újabb események régebbi események további események
06:54
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:18
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
14:10
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

A nyomorúság arca 2

2012. március 2. - Látogatók száma: 67

Kértétek, hogy tájékoztassalak benneteket mindig a jelenlegi helyzetünkről. A kéréseteknek eleget teszek.

A nyomorúság arca még nyomorultabb lett, mint volt. Sajnos el kellett jönnünk attól a családtól, akik segítettek, mert tovább nem tudtak már segíteni. Sajnos ott sem volt munkalehetőség a számunkra. Mint írtam 3 munkanélküli volt a családban. Így is nagyon hálásak vagyunk nekik, amiért segítettek rajtunk. Újra Pesten vagyunk a mai nappal, és belekóstolunk a hajléktalanok életébe, mert sajnos nincs hová lehajtani a fejünket. Minden téren nagyon fáradtak vagyunk. Egyenlőre ez az életünk. De megvan a Hitünk, Bizalmunk hogy lesz jobb is, fel NEM adjuk. Írtam, hogy voltam már a padlón, de soha nem gondoltam volna, hogy ennyire lent leszek. Most egy Internetezőben ülök, s itt írom szomorú soraimat. A sors nagyon kegyetlen tréfát űz velünk. Az utcáról dolgozni nem lehet menni. Viszont sajnos ha van is olcsó albérlet, mindenhol kérnek Kauciót, és azt mi nem tudjuk kifizetni. Sajnos eléggé pénz szűkében vagyunk. Akiért a szívem megszakad, az nem is magunk, hanem a fiam. Nagyon büszke vagyok rá, mert nagyon megértő gyerek. Nem panaszkodik, hanem hősiesen elfogadja a jelenlegi helyzetünket. Ilyenkor nehéz anyának lenni, mert az ember mikor életet ad egy gyermeknek, nem ilyen életet szán neki. Ha nem is egy palotát, de egy biztonságos otthont igen. A ragaszkodás, és a szülői szeretet megvan, ahogy benne is a szülő iránt való szeretet, ezek éltetnek minket, is hajtanak előre. Szeretnénk már az alagút végére érni, és látni a fényt...

A cikket írta: magdolna65

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2012. március 5. 18:45
Szia Magdi!
Ha Pesten vagytok, talán tudnék segíteni egy albérlettel, de az a lakás nem az enyém. A kérdés, mennyit tudnátok fizetni havonta, kaució nélkül. Bár, ha utána gondolok, munka nélkül nincs igazán értelme ilyet kérdezni. Viszont szívesen segítenék rajtatok, már csak a gyerek miatt is, ha tudok.
2012. március 3. 00:58
nem még nem akarta el venni mert nem is volt rá oka hiszen eddig mindig volt albérletünk,csak most vagyunk ilyen nyomorult helyzetben. Hála Istennek,hogy még mindig velem van meg is bolondulnék, ha nem igy lenne.
2012. március 2. 22:50
“Aki könyörül a nincstelenen, az Úrnak ad kölcsön, mert ő megtéríti jótéteményét.”
(Magyar Bibliatársulat újfordítású Bibliája - A Példabeszédek könyve 19:17)

Kitartást kívánok!

Pussz, Tündér
2012. március 2. 22:22
Szia Magdi!

Csak egy kérdés:
A gyámügy még nem akarta elvenni a gyereket?

Puszi és kitartás!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: