőt én még úgy ahogy, de a kis csitrik korszakában élek, de engem ugyanígy felháborítanak, a magamutogatós közösségi portálos ribik, :D akiknek legfőbb bizonyítási vágyuk, hogy megmutassák hogy ők már micsoda "Nők". Amúgy nem tudom mit esznek a fiatal buta tyúkokon, de a barátaim közül is én vagyok a legfiatalabb, még is nekem van talán a legtöbb "eszem", hogy a 13-14 éves korosztály helyett, inkább 20 éves barátnőt keresetem:D Nem tom' elképzelni hogy egy 21 éves srácnak, mire jó egy 14 éves kis csaj? Szerintem sem a legjobb lelki társ, és sem lehet valami tapasztalt az ágyban (ha ilyesmi szándék vezérelné őket). :D
A családban van emo-s fiú ( egyik szeme sír a másik haj), van Alkonyat-imádó fiú ( hosszú FEKETÉRE LAKKOZOTT KÖRÖM,borzasnak álcázott,de minden tincs ott van ahol lennie kell) meg fültágítós nem is tudom mi. Engem meg ver tőlük a víz, és az, hogy az unokahúgom nem pózol pucéran a tükör előtt, talán a csodával egyenlő, vagy csak nagyon jól titkolja.
Jó cikk,tetszett:)
hosszasan tudnék reagálni, de inkább megboldogult nagymamámat idézem: "...tudod kisfiam, most az alja van felül..." (de meddig?)
Hasonlóképpen érzek én is.Rengeteg fiatal dolgozik körülöttem. Némelyik nálamnál is öregebbnek maszkírozza magát, hiába mondom, hogy nem a festéktől lesznek felnőttek. Műköröm, műhaj, jó párnak már műmelle is van. Aztán meg sírnak, hogy milyen keveset keresnek. Kérdezem, akkor miből vannak a öt- hat ezer forintos műkörmök, a negyven ezer forintos hajfelfűzések? És amit sokszor hallok egy egy szabad hétvége után.... jobb nem is említeni! :-(

megtekintés Válasz erre: cecill

Szia! Hm..., nekem az a véleményem, hogy a világ egy evolúciós folyamatban van. Ez nem jelenti azt, hogy ez az evolúció pozitív irány, de megyünk valahová. Szerény véleményem, hogy a szakadékba.
Pusszancs, Cecill

Ha jól sejtem a Nyugat-Római Birodalom is így bukott 476-ban...
ahogy az erkölcsök lazulni kezdtek és felütötte a fejét a hedonizmus, a bukás is törvényszerű volt.
Nekem ugyan nincs valami veterán életkorom (23), de nem hiszem el, hogy régen nem voltak k.-vák. Jó, régen nem volt net, így nem terjedt olyan gyorsan az ilyesmi. De ettől még nem a net tette tönkre a világot, azt csak használják. A szüleim korosztályában sokan szültek igen fiatalon gyereket, erre persze lehetne azt mondani hogy az nem ugyanaz, de a legtöbb ilyen nőnek az a kapcsolat nem az első volt, úgyhogy még annál is előbb kezdte a dolgokat.

Most én nem védeni akarom ezeket a csitriket, mert tisztában vagyok az általad le írt problémával, és tényleg elég nagy baj, én csak azt mondom, hogy a helyzet nem feltétlenül vészesebb csak más. Ezek ugyanazokból a típusú családokból származnak, mint a régi rossz életűek, sőt a netnek és az ostobaságnak köszönhetően könnyebben is lebuknak (rengeteg ilyet olvastam neten, szülők hozzászólásit, hogy ő ilyen képeket talált a kicsi lányról). Szóval én azért nem temetném a fiatalságot, szerintem olyan mint volt. Én se tettem fel meztelen képeket a netre kamaszként, a barátnőim se, mert mi rendes családból származunk, ennyi.
Az erkölcsi meg vislekedési normák már elég régen elkezdtek nagyon negativ irányba kuszni ...sokat a neten élik ki magukat(nem a értelemben) gondolják, hogy ez vagány dolog, csak azt nem tudom miért nem gondolnak rá, hogy egyszer lesz gyerekük.....neki mit fog mondani? anya hogy került a netre-meztelenül???
Szia! Hm..., nekem az a véleményem, hogy a világ egy evolúciós folyamatban van. Ez nem jelenti azt, hogy ez az evolúció pozitív irány, de megyünk valahová. Szerény véleményem, hogy a szakadékba.
Pusszancs, Cecill
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: