újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Erotikus

Piroska...

Látogatók száma: 117

Társat kerestem és jött egy Piroska....

A TEMPÓ ingyenes hirdető újságban adtam fel egy hirdetést magamról a társkereső rovatába, 2005 nyarán. Jól megszerkesztett szöveggel, ami imigyen íródott:
Középkorú 170/75 őszes hajú, jó megjelenésű, igényes úriember társát, párját keresi csinos, kedves hölgy személyében, hosszú távú kapcsolatra. Ház, kocsi van.
Mégse gondolja azt rólam egy hölgyemény sem, hogy netán szélhámoskodni akarok.

Említenem sem kell, hogy éjjel-nappal csörgött a telefonom, és garmadával jöttek az sms-ek is. Szinte már zsibbadtam tőlük, de egy hölgy megfogott a kellemes hangjával, és a modorával, úgyhogy többszöri csacsogás után megbeszéltünk a hétvégére egy randit. Piroska volt a neve, ötven éves, és amit még elmondott magáról, no meg a külsejéről.

Az utolsó beszélgetésünk pénteken, délután négy körül volt, és már türelmetlenül vártam a szombat este hat órát. Arra az időpontra volt a tali megdumcsizva egy benzinkútnál, Pécset. Tervezgettem, hogy merre is menjünk ezzel a csajszival. Sok-sok szórakozóhely lehetősége megfordult a fejemben, de legfőképpen az, hogy utána hova menjünk? Hozzá, vagy hozzám? Na ez a gondolat volt az, ami leginkább foglalkoztatott.
Hát szinte nyaltam már a szám szélét. Gondoltam is, na Stefán ha ezt becserkészed?...

Még aznap este, fél kilenc lehetett, amikor megcsörrent a mobilom, és beleszólt ez a csajszika.
- Hol vagy már?.. másodszor hívlak, és ezt eléggé erélyes hangon, indulattal tette.
- Ne haragudj - mondtam neki, de tusoltam, és nem hallottam, hogy csörög a mobilom.
- Ok rendben, akkor engedj be!... jött türelmetlenül a válasz.
- Tessék?....kérdeztem.
- Igen jól hallottad!
- Hova engedjelek? - kérdeztem ostobán.
- Itt állok a kapud előtt a hídon... jött ismét a válasz. (Úgy voltam, ahogy a zuhany alól kiléptem egy szál semmiben, és hirtelenjében sokkolt ez az új esemény.)
Gyorsan összekapva magam, egy sortot felrántva, de még mindig kétkedve menet közben törülközve kimentem a kapuhoz.

Nem kis meglepetésemre, ahogy megláttam, szinte elkezdtem csuklani. Ez a nő tényleg Piroska volt! Ott állt, egy piros Suzukival a házam előtt a hídon. Kiszállt a kocsiból, csinos piros kosztümében, azonos színű kalapban, és magassarkú szandálban. Ja, még a fülbevalója is piros volt, és a szája mint a tojásfesték. Ahogy felocsúdtam a kellemes sokkból, mondottam neki, hogy ez nem a pártbizottság!... - asszociálva az öltözékére. Erre ő elmosolyodott, és beengedtem... Közben többszörösen elnézést kérve, hogy ilyen lenge öltözetben fogadom.

Beértünk a lakásba, magamra vettem egy joggingot, ő helyet foglalt, és levette a kalapját. Megkérdeztem, mivel kínálhatom meg, és közben érdeklődtem, honnan is tudta meg a lakcímem? - A tudakozótól. - És egy kávét elfogadna - felelte.
De, mint a bika a piros szín láttán, már kezdtem gerjedni rá, mert nagyon bejött nekem a csaj. A korából legalább öt-hat évet letagadhatott volna, mert kimondottan dekoratív jelenség volt. Pár perces ismerkedés után, előállt egy gondolattal, hogy mi lenne, ha kimennénk a Balatonra? Mondottam is neki, hogy ez nem rossz ötlet, és kezdtem öltözni, csak úgy nyáriasan, közben közöltem vele, hogy már ittam, és én már nem vezethetek. Mondta, hogy semmi gond, majd ő vezet.

El is indultunk az ő kocsijával Balatonlellére. Beültünk egy kis étterembe vacsorázni, én közben iszogattam is, de még ő is ivott egy sört. Közben észrevettem, hogy két telefon is van nála, amiket többször nézegetett. Én úgy tettem, mint aki nem vesz róla tudomást.
Már kezdtünk volna hangulatba jönni, amikor eleredt az eső, és el kellett indulnunk vissza hozzám. Útban hazafelé kezdtem ráizgulni, és tapperrolni , ami egyáltalán nem volt ellenére. Sőt nagyon is tetszett neki! Csak annyit mondott, hogy ez veszélyes így vezetés közben, Stefán!

Haza érve lefürdettük egymást, és ágyba bújtunk. Fergeteges szeretkezésbe kezdtünk, ami nem csak egy dugás volt. Már befejeztük, amikor megszólalt a telefonja, és amit igen idegesen vett fel. Érdeklődve, hogy mi volt, ki volt ez, mert furcsállottam a beszélgetést, ugyanis kb. hajnali három óra lehetett. Akkor közölte velem, hogy a férje volt, és hazajött külföldről. Nahát ez engem kissé meglepett, de ő mindjárt igyekezett mondani, hogy nem élnek jól, és neki is kijár egy kis szeretet, szórakozás. Na nem azért mintha ez nekem igazán jól esett volna, hogy meg kellett tudnom azt,hogy férjezett. Ezek után ő már csak egy strigula volt a számomra.

Sebtében elkezdett öltözködni, hogy elindul amíg a férje haza nem ér, mert a határtól hívta. Ezek után én már örültem is, hogy elmegy, de ő elém állt, és mondta, hogy akkor most számoljunk el. Na ekkor néztem ki okosan a fejemből, miért is, mivel kellene elszámolni? - kérdeztem. - Tartozol nekem egy húszassal, felelte. - Mivel?! - kérdeztem ismételten. - Húszezerrel! - ordította. ... Na akkor én, higgadtan, és vigyorogva kikísértem a kocsijához, és a fülébe súgtam, hogy - Drágám, én még "pináért" nem fizettem sose, és örülj, hogy volt egy szép estéd!

Ezek után rám nézett, és mondta: - Erre még "rábaszol"!- Beült a kocsiba, és elment. Én meg értetlenül mentem befelé, vagy talán számlát kellett volna kérnem tőle?

A cikket írta:

13 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

 
Ezt a hozzászólást törölte a moderátor.

megtekintés Válasz erre:

Hmm! Ez volt! Én meg amilyen! Köszi, hogy olvastad!

Üdv.

István

Ahogy mondod! Amilyen, olyan! :-)

Na! És beváltotta az ígéretét? Ráb....tál? :-)
Ahogy mondod hapsikám, amilyen! Én azért nem lennék annyira elszállva magamtól! Szoktál te gondolkodni is néha? Nem ártana pedig. Inkább előtte, mint utána. De ahogy elnézem, neked mindegy csak pina legyen. Hogy kurva? A vak is látja! Azt hitted, rosszul hitted!
Mi a nem jó neked?
 
Hmm! Ez volt! Én meg amilyen! Köszi, hogy olvastad!

Üdv.

István
Nem semmi! Se a nő, se a szitu, és nem utolsó sorban, te sem. :)))
Jó írás.
Üdv.
Zsomwin

megtekintés Válasz erre: bokorur

Tisztel István!
Rendben, a tartalmon ne változtasson, ha Ön nem érzi, hogy megérdemelné a hölgy.
De ez sántít: "Na nem azért mintha ez nekem igazán jól esett volna, de ezek után ő már csak egy strigula volt."
Mikor strigula nekünk? Ha jól esik vagy ha nem?
Lehet ezekhez én nem értek, de mintha fordított értelemben lenne a "de" miatt a mondat.
Bokor

Tisztelt Tanár úr!

Hát tudja, nem érdemli meg ez a hölgy, hogy változtassak. Az pedig, hogy a szex jól esett? Igen persze, hogy jól! Miért ne?.. Neki is jó volt, és egy szóval sem említettem, hogy ez a nő qurva lett volna. Ha lenne kupi, ami nincs, miért is járnánk oda?... Ez a kis történetem így volt igaz, és mindegyik.

Üdv. :)

István
 
Ez a szöveg marha jó volt Tyson! bocs.
joboszi

megtekintés Válasz erre: Tyson

Szijjja Stefán!
Ez mocsok jó!!!!! Eddig hogy futottam el mellétted! Katad a 5-ös!
Tyson

Szijjja Tyson!

Köszönöm szépen az 5-őst, de miért is sietsz annyira? Inkább olvasgass! :))

Üdv.

Stefán
Szijjja Stefán!
Ez mocsok jó!!!!! Eddig hogy futottam el mellétted! Katad a 5-ös!
Tyson

megtekintés Válasz erre:

Tisztelt Bokor úr!

Tanácsát megfogadva, idéző jelbe helyeztem azokat a szavakat, amiket ön javasolt! A második javaslatával nem értek egyet, és azon nem akarok változtatni.
Köszönöm az "értéklesését", és a tanácsait. :)

Üdv.

István

Tisztel István!
Rendben, a tartalmon ne változtasson, ha Ön nem érzi, hogy megérdemelné a hölgy.
De ez sántít: "Na nem azért mintha ez nekem igazán jól esett volna, de ezek után ő már csak egy strigula volt."
Mikor strigula nekünk? Ha jól esik vagy ha nem?
Lehet ezekhez én nem értek, de mintha fordított értelemben lenne a "de" miatt a mondat.
Bokor

megtekintés Válasz erre: zsoltne.eva

Kedves Bokorur!

Udvariasságból a cikk írója nyilván igazat fog adni önnek. De nem igazán értem a javaslatát, hogy a mondatot szerkessze át, igaz csak egy szó, de a mondanivalóját mégis csak megváltoztatná. Mert hiszen miért esett volna jól, hajnali három órakor egy telefonhívás, ráadásul akkor szembesül azzal, hogy férje van a nőnek. Vagyis becsapva érezte magát. Ezért mondja, azt, hogy neki ez nem igazán esett jól.... és ettől kezdve csak egy strigula... Na, nem mintha én mindent elhinnék, hogy így is van, de a szitu ezt hozta magával. És a hölgyre nézve miért kellene, hogy előnyösebbé váljon? :-)

Bocsi, hogy közbeszóltam. Csak beszélgetünk.

Éva

Tisztelt Éva!
Ezt Ön nem értheti... "Mi férfiak" ezt így szoktuk mondani, mert ha "megvolt" a hölgy, mi is ott voltunk, ránk nézve is degradáló, ha sértjük a hölgyet, akivel voltunk (a mondatomban kegyes hazugságot kértem az írótól). Egyébként az eredeti mondat szemantikailag hibás.
Bokor
 
Tisztelt Bokor úr!

Tanácsát megfogadva, idéző jelbe helyeztem azokat a szavakat, amiket ön javasolt! A második javaslatával nem értek egyet, és azon nem akarok változtatni.
Köszönöm az "értéklesését", és a tanácsait. :)

Üdv.

István

megtekintés Válasz erre: bokorur

Tisztelt István!
Határozottan kezd letisztulni az írása. De még ne szálljon el magától! Hosszú út áll még Ön előtt. Én javasolnám, hogy a közönséges kifejezéseket, mondatokat tegye idézőjelbe. Ezzel azt jelzi az olvasójának, hogy a hitelesség érdekében szükséges az íráshoz az amit jelölt, közben így az Önre jellemző stíluselemeket is megőrizheti.
Tanácsom, az önironikus humorát fokozza az írásaiban!
Egy konkrét javaslat: "Na nem azért mintha ez nekem igazán jól esett volna, de ezek után ő már csak egy strigula volt." helyett: Na nem azért, mintha ez nekem nemigazán esett volna jól, de ezek után ő már csak egy strigula volt. Így helyesebb a mondat szemantikája, nem utolsósorban, a hölgyre nézve is előnyösebb.
Bokor

Kedves Bokorur!

Udvariasságból a cikk írója nyilván igazat fog adni önnek. De nem igazán értem a javaslatát, hogy a mondatot szerkessze át, igaz csak egy szó, de a mondanivalóját mégis csak megváltoztatná. Mert hiszen miért esett volna jól, hajnali három órakor egy telefonhívás, ráadásul akkor szembesül azzal, hogy férje van a nőnek. Vagyis becsapva érezte magát. Ezért mondja, azt, hogy neki ez nem igazán esett jól.... és ettől kezdve csak egy strigula... Na, nem mintha én mindent elhinnék, hogy így is van, de a szitu ezt hozta magával. És a hölgyre nézve miért kellene, hogy előnyösebbé váljon? :-)

Bocsi, hogy közbeszóltam. Csak beszélgetünk.

Éva
Tisztelt István!
Határozottan kezd letisztulni az írása. De még ne szálljon el magától! Hosszú út áll még Ön előtt. Én javasolnám, hogy a közönséges kifejezéseket, mondatokat tegye idézőjelbe. Ezzel azt jelzi az olvasójának, hogy a hitelesség érdekében szükséges az íráshoz az amit jelölt, közben így az Önre jellemző stíluselemeket is megőrizheti.
Tanácsom, az önironikus humorát fokozza az írásaiban!
Egy konkrét javaslat: "Na nem azért mintha ez nekem igazán jól esett volna, de ezek után ő már csak egy strigula volt." helyett: Na nem azért, mintha ez nekem nemigazán esett volna jól, de ezek után ő már csak egy strigula volt. Így helyesebb a mondat szemantikája, nem utolsósorban, a hölgyre nézve is előnyösebb.
Bokor
Szia István!
Nagyon jók az írásaid. Szeretem a hangulatukat.

Nem rossz a párbeszéd sem bennük.:) Jókat kacarászok rajtuk!

Várom a következőt!! <3

megtekintés Válasz erre:

Kedves István! Igyekszek odafigyelni ,de még nemigazán törekszek pasizni.Ha lesz egyszer pasim, ígérem annyira nem lesz közönséges, mint te)))) De a cikkedben, a szöveged a stílusod tetszik.
joboszi

Szia joboszi!

Ezt jólmegaszontad neki. Meg is érdemelte! Bár, ami azt illeti önkritikát gyakorol néha. De ez még nem menti fel semmi alól. Igen könnyelmű pasi. A nő meglepte. Ó a kis naiv! Bár ezek szerint vannak ilyen nők. Most meg én vagyok a naiv. Ez egyszer még megúszta. És én, mint a kalózlány a Lajoson, vagy a Rózon, a fél szememet rajta tartom addig, ameddig. :-)

Pussz,
Éva
 
Kedves István! Igyekszek odafigyelni ,de még nemigazán törekszek pasizni.Ha lesz egyszer pasim, ígérem annyira nem lesz közönséges, mint te)))) De a cikkedben, a szöveged a stílusod tetszik.
joboszi

megtekintés Válasz erre: kalozlány

Ez ez kurtizán volt Stefán, hogy fizetned kellett volna?!?!?!?
nem is tudtam, hogy 170 centi vagy csak! Mindig legalább kétméteresnek gondoltalak a jó kiállásoddal.vagy az a súlyod??? ;'))

Szia Kalózlány!

Tudod én nem mondanám Qrvának, inkább csak elhanyagolt asszonynak. Szerintem csak be akart kóstolni, legalább is megpróbált.
Mint írod a méreteim?... Az ágyban nem számítanak méretek, bocsi de egy igen.

:)

Üdv. Stefán

megtekintés Válasz erre:

Kedves István!Szemtelenül pimaszak a cikkeid, ahogy le vannak írva,De így nagyon jók! Téged kajálni fognak itt,Annyira jól íród le a történetet, hogy nem lehet nem elolvasni.Ez a laza szöveg, a stílus, nagyon jó . Nemtom és Bokor úr ír hasonlókat, de te őket is túl teszed az írásaidban.Szeretlek olvasni. Szeretem ezt a kissé közönséges megnyilvánulást.Végig tudlak olvasni, mert érdekes amit írsz.
Remélem sok lesz belőle még.
joboszi

Szia Katika!

Köszi jól esett a méltatásod, és az is , hogy tetszenek a cikkeim.
A másik, én még nagyon messze állok a Tamástól, és a Bokor úrtól, de nem törekszem babérokra.
Na még az, hogy laza a stílusom?..hát én ilyen vagyok, sokszor szemtelen, és közönséges. Kérlek figyelj oda te is a társkereséssel, nehogy olyan pasira lelj, mint amilyen én vagyok. :)

Üdv.

István

megtekintés Válasz erre: Lizelotte

Amikor még én is a neten kerestem társat, az egyik hasonló cipőben járó pasi ezt mondta:
"A társkereső portálokon becserkészett nők zömét ágyba tudom vinni, és még akkor is olcsóbbak, mint a hivatásos kurvák ha fuvarozom, vagy vacsira hívom meg őket. Meg kell őket hallgatni, nagy a szeretetéhségük, de ha kedves vagyok, figyelek rájuk, az ágyban mindent megkapok tőlük!"

István a Te menyecskéd nem közülük való volt! :)

Szia Liz!

Igaza volt az illetőnek, csak a szexről szól az egész, mert mindennek az a mozgató rúgója.
Hát egész őszintén megmondom neked, csak azt a nőt nem vittem az ágyba akit nem akartam.
Azt még hozzá tenném, hogy a 70%-uk depis, és ki merem jelenteni, hogy eltelt egy kis idő amire kezelni tudtam a helyzeteket.
Még annyit: tudom, hogy mit jelent az, mert volt részem benne nekem is, és szinte elfordultak tőlem az emberek, és a szex sem érdekelt.
Hála Istennek egy szem gyógyszer, és egy korty ital nélkül vergődtem ki belőle.

Igen szerintem is közülük való volt, de nem feltétlenül volt kurva, mert az ágyban sem úgy viselkedett.


Üdv. :)

István
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: