újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Barátnőm "szépsége "

Látogatók száma: 67

Mit tegyek, barátnőm napok óta nyaggat segítsek, mert megőrül. Férje elhagyta egy fiatalabb nőért, Ő egyedül maradt mert a válás alatt megszakadt a terhessége is. Sokat szaladtam hozzá, gondoztam szétszórt természetét, és lelkét is.

Nemrég meglátott egy férfit, aki megtetszett számára és szeretné elvarázsolni, de nem sikerül a dolog.
Már mindent kipróbált, hogy hogyan legyen szép és hódító:
-Masszőr, fitnesz fogyókúra (leadta a fölösleget)
-Fodrászat - csodás hajkorona!
- Kozmetikus - nem áltatta amit lehet megtette, amit nem azt a természet sem hozhatja már helyre.

Hiába mondom neki béküljön ki saját magával másképpen nem megy a dolog. Nyafog naponta csináljak vagy mondjak valamit amitől szép lesz.
Szerinte én szép vagyok, jó neki. Én magamat átlagosnak látom, csak megtanultam elfogadni azt ami van. Nem vagyok egy kifutóra termett alkat több okból sem, de ez már így marad. Nem fogyózom, nem hízókúrázom, mozgok, rohanok. Néha elmegyek a fodrászhoz, de idő hiányában többször magam festem és ápolom a hajamat. Kozmetikushoz sem járok rendszeresen sem, meg rendszertelenül sem. Igyekszem a bőröm tisztán és ápoltan tartani. Nem vagyok egy nagyon sminkes alkat. Reggelente ki vagyok békülve a tükörrel, és nem rohanok ecsetért, ha a barna szemem nem elég kerek.
Megtanultam ősz típusú ember vagyok, tudni kell mi áll jól, mit viseljek, és hogyan.
Barátnőm szőke, világos bőrrel, sok ideje van szolizik, napozik, de soha nincs kibékülve önmagával. Igyekszik nagyon rikító ruhákat hordani, hogy felhívja magára a figyelmet. Volt férjével is így ismerkedett meg, és nem hiszi van egy kor, ami után illik konzervatívabb stílusra váltani, mikor elmúltunk 35 évesek és nem túl formás a lábunk, már nem biztos, hogy a mini a divat, és nem haspólóval.
Szerinte konzervatív vagyok és azért nem szépül Ő.
Ma elmentünk és vásároltunk egy olyan áruházban, ahol az eladó segített nekem, hogy jobb belátásra bírjam extrém lelkületű barátnémat.
Ketten többre mentünk, mert ma normálisabban öltözött fel, és megelégedett a szolidabb sminkkel is a vacsorához.
Eszement, de meghívta a férfit egy vacsorára.
Bemutatom a társaságot:

Magdi az extrém barátnőm, aki hajlandó volt egy halványzöld ruhát magára venni, de ragaszkodott a magas sarkú cipellőjéhez.
Dezső az Úr aki egy elegáns öltönyben, mély lila ingben, és fehér nyakkendőben jelent meg, egy flancos Audival (ezt hazafele tudtam meg).
Velük a +fő én voltam, hogy ne lógjon ki a lólába egy mélybordó ruhában. Hajam kontyba fűzve, tűzve.

Az este elég jól sikerült, a vacsora az én tiszteletemre volt, a Magdi részéről rendezve, de a miért nem volt lényeges, helyesebben senki nem firtatta.
Csendesen lezajlott a vacsora, bár nekem a Dezső érdekesen nem stimmelt, mert állandóan a bejáratot nézegette, és a pincérnőt stírölte.
Időközben volt egy érzésem, hogy vagy menekülni akar, vagy fél, elárulják, de a miértet nem derítettem ki.
Dezső hozott haza minket, vagyis engem ide a lépcsőházhoz, és illedelmesen kézcsókkal elköszönt, s mégis maradt valahogyan bennem egy tüske mikor elment.
Magdit haza vitte, de a késői órára való tekintettel elhárította a felmenetelt a lakásra, de megígérte majd felhívja Magdit, és találkoznak.
Magdi engem hívott, hogy jól érezték magukat és klassz volt, az este.

Örültem valahogyan annak, hogy Magdi lelke helyére billent, de féltem ez a férfi nem neki való, vagy csalódni fog benne is.
Dezsőből is 12 egy tucat, s ilyen szaladgál bármerre az utcán. Semmi olyan pluszt nem láttam benne, amiért oda kellene lenni.
Lehet az én ízlésemmel van baj, és a Magdinak van igaza, inkább ez legyen, mint nekem igazam.
Amit megtudtam az az, hogy nem szeret olvasni különösebben csak krimiket, sőt nézni is ezeket imádja, és az akció filmeket.
A vacsora közben hanyagul "véletlen megfogta a kezem" mire én elrántottam és Ő elnézést kért. Ez után megfogta a Magdi kezét, aki ezt békésen és hálásan tűrte.

Nem értem mit eszik a barátnőm ezen a manuson, de majd utána járok a dolognak.
Lehet ha lesz időm visszamegyek megkeresem a pincérnőt és beszélek vele, hátha tud valamit. Nagyon nem lenne jó, ha Magdi beleszaladna még egy vakvágányba, mert az előzőt is nehezen vészelte túl.
Jó Ő csak 40 éves nő, de azért több esze is lehetne, bár ez nem kor kérdése.
Nehéz lesz beszélni vele és meggyőzni, hogy jobban érdeklődjön a Dezsője után, ne menjen bele egy kilátástalan és lehetetlen helyzetbe, mert nem biztos tudom ápolni állandóan az Ő lelkét, mert az enyémmel is van gondom, főleg mikor a dokihoz kell járnom a bajaimmal.
Az is eszembe jutott, ha a Dezső megtudja szimatolok utána még félre érti és azt hiheti én kattantam rá, pedig távol áll tőlem, a férfi is, és a gondolata is ennek az embernek.

Az én ideálom egészen más típus. Sőt van párom, aki olyan amilyet én szeretek.
Most a dilemmám estére, hogy Magdi barátném elbűvölte-e a lovagját, vagy holnap megint nyaggat legyen szép és olyan amilyen soha nem lesz már!!!

A cikket írta: Divi Éva

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: MindenHatÓ

Tapasztalatból mondom, a felszedett pasi sohasem lesz igazi társ. Nem fogja elszalasztani a lehetőséget és jól kihasználja a barátnődet, aztán ennyi. Lehet felesége van, azért leste a bejáratot, ki látja meg?? 35, sőt 40 fölött is lehet dögösen öltözködni, ha a hölgynek jó az alakja és tudja viselni a ráaggatott göncöt. Én meghalnék ha fel kellene vennem valami szolid ruhát, úgy érezném magam, mint egy apáca miniben. ;-)))

Szia !

Osztom a felszedett pasi olyan mint régen volt a felszedett harisnya, maximum még egy útra volt használható vehetted a másikat, mert nem volt igazán tartós darab már. Üdv Éva.

megtekintés Válasz erre:  

Ezt a hozzászólást csak bejelentkezett felhasználók láthatják.

Szia Rumjamaica !

Ez így érdekes amit írsz. Én alapjában véve kedves, vidám vagyok, nem herdálom a pénzt kozmetikusra, fodrászra, hanem házilag vagyok tiszta ápolt, és rendezett nő vagyok, a volt férjem mégis elhagyott egy másik nőért, sőt volt egy élettársam, akinek szintén nem voltam elég szép. Van hogy bármit megtehetsz, de csak azt értékelitek aki olyan mint egy pénztárgép és pláza cicuska.
Aki főz, mos, takarít, rendbe tartja magát és figyelmes veletek, azt lecserélitek egy olyanra, aki tart igényt a figyelmetekre, amíg elszédültök, és aztán két szék közül marad a föld!!
Nem téged akartalak ezzel bántani, csak Te álltál a másik oldalon. bocsika. Üdv Éva.
Tapasztalatból mondom, a felszedett pasi sohasem lesz igazi társ. Nem fogja elszalasztani a lehetőséget és jól kihasználja a barátnődet, aztán ennyi. Lehet felesége van, azért leste a bejáratot, ki látja meg?? 35, sőt 40 fölött is lehet dögösen öltözködni, ha a hölgynek jó az alakja és tudja viselni a ráaggatott göncöt. Én meghalnék ha fel kellene vennem valami szolid ruhát, úgy érezném magam, mint egy apáca miniben. ;-)))
 
Ezt a hozzászólást csak bejelentkezett felhasználók láthatják.
Szia Éva!
Neked jó megérzéseid vannak. A pasas csak egy csélcsap szerintem. A pincérnő csak jobban bejött neki, mint Magdi. Ha ez így van, akkor meg tényleg rövid lesz a románcuk:-( Remélem én is tévedek!
Üdv,
Pinokkió
Bírom a szófordulataidat, olyan ismerősek. Stíröl... manus... rákattan...
A sztori is jó, hát ilyenek a nők. Nemhogy megelégedne egyelőre a barátnőd azzal, hogy van egy ismerőse. Hol van az még a baráttól... időnek kell eltelnie szerintem is. Így nem érheti csalódás, ha mégsem jönne össze. Úgy kellene tekintenie ezt a manust. Csak egy manus. Fő az óvatosság. :-)
Ettől azért én nagyon távol vagyok. Minden, amit ő elkövet magával, nálam várat, de sokat. És belátható időn belül nem változik a dolog... Én is azt teszem, amit te.
Szia Éva!

Húú, a leírtak alapján nem hiszem, hogy kialakul a románc Magdi és Dezső között!
(Mondd meg a barátnődnek, hogy a kevesebb néha több! - az öltözködésre utalok.)

Puszi:

L.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: