újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Vihar, mely nem csitul!

Látogatók száma: 17

Elkeserítő ez a mostani helyzet, mely országunkat érte!

Nem tudom ki hogyan, de Én nagyon rosszul viselem az időjárás adta nehézségeket. Ami pedig mostanság zajlik, az egyenesen katasztrófális!
Még régi öregeink, sem értek ilyet, voltak ugyan áradások, de ilyen mértékű nem.

Emberek, akik esetleg elvesztették egy életük munkáját, mert a patak, tó vagy folyó kiáradt és magával vitte azt, amiért egy egész életen át dolgoztak! Borzalmas! ilyen példátlan dolgokat eddig csak a tévében láttunk, de nem nálunk!

Persze bárhol a világon történik ilyen, mélyen megérint, hiszen ha máshol is élünk és történik egy katasztrófa az borzalmas, szinte leírhatatlan, ha valaki elveszti rokonát, barátját és élete munkáját!
Igaz, az anyagiakat vissza tudja szerezni az ember kemény munkával, de életet vissza adni, azt nem!

De akkor is borzasztó hallanom, most már erre mifelénk is Észak - Magyarországon sok helyen kilakoltatás, árvízi védekezés, mentés, ami még menthető, kertek, melyekben úgy lehet nem terem semmi, házak, melyek összedőltek, életek melyek tönkrementek!
Hihetetlen, de sajnos igaz!

A természet tréfája, hogy az időjárás is megbolondult. Teljesen! Nem is tudom, hogy mi lesz, mert ha az időjárásunk továbbra is így marad..., még több katasztrófát okoz!

Az biztos, hogy Én minden nap úgy érek haza, hogy utána arra kérem a jó Istent, segítse meg az embereket és küldjön nekünk jó időt, mert ez már sok!

Emellett még az időváltozások terhelik meg a szervezetünket, még az egészséges embereket is megviseli, hát még akinek valami problémája van!

Minden esetre milyen az ember, minden helyzetben még, ha a legkritikusabb is összefognak és próbálják megoldani a megoldhatatlant! Hiszen mi emberek ilyenek vagyunk, küzdünk egy életen át, sok mindennel szembenézve és végigharcolva!

A történelem sok csapást mért már ránk, elődeinkre is és most ránk is, de mi olyanok vagyunk, hogy valamilyen úton - módon túl éljük! Én csak azt kérem, ha úgy van mindenki gondoljon azokra, akik valakijüket ilyen módon elvesztették! Szorítsunk nekik, hogy sikerüljön mindent átvészelniük és valamilyen formában újrakezdeniük az ÉLETET!

Minden elismerésem azoknak akik mai napig küzdenek a gátakon és próbálják menteni a menthetőt, mert az embereket a tettek határozzák meg!

A cikket írta: Orsolya

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

de sokszor mit tud tenni az ember????
semmit
azonban
sok mindent!!!

:)
jó írás!!!
Én is azon a véleményen vagyok mint Ginesz.A természet most követeli vissza amit elvett az ember tőle :(.
A magyarországi vízgazdálkodás katasztrofális. És itt az eredménye. Az évtizedek alatt nem karbantartott patakok nem képesek elnyelni, elvezetni a vizeket. A házak előtt betemetve a víznyelők, mert olyan szép az a kis gyepes terület, na meg parkolásra is nagyon jó. De a víz amikor jön, ott keres magának utat, ahol talál. :(((
Sok emberrel beszélgettem, akik kozül sokan bibliainak gondolják ezeket a katasztrófáka.Mert ezek tényleg katasztrófák. Én úgy gondolom, hogy csak a természet szeretné valahogy visszaállítani azt amit mi emberek sok év alatt elrontottunk.Segítek ahogy tudok, pl.telefonhívással.Sajnálom az embereket én is.
Nagyon emberi...:-)

Pussz,
Tündér:-)
Jól esett olvasni a gondolataidat és osztom a véleményedet .
Meg kell látnunk hogy mások milyen nehéz helyzetben vannak , ha tudunk segítsünk nekik és legyünk hálásak azért hogy mi nem vagyunk ilyen nehéz körülmények között.

Köszönöm, hogy olvashattam:)

üdv:anita
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: