újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

13 éve történt de még élek

Látogatók száma: 39

13 éve történt de élek.

Hallgatom a sok kéregető büdös,koszos embert ami valljuk be ma már megszokott - bár igazán ezt nem lehet megszokni -

Nyavalyognak a sztárok a fene nagy problémájuk miatt.

Én Csernus doktorban bizva,szivesen a kezébe helyezném az életem,akként,hogy ő hallgatna,miként lehet egy gazdag emberből,szegény és miként lehet a depresszióból kigyógyulni. Hát kérem sok sok akarattal, pozitiv hozzállással.

Beteg lettem 1997-ben. Behatásai kirugtak a munkahelyről ahol 36 évig dolgoztam, közben elváltam, közben beteg lettem, teljesen betegségtudatom volt,probléma megoldóképességem pedig nulla. Eladtuk volt férjemmel a közös lakást, már vártak az utcában ahol laktam, de nem tudtam,hogy engem.Pénz volt nálam a házunk eladási ára.

Bementem pár perc mulva megjelentek "szines" nem idén barnult emberek és rám törték az ajtót, nem akartam semmit odaadni de agyonvertek,kiverték a fogamat stb. Kórházba kerültem, 8 hét után feléledtem,gyenge voltam, 36 kg-ra lefogytam. De a nővér közölte, hogy átszállitanak a pszichiátriára, mert még nincs vége.......... Te jó ég mi történt, elmesélték tényleg elájultam, hogy semmim nincs oda egy élet munkája. De senkit nem akartam ezt követően látni rengeteg injekcio és gyógyszer, ma már tudom,hogy felesleges volt, én vagyok az oka,mert már időben talpra kellett volna állni,de nem tudtam hogyan.

Gyermekem ekkor 9 éves volt és lett egy kapcsolatom, amely még rosszabbá tette életemet, nem engedtek elmenni dolgozni stb. Igy csak tengődtem a gyerekkel együtt. Leköltöztem testvéremhez vidékre, de ott sem volt maradásom,vissza Budapestre csónakházat vettem ki szépen - körülményekhez képest - kapott butorokkal berendeztem- amikor bezárt anyaotthonba mentem a fiammal. A lányom ekkor már férjnél volt de soha nem engedte és ma sem engedi senki,hogy hozzá költözzem.Megjegyzem nem is akarom. Ezt a szart én kevertem nekem kell viselni minden jó és rossz oldalát.

Anyaotthon után albérlet kicsi volt,büdös,vizes, óóó ezt én nem birom nagy talpra állás elmentem dolgozni az akkori barátom elküldtem és egyedül megalázva, bátoritás nélkül csak magamra számitva elinditottam az uj életemet. Volt egy idős bácsi ahova a fiam járt iskolába, ő is várta a fogadott fiát és mondta, hogy költözzek az ő udvarába,van ott egy kiadó lakás.Nem sokat gondolkodtam elmntem először nagyon putris volt, de az első fizetésből amit kerestem,már használtat ugyan de szekrényt ágyakat vettem.

Később dolgoztam itt maradhattam 6 évet laktam az udvarba a kis lakásba már mindenem megvolt a gyereknek számitógép ezért gürcöltem sokat. De megérte. A gyógyszereket természetesen szedtem de a soványságom vészesen megmaradt.

6 év után el kellett költöznöm a bácsi meghalt a fia uralta a dolgokat. Elmentem egy 7o ezres albérletbe mésfél szoba erzsébetre. Egy évet laktam itt, elköltöztem angyalföldre, itt is l év után elköltöztem egy másfelesbe Ujpestre olcsobb volt.Hol eladtam,hol megvettem ujra és ujra mindent. Ujpest óta - most is ott lakom, - semmit nem vagyok hajlandó ujra és ujra eladni és ujra megvenni.Inkább mindig üres albérletet keresek.

Ettől annyira megerősödtem,hogy az sem érdekel,hogy van e mellettem valaki és az sem hogy mit egyek vagy azon gondolkodjam. A gyermekem felnőtt közben összköltözött a lánnyal örülök is meg nem is de ez az élet rendje. Közben kétszer szakitottak visszaköltözött,igy ketten vagyunk.Én a mai világban már megvettem butort uj ágy,gép tv,stb.ami egy háztartásba kell.És ugyan élem az életem albérletben mindig ujra vágyva, de ma már nem érdekel,hogy mi történik, talpra álltam és mindenkinek megmondom a véleményem amit gondolok és nagyon gyorsan.Csernus doktor sokat segitett müsoraival az élet felfogásomban. Szerettem volna a müsorába is elmenni de pont akkor megszünt, megfizetni meg nem igen tudom,de bármikor csinálhat velem interjut. Fél évenként elmegyek egyszer a pszichiátriára és az orvos azt mondja, nekem,hogy "magának előadást kellene tartania a tulélésről és nem lenne ennyi hajléktalan" Hát igen köztisztviselő voltam, át avanzsáltam 3 müszakos kizsákmányolós munkakörbe, majd közérti eladó lettem 3-3 hónapokat dolgozom megszünik a munka de jól viselem és keresem a folytatást, most is ebben vagyok és ismét megtaláltam ahova dolgozni megyek, mert ha valaki akar akkor sikerül. Én mindig azt mondom Isten megvert engem a sok akkori rosszért amit tettem, de bárkinek segitek, viszont nekem már nem segit senki.Érdekes dolog ez is és elgondolkodtató.Nem vagyok bolond,de hiszek az angyalokban, a reinkarnációban, és hiszek Istenben. Régen ez nem volt nálam téma.

Ettől ugyanis jobban vagyok lehet,hogy pusztán ettől?

Ezért nem értem igy röviden összetömöritve 13 év szenvedését, hogy Rubint Réka kiborul, mert már nem tudja hogyan kinlódjon a gazdagságban vagy a többi személy akit sztárnak nevezünk de korántsem azok, röhögnöm kell rajtuk és egy senkiknek tartom.Majd ha egy ilyet végigcsinálnak és a seggük nem csak a jóban élvezkedik akkor visszavennének ők is.

Midenem megvolt kocsi,ékszer, jó élet és most van egy életem amit ezek után gondolom nem kell elmondani,hogy milyen.Vagyok,mert lettem. Nekem is fáj néha itt, néha ott és a kutyát nem érdekli.

Tehát várom a hozzászólásokat ,és el lehet dönteni,hogy igy is lehet élni csak lejjebb kell adni ha már nincs mit fenntartani. Nem válogatok,hogy "jaj én ezt nem karom csinálni" mindent el kell vállalni ennyivel is beljebb vagyok anyagilag.

Elmentem betegségem után 45 évesen rud táncosnak fel a fekete paróka, tüsarok,vékony csinos voltam, a gyermekem nem kérdezte meg reggel, miből van téliszalámi és jólét. Meg kellett tennem,nem oskáig mert nekem már fárasztó de jó volt és hasznos. Mindig tanulok valamit. Most,hogy megoperáltak bottal jártam, nincs achillesem elfelejtették visszatenni,igy rokkant vagyok. A kiborulás szélén voltam, amikor műtét után megpróbáltam letenni a botot és dolgozni eladóként, igaz nagyon bicegek de nem baj. Elvagyok nyugdijban, ha kell ujra elmennék akár 4-6 órát dolgozni és bármit csak ennyivel beljebb legyek.

Köszönöm ha olvassátok. Lola ez velem történt,azért élek albérletben,
Kiadás kelte: július 04, 2009

A cikket írta: gildia

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: Müszélia

nagyon erős vagy, ezt tanítani kellene.

igen drágám ezt mondta a pszichiáterem,hogy menjek és tanitsam a talpra állást, a gyógyulást,mert más már kolds lenne a helyemben de én mindig megteremtem a kis milliömet amelyben megvagyok,de élek.Köszönöm nektek.

megtekintés Válasz erre: BanMagdi

Csak gratulálni tudok, és kívánom, hogy sokáig legyen erőd megoldani a problémáidat.Egyszer mondták nekem, ha mindenki letenné a maga keresztjét, és választhatna, nem biztos hogy a másiké kéne. Most egy kicsit én is így vagyok, pedig nekem is jutott épp elég.Most már csak egy dolog kell!! Találj valamit, ami nem csak elviselhetővé, de örömmel telivé teszi az életed. Hidd el, aki keres talál. Üdv Magdi

Köszönöm Magdikám,mindig pozitivan állok mindenhez,operáltak gerinncel félnyomorék vagyok orvosokhoz járok,de letettem a botot és próbálok pozitivan,erőt meriteni.
Csak gratulálni tudok, és kívánom, hogy sokáig legyen erőd megoldani a problémáidat.Egyszer mondták nekem, ha mindenki letenné a maga keresztjét, és választhatna, nem biztos hogy a másiké kéne. Most egy kicsit én is így vagyok, pedig nekem is jutott épp elég.Most már csak egy dolog kell!! Találj valamit, ami nem csak elviselhetővé, de örömmel telivé teszi az életed. Hidd el, aki keres talál. Üdv Magdi

megtekintés Válasz erre: gildia

köszönöm lányok 5x álltam talpra a szerelmes asszony tndöklése és bukása.... a folytatásos életmüvem,regényem.Köszönöm nektek Ti adtok erőt nekem.

Lola! Jó csapat van ezen az oldalon, segítjük egymást. Én is jól érzem magam és remélem te is megtalálod önmagad ebben a közösségben, sok sikert kívánok és várom további írásaidat! üdv Orsolya
köszönöm lányok 5x álltam talpra a szerelmes asszony tndöklése és bukása.... a folytatásos életmüvem,regényem.Köszönöm nektek Ti adtok erőt nekem.
nagyon erős vagy, ezt tanítani kellene.
Kedves Lola Leona! Nem semmi a történeted, az állam leesett! Csodálom, hogy milyen erős vagy és talpon maradtál! üdv Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: