újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

...Világ

Látogatók száma: 40

Mit mondjak nem vagyok elragadtatva a különdöző : Neked, Bele, Való Világoktól. Akármikor bekapcsolom a tv-t minden honnan ezek a hírek folynak. Engem irritál, és zavar, tolakodónak tartom.

Soha nem rajongtam az ilyen különféle kukkolós műsorokért. Lehet azért, mert szeretem, ha az én intim szférámat tiszteletben tartják, és én is igyekszem a másét tiszteletben tartani.
Az hogy az egész erkölcsileg nagyon kifogásolható, és a gyerekek, akik szívesen lógnak ezen a műsoron mást sem látnak a cigarettázást, az ivást, a különféle csábításokat, intrikát, és egymás háta mögötti kibeszéléseket az maga gusztustalan. A média ezekkel a "hírekkel" van tele.
Én szívesebben nézek ismeretterjesztő műsort, de mára eljutottak odáig, hogy a reklámok is ezekkel az eseményekkel tűzdelik meg. Sőt a társ csatornák is ezt harsogják.
Valahogyan az ifjúságnak ez egyáltalán nem válik előnyére, amennyiben nézi.
Igaz szívem szerint én nagyon késői időszakra tenném ezt a műsort, és aki kíváncsi rá az nézze, virítson fent éjszaka, vagy vegye fel videóra vagy bármire, amire karja, de ne főműsor időben és főműsor helyett adják ezt a szemetet.
Ez a műsor is azt mutatja, nem kell okosnak intelligensnek lenni, elég ha bejutsz egy ilyen műsorba, híres leszel, sok pénzt keresel a szemétkedéssel, az ámítással, és népbutítással.
Sajnálatos dolog, hogy ez lett a mérce. Na meg a celebkedés.
Nem kell tanulni, mondja egy ismerős gyerek, mert ha jól néz ki és tornázik sokat, akkor majd lehet celeb, és az sokat keres, és körbe rajongják, és válogathat mindenbe.
Én buta meg tanultam sok-sok éven át, és emberségesen próbálok élni, cselekedni, ja és dolgoztam tiszta szívvel és lélekkel. Mekkora butaság nem?
Végül is be kell látnom én hibáztam mert a kislány és az öccse, aki politikus akar lenni, nekik már bejön majd az élet, míg én csak szagolom az árnyékát!!!!!

A cikket írta: Divi Éva

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Szia Éva!
Nagyon igazad van, egyszerüen nem értem azokat az embereket,(különösen a nőket) hogyan alacsonyodhatnak le ennyire!! Szegény szülők.... A TV- pedig azt közvetít, sajnos főműsor időben is amit akar, nincs igazán kontroll, csak a "karika"legyen a helyén. :* Maresz
Kedves Éva !
Minden ilyen jellegű TV műsor egyszerűen kritikán aluli, én alig győzőm ide-oda kapcsolgatni a tévémet, hátha ezeken és a reklámon kívül elcsípek egy jó műsort.
Igaz én nő vagyok, de figyelmemet sokfelé tudom osztani és így a TV hallgatás mellett netezek, takarítok, főzök, vagy egyéb hasznos tevékenységet végzek.
Üdv.: Viki
 
Szia Éva!

Én sem szeretem ezeket a műsorokat! Soha nem is néztem, egyiket sem. Persze... megkaptam a lenéző beszólásokat, hogy miért nem nézem, stb. Nem érdekel! Idegesít. Főleg, ahogy némelyik "szereplő" káromkodik, vagy vagánykodni próbál. Na meg: "Való világ" Nem! Nem az a való világ, amit a tv-ben leadnak ezzel a címszóval. A való világ az, amiben élünk. "Szép" is lenne, ha úgy élnénk, mint ahogyan ott bent, a "villában" élnek:S

Taszító az egész! Nekem van egy ismerősöm, akinek a fia 14 éves. Nézi a Való Világot. Kérdeztem Tőle, hogy miért nézi, mi az, ami érdekli. Ez volt a válasza: "Csak a késő esti adást nézem, mert jó nőket mutatnak, nagy csöcsökkel!" 14 évesen ez volt a válasza!!! Köpni-nyelni nem tudtam!

Nemhogy több ismeretterjesztő műsort adnának, ezek helyett...


Üdv!
Szia Évi!

Jogos a felháborodásod. Engem is taszít. Azt vettem észre, hogy egyre ritkábban kapcsolom be a tv-t. Nincs szükségem rá. Ha nem akarok feldúlt állapotban álomba zuhanni, rosszakat álmodni. :-)

Puszi,
Éva
Szia Évi!
Nagyon igazad van. Én háttérzajként szoktam ezeket az adásokat "figyelni". Nem az az odaragadós típus vagyok, de szeretem, ha szól valami, amennyiben dolgozom (márpedig sokat dolgozom). Egyet vettem észre a férfi koncentráció-megosztásommal, ezek a műsorok egyre "durvábbak" lettek. Még az elején (pár éve) kisípoltak, kitakartak..., mára már a b@zdmeget kötőszóként használják a szereplők:-( és stb... fő műsoridőben. Ebből tanulnak a gyerekeink, szomorú!
Üdv,
Pinokkió
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: