újabb események régebbi események további események
14:01
GregorywrarD regisztrált a weboldalra
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Vagontakarítás, avagy a csótányok háborúja!

Látogatók száma: 15

Nem kedvenc állatka, az biztos!

Egyik nagyon jó ismerősöm évekkel ezelőtt vagonokat takarított egy pályaudvaron, ami még nem is lenne baj. A baj és röhögés, csak utána jött.

Az öltözőjüket, - ahol nap, mint nap öltöztek és reggelenként vagy műszak végén beszélgettek - ellepték a csótányok és így, mindennap munkásruhában jöttek és mentek.

Azután nagy csótányirtás történt, örültek, hogy rendben van és újra betudják akasztani a munkásruhákat, tudnak fürdeni és utcaiban jönni és menni.

Egy nap, mikor fel akarták venni a műszakot, az Én ismerősömnek mániája volt és ma is az, hogy mielőtt felvesz valamit, kirázza az adott ruhákat. Na jó, Ő fel is öltözött, de egyik kollégája csak úgy elővette a ruhát és Ő is felvette.

Mentek a vonaton egyszer csak kolléganője elkezd ugrálni: - " Jaj, de csíp és mászik jajaj"!
Még a hideg is megborzongat, az ismerősöm nem tudta hirtelen sírjon vagy röhögjön
egy jót, mindegy a kantárosból ki kellett bújni, ha tetszett, ha nem, mert egyre jobban csípett.

Amikor lekapta és kirázták egy megragadt csótány volt, ami belül ott maradt és ahogy Ő mozgott ez is ment volna, de mivel nem tudott, így csípett!
Szegény jó ideig viszketett utána, de megtanulta a ruhákat kirázni és megnézni, mielőtt felveszi!

Én nem is tudom, mit csináltam volna hirtelen, de tanulság, hogy az ilyen ocsmány kis bogarakkal, - bár az élet részei - vigyázni kell, mert akár fertőzést is kaphat az, aki esetleg allergiás!

A cikket írta: Orsolya

0 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Én sem kedvelem ezeket az állatkákat! Mikor hallottam róla elősször engem is a hideg rázott ki! pusszantalak drága Tündér Orsolya
Brrr, a hideg futkos a hátamon még attól is, hogy a történetedet olvasom. S, nem azért, mert rossz az írás...a kis jószágok iránti ellenszenvem. :-(

Pussz,
Tündér:-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: