újabb események régebbi események további események
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Az ágy 2.

Látogatók száma: 55

- Akkor még nem tudtam, hogy az az ágy elválaszt bennünket egymástól! Hozzuk vissza, Ákos! Kérlek!

- Juli -

Elment. Itt hagyta a levegőben az arcszesze illatát. Szeretem ezt az illatot. Tőlem kapta karácsonyra. Amikor a parfümériában megmutatta az eladó, azonnal tudtam, hogy ez az az illat, ami leginkább passzol hozzá. Szerettem belefúrni az orrom az kabátjába, beszívni az illatát, azt az Ákosillatot, amibe öt éve beleszerettem. Amikor még minden jó volt.
Sok mindent mondhattam volna neki, mégis alig nyitottam ki a számat egész reggel. Amikor meg szóltam, nem értette. Talán azért is ment el olyan lóhalálában, mert már nem bír elviselni. Untatom? Lehetséges. Az is lehet, hogy lehangolom, vagy mindkettőt egyszerre. Ha jól belegondolok, még csak nem is hibáztathatom érte.
Itt hagyott magamra a konyhában. Még csak meg sem csókolt rendesen.
Ha már itthon maradtam szabadságon, ki kellene mosni a függönyöket. Öblítős vízben - éppen, hogy csak felfrissüljenek.
Anyámhoz is fel kellene mennem, ezer éve nem voltan nála. Folyton nyúz, hogy mikor ugrok már oda, aztán meg jön a szokásos beszámolóival, hogy ennek az osztálytársamnak ekkora, meg akkora a gyereke, az meg pocakos, amaz meg ikreket szült. Egy éve más téma nincs ebben a családban, mint a terhesség, a vitaminok, meg a tesztek megbízhatatlansága. Szörnyű! Apám meg csak bólogat. Most bezzeg Anyunak ad igazat. Esküszöm, jobban tudják, mikor vagyok legfogékonyabb a gyermekáldásra, mint én magam.
De anyósoméknál sem jobb a helyzet. A kedves Mama! Ákossal folyton a konyhában duruzsolnak. Szerintük ki kellene vizsgáltatnom magam, mert az mégsem normális, hogy öt év ismeretség és egy év házasság után még mindig nem sír a gyerek a bölcsőben. Bölcső! Hol élnek ezek? Gondolom, ezért beszélte meg az időpontot Ákos a haverjával. Pont egy nőgyógyász barátot kellett kifognia? Egy jogásznak miért nem jogász a barátja? Ekkora hülyeséget!

folyt,köv.

A cikket írta: Nurse

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Szia Nurse! A történet folytatása nagyon is valóságos, mert sokszor van így nem mindenkinek sikerül "elsőre" s utána az emberek már sutymorognak, hozzá teszem sajnos és ezt lelkiekbe végig vinni nehéz.... érdeklődve várom a folytatást hogy vajon mi lesz velük???

Puszillak Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: