újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Internet

Látogatók száma: 56

Az internet és én..

Hol is kezdjem....
Sokáig,évekig hajtogattam:nekem nem lesz számítógépen,nekem nem kell internet,ha valaki el akar érni hívjon fel telefonon vagy írjon levelet vagy "kőkorszaki" e-mailt faxot küldjön...
Nem tudom miért,de ódzkodtam mindig is a gondolattól:INTERNET...
Aztán bő egy éve(!)jött a lehetőség,egy kedves ismerősünk beállított egy nagy dobozzal ,egy még nagyobb monitorral és a már azóta számomra is ismeretes Windows 2000 programmal,ami akkor nekem a csúcs volt,persze korántsem a leggyorsabb rendszer ,de nekem ez volt a kezdet...
Eleinte csak e-maileztem,majd hallgattam a felvételeket a youtube-on,nem ismertem sok oldalt,de sikerült belefutnom aztán egy olyanba,ami számomra még nem ismeretes vírust tartalmazott,nem tudtam azt sem hogy az én gépem nem tartalmaz víruskeresőt,ezért ahogy mondani szokták,benyeltem egyet..
A gép amúgy is régi,elavult volt,újra jött a kedves ismerős,és ahogy odahozta el is vitte már kevésbé nagy lelkesedéssel...
Na most mi legyen..gondoltam..már hónapok óta élveztem az internet előnyeit,s már görcsösen akartam egy új,korszerűbb,szebb,jobb gépet.
Kutattam,kerestem,osztottam,szoroztam,s végül egy hiper-szuper laptop mellett döntöttem,aminek nagy kijelzője van,víruskeresője is és már egy új programmal(Windows7)volt ellátva.
Nagyon boldog voltam vele,mindenki irigyelte tőlem gyorsaságát,hurcoltam magammal mint a véres kardot.Szóval elégedett voltam.
Akkor jött a nem várt fordulat..Sajnos egy fertőzést követően akutan átmenetileg elveszítettem a látásom,és bár valamennyire láttam egy szemmel,azt mégsem vettem észre,hogy úgy csuktam össze a gépet,hogy valami becsípődött közé..tönkrement a szeretett kincs..hónapokig használhatatlan volt,mert a javíttatása horribilis összeg volt.De én kivártam,és ahogy a látásom is kezdett visszatérni,a laptop is elkerült a szervizbe,és mint újkorában,régi pompájában kaptam vissza.
Azóta nagyon vigyázok rá,újabbnál újabb lehetőségekkel találkoztam különböző oldalakon és örülök hogy ezen a gépen oszthattam ezt meg veletek.

A cikket írta: ildiko1974

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre:

Kedves Ildikó,

az adalapodon színes egyéniségként jellemzed magadat. Kár, hogy az a sok szín az írásaidban nem érződik.

Üdv,

Ktr

Talán mert a gépen csak feketével tudok írni..itt legalábbis.. :)
 
Kedves Ildikó,

az adalapodon színes egyéniségként jellemzed magadat. Kár, hogy az a sok szín az írásaidban nem érződik.

Üdv,

Ktr

megtekintés Válasz erre: Pinokkió

Ez az, az ember sokszor ódzkodik valamitől, majd ha megkapja, belekóstol nem tud elszakadni tőle! Vigyázzunk a ló túloldalával is:-)
Pinokkió

Köszi :)
Ez az, az ember sokszor ódzkodik valamitől, majd ha megkapja, belekóstol nem tud elszakadni tőle! Vigyázzunk a ló túloldalával is:-)
Pinokkió
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: